Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben nokta virgül hepsini kullaniyorum sorun falan cikmadi. Demek ki daha yazmam lazim Allah yürü ya Selim diyor yürüyelim bakalim.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İyi günler/akşamlar

Sayın ve sevgili digitürk/ligtv çalışanları size 1-2 bilgi vermek istiyorum. Şu anda Trabzon, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, İzmit, Antalya, Konya, Sakarya ve Edirne illeri başta olmak üzere bazı Trabzonsporlulara ait toplam 6583 tane üye, üyeliklerini iptal etmek için hazır beklemekte ve bu sayı hızla çoğalmaktadır.. Biz Trabzonsporlular Bursaspor maçını vermemekle üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmediğinizi düşünüyoruz. Yaptığınız yanlışı düzeltmediğiniz takdirde, Bursaspor maçı akabinde tüm üyelikler iptal edilecektir, muhtemelen şu an yürüttüğümüz kampanya daha üst seviyeye ulaşıp bu sayı daha da artacaktır.

Bilgilerinize..

İyi çalışmalar

böyle bi mail attım, yanıtlarını merak ediyorum açıkcası

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

ben bu siteden giriyorum .hiç sorun vermiyo ...
        BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• BMN olarak e-bildiri yayınlayalım bu şekilde haber sitelerinde de sesimizi duyuraiblirz diye düşünüyorm
          Bordomavi.net

Yorum

• ayrica mailler gidiyor bir sorun yok
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• aslında herkes aynı metini atsa daha net bi sonuç elde edebiliriz.

Yorum

• xtraeren kullanıcı adlı zât puan durumunu gösteren bir mesaj atmış. Biri o mesajı alıntılayıp, altına genel puan durumunu gösteren mesaj atsa çok iyi olur. Özellikle Sivas'ın bulunduğu yeri kalın yazsa tam süper olur.

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi günler/akşamlar

Sayın ve sevgili digitürk/ligtv çalışanları size 1-2 bilgi vermek istiyorum. Şu anda Trabzon, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, İzmit, Antalya, Konya, Sakarya ve Edirne illeri başta olmak üzere bazı Trabzonsporlulara ait toplam 6583 tane üye, üyeliklerini iptal etmek için hazır beklemekte ve bu sayı hızla çoğalmaktadır.. Biz Trabzonsporlular Bursaspor maçını vermemekle üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmediğinizi düşünüyoruz. Yaptığınız yanlışı düzeltmediğiniz takdirde, Bursaspor maçı akabinde tüm üyelikler iptal edilecektir, muhtemelen şu an yürüttüğümüz kampanya daha üst seviyeye ulaşıp bu sayı daha da artacaktır.

Bilgilerinize..

İyi çalışmalar

böyle bi mail attım, yanıtlarını merak ediyorum açıkcası

helal olsun abicim kissasa kissas
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• acaba bi pankart olabilirmi .Okkalı bir cevap verecek pankart.
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aslında herkes aynı metini atsa daha net bi sonuç elde edebiliriz.
                      bencede çok mantıklı
                      BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• birde şikayetleri bu siteden yollayın, ligtv.com.tr dekiler daha çok site ile alakalı

Yorum

• bunlar cevap yaziyormu,e-mail adresi istiyorlar

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hicbir aciklama yokmu? Olumsuz bile
                            Yetkili birisinden yok. Site üyeleriyle bizimkiler kendi aralarında atışıyorlar.

Yorum

• çok online olan şahsımında üye olduğu forumlara da koydum konumuzu dolu dizgin gidiyoruzzz hadi destekk devammmmmm
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• valla gönderdi sonunda.
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X