Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    du bakalım haberleri var mı ?
    kesin yoktur eminim..
    FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• özel kagıt bastıralım dolmuşalra dagıtralım..

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        du bakalım haberleri var mı ?
        vardir vardir benahberdar ettim onlari
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• En etkili yol üyeliğimizi iptal etmek. Varsın izlemeyelim Turkcell Süper Lig'i, lütfen herkes gereken tepkiyi versin. Telefon, mail, fax tabii ki hiç durmadan kullanacağımız yöntemler ama üyeliğiniz varsa lütfen ama lütfen iptal ettirin, geri adım atacaklar, göreceksiniz, ben 1 yıllık taahhütlü üyeydim, 2 ay sonra taahhütüm bitiyordu, 2 ay önceden iptal ettirdiğim için fazladan 50 ytl'ye yakın para ödemem gerekiyor,buna rağmen iptal ettirdim, bu olay sadece basit bir yayın meselesi değildir, çok daha derin, çok daha karmaşık hesaplar görülüyor, emin olun.

Bu arada http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx sayfasında ' işareti kullanırsanız hata mesajı veriyor, mükemmel bir websitesi(!), ' işaretini geçersiz karakter sayıyor. "Trabzonspor'un" şeklindeki ibareyi "Trabzonspor un" yapınca gönderebilmiştim ben mesajımı mesela.

Yorum

• son dakika

arkadaşlar şimdi digitürkten ismi SULTAN YILMAZ isminde müşteri temsilcisi beni aradı.inanamadım net bir şekilde fedarasyonun ilk 4 e giren takımların maçlarını vereceksiniz demiş.

Yorum

• Telefon la aradim , su an irak -bagdat tayim ve en onemli organizasyonumu , tek sosyal faliyetimi , yani kutsal bordo-mavi formami benden mahrum ettiniz bunu bedeli hem evimdeki hemde santiyemdeki digiturk u iptal ettirmek olacaktir dedim , sadece bu hafta icin boyle oldu ozur dileriz cok mahcubuz gibi kelimelr kullandilar ama geldigimiz duruma bizi getirenler utansin , nuri albayrak ve ekibi su takimin basina geldiginiz gune lanet olsun...
              Kahpe Bizans;
              Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
              Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• haberleri olsa ne yazar

Yorum

• Madem Sivasın maçlarını yayınlamakta çok hevesliler haftada 5 maç versinler ,bunun bir bedeli varsa da ödesinler.Trabzonsporlu digitürk abonesi iddia ediyorum Beşiktaş abonesinden daha fazladır.Kendi adıma bu uygulamaya 1 hafta içinde çözüm bulmazlarsa iptal ettireceğim dijitürkü.Artık gidip Sivaslılara satarlar.

Yorum

• digiturk kartının üstündeki numara faturada nerde yazıyor acaba bilen var mı sağ en üst köşede bi numara var o omu bilgisi olan var mı?
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar şimdi digitürkten ismi SULTAN YILMAZ isminde müşteri temsilcisi beni aradı.inanamadım net bir şekilde fedarasyonun ilk 4 e giren takımların maçlarını vereceksiniz demiş.
                      Uğur abi bu ne demek yaa..trabzonspora yapılmış bir hakarettir..bunlar çok oldular..yürüyüş fln düzenlemek gerekir..
                      ölümüne trabzon !

Yorum

Bugüne kadarböyle birşey olmadı Haluk ulusoyun kıllığımı yine yani ne oluyor yaaa
                        Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

yalannnnnnnnnnn
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar, maalesef takımın başarısı ile bu tür ticari olaylar birebir doğru orantılıdır.
                            nuri ve tayfası kulübü o kadar küçülttüki bu hiç sürpriz olmadı.
                            ama digitürk ve bundan sonra trazonsporun büyüklüğünü tartışmaya yeltenecek herekese haddini bildirmek için sıkı bir protesto organize etmek lazım.
                            ben müşteri ilşkiler hattını arıyorum ama düşüremiyorum sürekli meşgul, şimdi internetten döşeyeceğim yazıyı. bugünden itibaren de digitürk aboneliğimi iptal ettireceğim bunlar para kaybetmeden protestodan falan anlamazlar...
                            Ömer kardeş, sen bu söylediklerine inanıyormusun? Sivas'ın 3 maç peşpeşe kaybetmeyeceğini ya da geçen seneki Vestel Manisa gibi seri mağlubiyetler almayacağının garantisini Dıtıtürk verebilir mi? Böyle bir şey olursa bu seferde gene Trabzon'un maçlarını mı yayınlayacaklar!!!

Bunun altında Nuri Albayrak'ın D-Smart ile gelecek yıl Avrupa kupası ( bu gidişle o da zor ) maçları için yaptığı anlaşma; ardından da Nuri Albayrak'ın ''Federasyon'un yaptığı lig maçlarının yayın ihalesini yeniden yapalım, zira Digitürk'den daha fazla veren D-Smart var'' tarzındaki açıklamalarının etkisi büyüktür.Bu açıklamaların ardından Sansar gazetede kçşesinde Nuri Albayrak'a vermişti coşkuyu...Yani soğuk savaş devam ediyor...

Aynı zamanda eğer Nuri Albayrak, başkanlık seçimine adaylığını koyacaksa (şansalda koyacağını anladı) onun elini zayıflatmak için böyle bir yolabaşvurulmuşta olabilirler.
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

aynı durumda bjk fb veya gs olsaydı peki maçlarını vermiyceklermiydi bu adi insanlar suçu federasyonaa atmasınlar

Yorum

Bu hafta fener 5. sırada olsaydı maçını vermeyeceklerdi yani. Buna kargalar bile güler
                                #!/bin/bash

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X