Gönderilen mailler otomatik bişey galiba herkese aynı cevap geldiğine göre.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Hatta Şubat ayı içindeki bütün maçları yayınlayacağını taahhüt etmiş Digiturk bozuntusuİlk olarak chronos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu maçın yayınlanacağı Digiturk aylık dergisinde belirtilmiş.Bu bence bir taahhüttür.Bunu yerine getirmediği için tüketici hakları derneğine şikayet edebiliriz.Bu konuda kapsamlı bilgisi olan varsa lütfen bizi yönlendirsin.
Yorum
-
ŞANSAL'A MEKTUP sansal.buyuka@aksam.com.tr
SAYIN ŞANSAL BEY.. TRABZOSPOR MAÇLARININ YAYINLANMAMASI KONUSUNDAKİ ÜSTÜN BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ. BİR TRABZONSPOR TARAFTARI OLARAK SİVASSPORU CANI GÖNÜLDEN KUTLAR BAŞARILARINDA SONUNA KADAR DESTEĞİMİZİN OLDUĞUNU BİLMENİZİ İSTERİZ.SİZLER FB&DENİZLİ MAÇINDAKİ "KABLO KESME EYLEMİNE" NASIL SESSİZ KALDINIZ HAYRET.YOKSA BU OLAYDA SİZİN "KOYU FENERBAHÇELİLİĞİNİZİN SEBEBİ" OLABİLİR Mİ? YOK CANIM BİZ ÖYLE BİRŞEYİ AKLIMIZA BİLE GETİRMEYİZ.BELKİ "ÇOCUKLAR BİR HATA YAPMIŞLARDIR.AFFEDELİM ERMAN " DEMİŞSİNİZDİR. O SİZİN İNSİYATİFİNİZDEDİR TABİ.
PEKİ ŞANSAL HOCAM ( HEP ÖYLE DENİYOR YA) BU SİVAS'IN YOLLARINA BİRİLERİ TAŞ KOYUP ( Kİ BU ÜLKEDE ÖYLE ŞEYLER KESİNLİKLE OLMAZ ) ENGELLEDİĞİNDE HANGİ TAKIMIN MAÇLARINI YAYINLAYACAKSINIZ? YADA TRABZONSPORUMUZUN ÇOK BÜYÜK 3 KULUPLE OYNADIĞI MAÇLARDA STAD MİKROFONLARINI NASIL KAPATACAKSINIZ. SEZON SONUNDAKİ TS&FB MAÇINI NASIL YAYINLAYACAKSINIZ? YOKSA "KABLOCU ÇOCUKLAR" ORDA DA İŞ BAŞINDA OLURLARSA?
SİZE VE SAYGILI ERMAN HOCAMA "3 BÜYÜKLERE DESTEK VERDİĞİNİZ" İÇİN O TAKIMIN TARAFTARLARI ADINA TEŞEKKÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİRİM.
BAŞARILARINIZIN DEVAM ETMESİ TEMENNİSİYLE.....
YOLLADIM GİTTİSerhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
Bana da ayni mailler geldi.İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba beyler bana 200 küsür e mail gelmiş kitlendim galiba e maillerde şu yazıyor
DIGITURK'ten Merhaba,
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
iletilmistir.
Degerli yorumlariniz, vermis oldugunuz bilgiler hizmet kalitemizin
surekliligine katkida bulunmaktadir.Daha iyi hizmet verebilmemiz icin
elestirilerinizi dikkate alacagimizi bildirmek isteriz. Benzeri
dusunceleriniz oldugunda bizi yeniden bilgilendirmenizden mutlu
olacagiz.
Saygilarimizla
YASEMIN NAYAN
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
Sikayetlerimizi Kulübe yapalim, yumrugu masaya vursunlar.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
ya badaloğlu abimizin dedğine bakılırsa durum vahim bundan sonrada maçlarımızın verilmemesi ne demek ya şuanda moralim iyice sıfırın altında birde yusuf bonservisi ile kkonyayya verilmiş transfer yok ve maçalarımız verilmiyor ve biz koskocaman trabzonspor taraftarı otoamatik mesaja bağlanmışşş sap gibi bekliyoruz ne yapmalıyız ya biri bi akıl versinn 200 küsür e mail sildimm ama bi 200 daha gönderirim gerekirse ama bu sonuç olacak mı nasıl işdir buuTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Bu işin federasyonla ne alakası var? Federasyon, yayıncı kuruluştan aldığı paraya bakar.Yayınları Şansar ve ekibi karar verir.Daha düne kadar ligin 2.yarısı başlamış, ligin 3. haftası oynanmış ve bu maçlarda yayınlanmışken; ne oldu da birden Federasyon artık Trabzon'un maçlarını yayınlamayacaksınız demiş!!! Böyle saçma şeylere itibar etmeyin.Dıgıturk, federasyona nasıl yayın yapacağını belirlemek için para vermiyor!!! Uyanık olun, bu maçların yayınına dıgıturk karar verir.Sadece sezon sonları düşme hattında ve şampiyonluk mücadelelerinde karşılıklı oturup bir ayar çekerler, hepsi o kadar...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak chronos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta Şubat ayı içindeki bütün maçları yayınlayacağını taahhüt etmiş Digiturk bozuntusu
Bu dergiyi sanal'a buraya taşıyabilirmiyiz? Bu iş hukuk sınırlarınıda aştı...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Arkadaşlar ısrarla söylüyorum.Ben bizzat TFF istannbul binasını arayıp Basın temsilcisiyle görüştüm.Bu hafta hangi maçlar yayınlanacak acaba dedim.Adam burun bir bakayım dedi.Evrakları getirdi tek tek saydı.içinde TS maçı yok.Bende neden Trabzonspor maçı yok diyince LİGTV BİZE BÖYLE BAŞVURDU. dedi.Bende Lig tv'yi aradım izinleri sizin verdiğinizi söylüyorlar dedim.Adam da BU İŞ TELEON'DAN BERİ BÖYLEDİR BEYEFENDİ.ONLAR YAYINLAMAK İSTEDİKLERİ MAÇLARI BİZE BİLDİRİRLER BİZDE ONAYLARIZ.İLK BAŞVURU YAYINCI KURULUŞTAN GELİR. dedi...SİZE YALNIŞ BİLGİ VERİLMİŞ diye de ekledi.Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
adminler acil olarak protesto yönetemini belirlemeli ve toplu halde bu belirlenenen protestolar yapilmali..böylece daha cok ses getirmis oluruz.. simdi herkes bireysel farkli yöntemlerle protesto yapmaya calisiyo..Adminlerden ricam lütfen protesto yöntemlerini hemen belirleyip toplu halde hareket edelim..
Yorum
-
Birileri aleyhimize düğmeye bastıysa, bizde düğmeye basalım. Nasıl ki basiretsiz yönetimi ülke gündeminde topa tuttuk, yine ses getirecek bir eyleme imza atabiliriz. Digiturk ticari bir şirket sonuçta. Anladıkları tek dil para ise, yemlerini keselim bizde.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum