Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Müşteri hizmetlerini az önce aradım çok telefon aldıklarını bu hatanın düzeltilecegini bundan sonra Trabzonspor maçlarının yayın akışına alınacagını ve görüüşme kayıtlarını bugün itibariyle üst yöneticilere iletmek üzere kayıt altına almaya başladıklarını söylüyorlar

Reklamlarda trabzonspor maçları lgtv de die reklam yaptıklarını ve bu şekilde abone olduğumu belirttim verdikleri sözü yeri getirmediklerini ve mağdur olduğumu söyledim bundan sonra böyle bir olay yaşanması halinde dava açacağımı vs vs

Arkadaşlar iptal ettirecem ama şöyle bişey var iptalden doğan fiyat ile yıl sonuna kadar ödeyecem fiyat aynı kayıpları yok

Bence dava açallım sonucta verdikleri söz var Reklamda olsun telefon görüşmelerinde kabul ediyolar Trabzonsporun tüm maçlarını verme sözü vermişler buna karşı dava açalım olsun bir kişi öncü ve ligtv aboneleri buna destek verelim binlerce kişi olarak ligtv ye haddini bildirelim..

Bu olay bence ligtvlik bir olay değildir çünkü adamlar sivasında trabzonsporunda maçını verse onlar için daha iyi olacak kayıp yok tam aksine haluk ulusoy gider ayak yaptığı yanlışlara birini daha ekledi yayın olayı tamamen federasyonun tekelinde olan bişey yayıncıı kuruluş fazla maç vermesi onun işine gelecektir diye düşünüyorum

Yorum

• evet öyle yapılması lazım ancak bu işler burada açıkca organize edilemez.

birileri yaparsa görürüz.
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Teknik altyapısını bilemem; mevcut duruma göre ne kadar kazançlı olur onu da kestiremiyorum. Fakat Trabzonspor bu ligde yalnızları oynayan bir takımdır. İstanbul kanadı hiç bir zaman başarılarımızı sindirememiş; son yıllarda da pek çok Anadolu kulübü büyümeyi ve gelişmeyi sadece Trabzonspor üzerinden ölçer olmuştur. Kısacası koca Türkiye'de Trabzonspor tek başınadır ve yaşadığı sıkıntılara kendi çözüm bulmalıdır...

Lig TV'nin yayınladığı başka maçlar beni hiç bir zaman ilgilendirmiyor...

Bu bakımdan Trabzonspor Tv kurulup; maçlarımızı kendi kanalımızda yine dekoderli sistemle izlemeyi tercih ederim. Tabi bu fikir mevcut duruma göre ne kadar kazançlı olur bilemiyorum. Belki de maddi açıdan hiç bir getirisi olmayacak. Belki de daha fazla... En azından incelenmeli...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Ya ArkadaŞlar Bİz ÜyelİĞİmİzİ İptal Ettİk Bİle Sİz Bordo Mavİ Yİ Seyretmİyelİm Dİyorsunuz Çokta Umurlarinda Olur Sankİ.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet öyle yapılması lazım ancak bu işler burada açıkca organize edilemez.

birileri yaparsa görürüz.
            Bir sürü taraftar derneği var,toplu olarak dava açsınlar.
            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Öneri

Arkadaşlar önemli olan tepkinin bir çığ gibi büyümesi sadece BMN olarak kalmaması!Bunun için tekrar para toplanıp ulusal medyada protesto yapılabilir ancak su an kısa vadede sonuç gerekiyor!Bunun için insanların yoğun olarak kullandığı siteler de (örn.facebook )konuya dikkat çekilebilcek başlıklar açılmalı!Eminim bir çok taraftarımız durumdan bir haber.Bu gibi işlemlerde bilgisi olanların yardımlarını rica edicem

Bu Takım Bizim ve Ona Sahip Çıkıcaklarda BİZLERİZ!!!

Saygılarımla

Yorum

• güya Nuri lobisel anlamda co güclüydü , tüküreyim onun gücüne milletin madarasi olduk ciktik!
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• çok önemli....

arkadaşlar sert tepkimi iki gündür yapıyorum.sizlerde yapmaya devam edin.dün serdar bali abimizle görüşme fırsatı buldum.sizlerle yaylaşmak istiyorum.
                  sevgili Ugur
                  tepkilerinizin peşini bırakmayın. devamlı surette ileti atın. kitleyin ileti kutularını. bundan çok korkuyorlar.Sultan hanım kimse yalan konuşuyor. federosyon böyle bir şey söylemez. abonelerimizi iptal edecegiz demeye devam edin. gerekirse ben de dahil iptal ederiz. etrafında ulaşacaklara da tepk,i koyun ve Sivas maçında LIG tv'nizi açmayın. onlar ne kadar seyredildiğini anlıyorlar. sevgiler Serdar Bali

Yorum

• Beyler üyelikler iptal edilsin herkese çağrı!!! pazar günü şansalın suratını kırmızıya boyayalım maratonu mail bombardımanına tutalım!! o adam bizden özür dileyecek!!!
                    KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• abi iş yerinde 12 kişi çalışıyoruz 12 kişide biz yeni abone olucaktık ama madem trabzonspor maçları yok gerekde yok tarzından telefonlar ediyoruz
                      dedikleri işte bu haftalık yok federasyon dedi biz böyle bir karar aldık tarzında konuştular

Yorum

• LİG TV AYIBI VE ÜYELİĞİM İPTAL!
                        "yalnızlığım benim sidikli kontesim/ ne kadar rezil olursak o kadar iyi"

Can baba (Yücel) bu şiiri bizim için mi yazmış nedir, ne de olsa kan çekiyor..Neyse, dağılmayalım.

Trabzonsporlular için rezillikler komedyası olarak yaşanan son iki yıl; biri transfer diğeri yayıncılık alanında olmak üzere iki rezillik zirvesiyle kapanmak üzere..

Ben bu yönetimin transfer yapmayacağını “bildiğim” için, Polonyalı oyuncunun transferinden çok, transferin hayal olduğu anlaşıldığında camiaya söylenmek üzere hazırlanmış yalanı merak ediyordum. Dansözlüğün tarihsel kaydı adına boşa umutlanmışım, zira bildik bir yalanla karşılaştık, hoş, bu zeka düzeyinden daha zekice bir yalan beklenemezdi. İnsan kandırılırken bile bir zeka pırıltısı arıyor. Ve fakat Trabzonspor’u “idare” edenlerin tarzı “ odun ben sana kodum” düzeyini aşacak birikime sahip değil..Utanılası, ağlanası, yıkılası..

Tüm bu “iç rezillikler” yetmezmiş gibi; Lig Tv’nin Trabzonspor’un yayınlarını canlı olarak verme sözünden döndüğünü öğrendik. Önce inanamadım, sonra, haliyle, inandık, zira gerçekti.

Kapitalist düzenin dinamiklerinden hareketle , bunun “ticari” bir adım olduğu söylenebilir, söyleniyor da zaten. Lakin, Trabzonspor dışındaki hiçbir “Anadolu” takımının maçı, Trabzon maçının izlenme oranını yakalayamaz. Bunu sektörün içindeki herkes bilir, reklam verenler derneğine müracaat edildiğinde de bu bilgi belgelenebilir.

Soru şudur;

Diyelim ki üç hacimliden biri şampiyonluk yarışından koptu ve “maslahat” maçları oynuyor. Bu durumda Lig TV’nin bu takımın maçlarını canlı yayından kaldırabileceğine inanıyor musunuz? Yanıtı belli bir sorudur bu; tabiî ki hayır, façaları yemez..

Peki bu ülkenin şampiyonluk meşalesinin yandığı iki şehrinden biri olan Trabzon’un maçlarının naklen yayını, sezon öncesi verilen sözlerin ahlaki çöküş göze alınarak “yenilip-yutulup” yayından kaldırılmasına cesaret edebilirler mi? Edebilirler evet, bu haftadan itibaren Lig TV, Sivasspor maçlarını yayınlayacak, Trabzon yedekte bekleyecek..

Anlaşılmadık bir şey var mı sevgili okuyucu?

Lig TV’nin yayın seçimlerinin, naklen yayın pastasının yeniden dizaynı için hazırlanan yeni ayak oyunlarının, Trabzon yönetiminin tarihsel beceriksizliğinin, sezon başı pazarlama yalanlarının ve asgari bir ahlaki düzeye sahip olamamanın utancını lig tv ye bırakıp;

Anlayacakları dilden konuşmak gerekir.

7 YILLIK LİG TV ÜYELİĞİM İPTAL!

Lig tv kurulduğundan beri üyesiyim. Üye numaram 1000189926. Biraz önce lig tv temsilcisi ile görüştüm ve daha önceden yapmış olduğum özel anlaşmanın doğurduğu 160 milyonluk bedeli de ödeyerek üyeliğimi iptal ettim.

Sevgili Trabzonsporlular;
                        Bizler; bu ülkenin futbol tarihini yeniden yazanların, tabi senatörler gibi ülke kaynaklarını aralarında sırayla bölüşenlerin burnunu yerle yeksan edenlerin; futbol oyununun sahada kazanıldığında ve kaybedildiğinde güzelleştiğine inananların; haksızlığa tahammül göstermeyen ve hep kaybedenin yanında olanların; nasırlı ellerin, koca yüreklerin ve hesapsız sevgilerin her bahar yeniden filizlendiği değerler toplamının temsilcileriyiz!

Karşımızda, bizim dilimizi konuşan kimse yok yazık ki.
                        Onların anladığı tek dil var; ölçülebilir ve hesaplanabilir gelir gider dengeleri ve rakamları..
                        Evet ben kendi kaleme 160 milyonluk gol attım..
                        Ama karşılığında kazandıklarımı tahmin bile edemezsiniz..
                        Trabzonsporluluk, parayla ölçülesi bir duruş değildir, olamaz..
                        Alın sizin olsun, geri kalan ne varsa...
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar niye kızıyorsunuz ya?böyle takımı tabi yayınlamazlar!transfer yapmaktan hariç,tek forvet ile maçları çıkıp başarı arayan bir takımdan ne beklenir.onları değil bizi bu hallere düşürenlere daha da tepki göstermemiz gerekiyor!!!
                          takımın iyi yada kötü olması değil önemli olan , ortada verilmiş bi söz var.tüm sene maçlarımı izlemek istiyorum ben banane iyi futbol oynayan takımlardan
                          7
                          Cngz_61

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya ArkadaŞlar Bİz ÜyelİĞİmİzİ İptal Ettİk Bİle Sİz Bordo Mavİ Yİ Seyretmİyelİm Dİyorsunuz Çokta Umurlarinda Olur Sankİ.
                            Demiyoruz.

Diyoruz ki, o programı Cumartesi sabahının 7:30'una koymak, Trabzonsporlularla dalga geçmektir.

LigTV'de şu an gündemin bu olduğuna inanıyorum. Bunu ne kadar gündemde tutabilirsek, o kadar etkili olacağız.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Üyeliklerini iptal eden arkadaşlarıma ve büyüklerime teşekkür ediyorum. Kulübün göstermesi gereken tepkiyi yine taraftar gösteriyor...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Biraz önce Karadeniz gazetesi spor servisinden Ali Öztürk ile görüştüm.Kendisine bu organizasyondan bahsettim ve bu konuda bize destek olup olamayacaklarını sordum.O da bizde bu konuda çalışıyorduk, yarınki Karadeniz gazetesinde DIGITURK aleyhine haber yapacaklarını, ayrıca bu haberi bir kaç gün daha sürekli hale getireceklerini bana söyledi.Buna çok sevindim, en azından Trabzon yerel basını sayesinde bir şehir bilinçlenecektir.
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X