İlk olarak m3hm3t tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar, durmuyoruz! Bu işe gönül koyduk, arkamıza aldığımız medya desteğini en iyi şekilde değerlendirmek için lütfen herkes elinden geldiğince - geldiğince değil- elinizden gelsin herkes bu mail adreslerine mailler atıp, telefonlarla medenice arayıp bize yapılan bu terbiyesizliğin hesabını soralım.Çeverenizdeki herkesi bu olaya dahil edin, eşiniz, dostunuz, arkadaşınız, akrabanız v.s. Trabzonspor'lu herkesi tepki vermeye ikna edin.Trabzonspor'u bu çapsız adamlara ezdirmeyiz, Trabzonspor'un bizim için ekmek, su kadar önemli olduğunu bu kuççuk beyinlilerin kafasına vuralım ki; belki Trabzon adını duyduklarında bir yerleri zonklar...Hayden bakalım sabaha kadar ortalığı kilitleyelim...
DigiTurk Genel Müdürü Ertan Özertem ertan.ozertem@digiturk.com.tr
DigiTurk planlama Müdürü Bora Koçyiğit: 0212 326 00 00
bora.kocyigit@digiturk.com.tr
Bora bey'in yardımcısı Kadir bey:
kadir.kardas@digiturk.com.tr
Bu da Şansal'ın Akşam gazetesi adresi:
sansalb@aksam.com.trEn son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 18:38.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Ve bir sözümde Trabzonda'ki arkadaşlara;;;
Geçen yıl hatırlarsanız eğer LİG TV ile Aziz Yıldırım bir ara papaz olmuşlardı ve o tartışmadan sonraki ilk maç olan FB-Denizli maçında LİG TV nin kabloları kesilip maçı tek kamerayla bitirebilmişlerdi, bizde tepki olarak LİG TV yi özet görüntüler için dahi olsa stada sokmayınız...
Bu söylediğim yanlış bir şey kabul ediyorum ama daha ağırını Aziz Yıldırım yaptı, kabloları kesip kameralara zarar verdirtti... Onlar yapınca bir şey olmuyorda biz yapınca barbar oluruz ama ne olursa olsun sokmayalım onları stada hatta şehire sokmayalım...
Yorum
-
bunda ters bir sey yok ki? Ya hep ya hic...İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe bir sözümde Trabzonda'ki arkadaşlara;;;
Geçen yıl hatırlarsanız eğer LİG TV ile Aziz Yıldırım bir ara papaz olmuşlardı ve o tartışmadan sonraki ilk maç olan FB-Denizli maçında LİG TV nin kabloları kesilip maçı tek kamerayla bitirebilmişlerdi, bizde tepki olarak LİG TV yi özet görüntüler için dahi olsa stada sokmayınız...
Bu söylediğim yanlış bir şey kabul ediyorum ama daha ağırını Aziz Yıldırım yaptı, kabloları kesip kameralara zarar verdirtti... Onlar yapınca bir şey olmuyorda biz yapınca barbar oluruz ama ne olursa olsun sokmayalım onları stada hatta şehire sokmayalım...Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
ben de az önce aynısını demiştim.nasıl olsa ozet görüntüleri yayınlamak için kamera göndereceklerİlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe bir sözümde Trabzonda'ki arkadaşlara;;;
Bu söylediğim yanlış bir şey kabul ediyorum ama daha ağırını Aziz Yıldırım yaptı, kabloları kesip kameralara zarar verdirtti... Onlar yapınca bir şey olmuyorda biz yapınca barbar oluruz ama ne olursa olsun sokmayalım onları stada hatta şehire sokmayalım...
Yorum
-
Güzel hikaye,elinize sağlık.İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[B]
Deli dana sormuş topluluğa "Biz nerede hata yaptık? Biz ne zaman kaybettik?" diye.. Uzun boynuzlu kara öküz ağlayarak boz öküze bakmış ve "Biz sarı öküzü verdiğimizde kaybettik bu kavgayı..." diye inlemiş..
ARKADAŞLAR DURMAYALIM BİZ BOZ ÖKÜZÜ VERMEYELİM...
Bunun yanında bir de kurt hikayesi vardır,hani çakallar kurda kocadı derler ya....
Ama bilmezler ki kurt kocasa da kurttur..."Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."
Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...
Yorum
-
Valla Benİm Mesajim BayaĞi Sert Oldu Ama Olsun...
İyİlİkle Olmuyorsa KÖtÜlÜkle...
Yukarida ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİde Trabzondakİ ArkadaŞlarin Lİg Tv Nİn Kablolarini Kesİnlİkle Kesmesİ Stada Sokmamasi Lazim...
Karaparaci Azİz Yildirim Kesİyorda PadİŞah Kesİlİyor...bİz Nİye Kesmeyelİm...TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Yorum
-
bora.kocyigit@digiturk.com.tr
Bu adres önemli arkadaşlar. Ben bir mail attım bile;
Merhaba Bora Bey,
Ben bir Trabzonspor taraftarıyım. Gurbette yaşayan bir Trabzonspor taraftarı... Öğrendim ki bu haftaki maçımız - izleme imkanımızın bulunduğu tek yayın kuruluşu - Lig TV'de yayınlanmayacakmış. Hem şaşırdım, hem üzüldüm hem de bir hayli sinirlendim.
Telefonlarımıza her seferinde farklı yanıtlar veriliyor. Birinde ''Bizle alakası yok, Federasyon'un isteği bu'' denirken, bir diğerinde ''Sivassporluların isteği doğrultusunda bu gerçekleştirilmiştir'' deniyor. Bir başkasında ise ''Bundan sonra sadece sıralamada ilk dört sırada bulunan takımarın maçları verilecek deniyor.'' Ya çağrı merkezinizde problem var yahut da müthiş bir tutarsızlık içerisindesiniz.
Üç İstanbul takımı taraftarları dışında en çok dekodere sahip olan taraftarız biz Trabzonsporlular olarak. Ve sizler bu gerçeği es geçerek Trabzonspor'u yok sayıyorsunuz - sıralamadaki yeri her ne olursa olsun!- ve maçlarını yayınlamamaya karar veriyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz!
Devrim Sağıroğlu'nun güzel bir lafı vardır bu konuda. Der ki ;
''Trabzonspor medyadaki yerini kendisi edinmiştir. Bugün de Trabzonspor'a medyada yer ayrılmasının nedeni 6 şampiyonluğun hatırından çok, aksi halde gelecek 2000 faksla hatların kilitleneceği, internet sitelerine tepki yağacağı endişesidir. Trabzonspor taraftarı gariban da değildir, takipçidir.''
Bu sözleri iyi okuyunuz lütfen.
Susmayacağımız, en medeni ancak etkili yollarla hakkımızı savunacağımız ve gerektiği takdirde toplu sözleşme iptalleriyle tepkimizi koyacağımız bilinsin.
Dilerim bu yanlışınızdan tez zamanda dönersiniz.
Sağlıcakla,
Gamze BAL
bordomavi.net
Yorum
-
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33526 arkadaşlar bu adreste kamuoyuna duyuru yapmışlar.ama bu haftaki maçı vermeyecekler bunu duyurudan anlıyoruz yok ligin gidişatı üyelerimizin isteği falan mesajlara devam trabzonun bu haftaki maçını izleyeceğiz............En son Gamze tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 18:51.Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum