Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler bakın aradığınız zaman azten seslerinden endişeleri anlaşılıyor. 0212 473 73 73 ARAYIN
    Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• Sizin antrenman sahanız kadar bizim müzemiz var!..

hiç aklıma gelmemişti, bide adamlar maçımız vermiyolar 3 gündür kafayı yiyorum ve hala ne yapılacağı hakkında bir girişim yok iptal ettirin iptal ettirin ettirdik zaten başka ne yapacağız onu söleyin
      Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• Bu arada bizim asıl hedefimiz Radyocu Mehmet AYAN değildir.Dıgıturk'de maç yayınlarını organize eden kişinin adı Bora KOÇYİĞİT'dir.Yani adamımız adı: Bora KOÇYİT'dir.Bu arkadaşımızın ve ekibinin düşüncesine göre; Sivasspor'un bu haftadan itibaren 5 haftalık içerde, dışarda oynayacağı maçlarına bakacaklarmış.Eğer Sivasspor, bu 5 maçta galip gelir de, zirveyi zorlarsa aynen Sivas'ın maçlarını yayınlanmaya devam edeceklermiş.Yani Trbazonspor'un maçları sadece 3 ezik ile olduğunda ya da Sivas'ın maçları 3 ezik ile olduğunda bizimkini yayınlamayı düşünüyorlar.

Bunun en büyük sakıncası bu uygulamayı kabullenmiş olursak '' yol olur'' yani bu sene Sivas başarılı, seneye başka bir Anadolu kulübü Antep, Gençlerbirliği v.s.başarılı olursa gene Trabzonuma aynı bu muameleyi layık görürler.

O yüzden şimdi vereceğim telefon numaralarından kendine güvenen medenice bu işin hesabını soracak arkadaşların aramasını rica ediyorum.Bora KOÇYİĞİT'e bu kararlaının yanlış olduğunu anlatacak, medeni kardeşlerimiz ne duruyorsunuz? Hemen arayın! Bu Trabzonu yok sayma harakatıdır.

Ayrıca mail adreslerine kesinlikle küfürlü yazılar yazmayın!!! Herkes adam gibi tepkisini versindenice arayıp ...Ama küfür kesinlikle yok!!! Bora bey yok ise yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

bora.kocyigit@digiturk.com.tr
        kadir.kadaş@digiturk.com.tr

Bu arada bu konuda HÜRRİYET gazetesi yarın haber yapacak!!! Ayrıca CNN'Türk'den Gürkan Zengin şu anda bir toplantıda ama Yavuz Saltık ile yaptığı görüşmeden sonra bunu bu konuyu toplantıda gündeme getireceğini hatta 1 Kamera ile Dıgıturk binası önünde basın açıklaması yaparsakta bize yardımcı olacağını söyledi.Bu arada sadece bu kanallara değil aklınıza gelen tüm gazete, basın yayın organlarında da mailler atalım.Hadi herkes üzerine düşeni yapsın...

BU SAVAŞI BİZ KAZANACAĞIZ, ÇÜNKÜ BİZ TRABZONSPORLUYUZ.HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEYİZ.EĞENLERİDE SEVMEYİZ!...BİZ HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ.

TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• devam aramaya gö.leri tırsmaya devam edecek sanki sivaslılar trabzonspor dan büyük.önce bi şampiyon olsunlar sonra liverpool inter barca yı yensinler de görelim ib.eleri 61>58 61>34 61>digiturk
          Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• Afferİn Crow KardeŞ Bravo,arkadaŞlar Olay Sadece Bu Hafta Yayinlamamalari DeĞİl Önemlİ Olan Bİze BakiŞ AÇilari Bİzİ Koyun Saniyorlar Her Halde Bende Emİnİm İt Gİbİ Haftaya MaÇimizin YayinlanicaĞini Ama Konu Bİr Hafta Seyredemek DeĞİl Konu DuruŞ Meselesİdİr Kİmle Dans Ettİklerİnİ Bİzİ BaŞka Anadolu Takimlariyla HİÇ Bİr Bakimdan KarŞilaŞtiramiycaklarini Kafalarina Vura Vura Anlamalari Meselesİdİr Bİzİm DuruŞumuz Bu.decoder İade,Üyelİk İptallll,Şİmdİ De Dayiminkİnİ İptal Ettİrecem.bu Arada Pİranha KardeŞ Senİ YanliŞ AnlamiŞim Sanirim Afedersİn.

Yorum

• bugun uye oldum.
              acemiligime siginaraktan diyorum ki bence pazar gunu mac yayinlanmazsa pazartesinden itibaren bir sonraki ihaleler icin d-smart'a destek olalim kendimizce..

Yorum

• kolpacı taraftarlar var arkadaşlar bu hafta yayınlanmayacak haftaya verilecek dediklerinde kuyruklarını kıstırıp telefonu kapatıyolarmış, ve kızın söğlediği sivas taraftarı bastırıyomuş allahım çıldırdım çıldırdırıyorum...

Yorum

• Arkadaşlar aradım ve tepkimi sert bi şekilde koydum iptal ettirmedim die sanırım kızanlar var ama

Onlarada söylediğimi telefonda burada yenileyeyim ben ligtv alırken trabzonspor maçlarını vereceksiniz diye aldım bu hafta yayınlamıyorsunuz bir çok arkadaş iptal ettirdi üyeliğini. bu hata düzelmesse bende iptal ettireceğim ve mahkemeye taşınacaksa bu olayı taşıyacağım. Reklam kampanyalarınızda ve abone olurken verilen sözler var ve bu sözlere ligtv uymuyor. 10 dk ya yakın konuştum adam hikaye anlatıyor ne yapalım.

Bizim amaçımız Bursa maçına daha çok var ve maçı vermesseler iptal ettirecem diye tepkimi koydum. sanırım başlıktan dolayı yazdığım sadece bu maçı vermeyecekler die söyelemem yanlış anlaşıldı.

Bizimde hesabımız 1maç verilmiş verilmemiş bunun peşinde koşmak değil Trabzonspor un Hak ettiği marka değerinin düşürülmesine karşı tepki koymak bakın ligtv bile maçlarını vermiyor vs gibi ilerde doğabilecek yanlışlıkların önüne geçmek için bireysel bir tepki.

Varsa yöneticiler buyrun dava açalım bize maçların verilecegini söz verdiler reklam kayıtları herşey orttada gerekli katkıyı üüstüme düşeni yapmaya hazırım. buyrun 1000 lerce kişinin açmış olduğu dava hem medyada KArşı tv D-smart için malzeme olur ve bizim sesimizi güzelce duyurur.

Yorum

• Güzel bir mail atılmıştır ahmet abi Halim61 ve tüm akrabalrıda şuan itibaren iptal işlemlerine başldılar.
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Durmak yok...Haykırışa devam...Ofisten 20 kişilik grup halinde mail atıldı...Cevaplar hep aynı.."Şikayet ve görüşleriniz ilgili birime iletilmiştir."

Devam arkadaşlar devam...
                      KARADENİZ diye yazılır TRABZON diye okunur...

Yorum

• İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazı telefonlarda kayıt özelliği var, bu özellik kullanılabilir.
                        Bunun dışında 4 Büyüklerin maçları Ligtv'de diye reklam yaptılar, bunun da üzerine gidelim?

Yok mu aramızda avukat olan?
                        Öncelikle şunu söyliyim avukat değilim ama yasaları iyi bir şekilde biliyorum,

Digitürk kendi afişlerinde ve reklamlarında 4 büyüklerin maçı yayınlanakcaktır demişti.

Bunun haricinde ligtv ve digiturk internet sayfalarında yayınlanıp daha sonra yok ise ve bunu ispatlarsak sorun ortadan kalkar.

Sadece kaymakamlığa bir dilekçe vermemiz yeterli.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Trabzonspor - Bursaspor maçını yayınlamamanız tüm Trabzonspor taraftarlarını hayrete düşürmüştür. Bu affedilmesi imkansız yanlıştan biran önce dönmenizi siddetle rica ediyorum. Aksi durumda bu zamana kadar (D-smarta karşı) arkanızda duran Trabzonspor taraftarının kalbinde derin bir şer ve ihanet duygularının perçinleneceğini bildirir saygılarımı sunarım.

Biraz demogaji oldu aslında kimseye destek felan verdiğiz yok ama ben böyle yazıp yolladım

Yorum

• evet sıkılmadan devam ben 9.mesajı attım 3 kez de aradım hadi olacak bu iş

Yorum

• [QUOTE=alemcipirana;1135447]kolpacı taraftarlar var arkadaşlar bu hafta yayınlanmayacak haftaya verilecek dediklerinde kuyruklarını kıstırıp telefonu kapatıyolarmış, ve kızın söğlediği sivas taraftarı bastırıyomuş allahım çıldırdım çıldırdırıyorum..

Yorum

• TeŞekkÜrler BadaloĞlu Hemen Maİlİmİ Yaziyorum Sonrada UlaŞana Kadar Ariycam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X