Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• senelık sozleşmesı olan arkadaşlar avakat tutalım ve hakımızı mahkemede arayalım lutfen bizi birileri yardim etsin

Yorum

• Ben biraz önce Lig tv almanya temsilciligini aradim, Trabzon bursa macini kesin vermiyorlar, bundan sonraki maclarinda ne olacagini bilmiyorlar, bu nedenle cikisimi faksladim onlara, BMN nin baska bir protesto sekli varsa onada katilacagim.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Yahu millet abane olanlar lig tv paketini iptal etsin!!laga luga yapıp vakit kaybetmeyin....

İptaller başlarsa lig tv kendine gelecektir!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak hamseey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Lig TV'yi aradım ağızıma geleni söyledim...TFF nunda böle izin çıktığı için yayınlanmadığını söylediler.Bende istanbuldaki TFF basın bölümünü arayıp sordum.LigTV'nin Sivas maçını yayınlamak için resmi başvurusu olduğunu bunları onların belirlediğini ve kendilerinin buna birşey yapmayacağını söylediler.Teşekkür edip telefonu kapadım.Az öncede kulübe telefon ederek bu rezaletten haberiniz var mı diye soracaktım ki öğlen arası olduğu için kimsenin olmadığını söylediler....Bu iş iyice çığırından çıkmaya başladı.İşimi gücümü bırakıp bunlarla uğraşacağım.LigTV aboneliğimi de iptal ettirmeyeceğim.Sonuçta bana göre bu işten kaçmak olur bu.Trabzondaki arkdaşalardan bir ricam olacak. Bursa maçında ellerinden geldiğince bunu protesto etsinler.Gerçi Lig TV bunu yayınlamıcak ama pazar gecesi o Şansal'la Erman nasıl program yapabilecekler göreceğiz.
          Gönülden bağlı olduğumuz Trabzonsporumuzu ve bizleri bu duruma düşüren yönetime ve beceriksizlere birşey diyemiyorum....Hani bir laf varya Gaffur'un dediği...ANLADIN SEN ONU NURİ...
          İşte bu

Şimdi sıkıştın köşeye Digitürk!!!!!

Arkadaşlar bu işin peşini bırakmak yok

Devammm
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu millet abane olanlar lig tv paketini iptal etsin!!laga luga yapıp vakit kaybetmeyin....

İptaller başlarsa lig tv kendine gelecektir!!
            Gökhan abi o en son başvuracağımız care.

Ben bu macın hala daha yayınlanacağına inanıyorum
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak hamseey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar Lig TV'yi aradım ağızıma geleni söyledim...TFF nunda böle izin çıktığı için yayınlanmadığını söylediler.Bende istanbuldaki TFF basın bölümünü arayıp sordum.LigTV'nin Sivas maçını yayınlamak için resmi başvurusu olduğunu bunları onların belirlediğini ve kendilerinin buna birşey yapmayacağını söylediler.Teşekkür edip telefonu kapadım.Az öncede kulübe telefon ederek bu rezaletten haberiniz var mı diye soracaktım ki öğlen arası olduğu için kimsenin olmadığını söylediler....Bu iş iyice çığırından çıkmaya başladı.İşimi gücümü bırakıp bunlarla uğraşacağım.LigTV aboneliğimi de iptal ettirmeyeceğim.Sonuçta bana göre bu işten kaçmak olur bu.Trabzondaki arkdaşalardan bir ricam olacak. Bursa maçında ellerinden geldiğince bunu protesto etsinler.Gerçi Lig TV bunu yayınlamıcak ama pazar gecesi o Şansal'la Erman nasıl program yapabilecekler göreceğiz.
              Gönülden bağlı olduğumuz Trabzonsporumuzu ve bizleri bu duruma düşüren yönetime ve beceriksizlere birşey diyemiyorum....Hani bir laf varya Gaffur'un dediği...ANLADIN SEN ONU NURİ...

.............
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Liğ tv den TFF gelen yazıyı tarafıma faxlamalarını isteyeceğim.Bakalım ne yapacaklar.TFF istemişs mutlaka yazı ile istemişlerdi.
                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• bende az önce amcamın yanına giderk durumu anlattım oda tamam iptal ettirelim dedi ve aradık bizde maçın yayınlanmamasından dolayı lig tv paketimizi + dijiturku komple iptal ettirdik...
                  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Şimdi bir dostum aradı,
                    Sandımki lig tv konusunda sinirli.
                    Hiçböyle görmemiştim,ağzından da duymamıştım,Albayrağın paralarımı aldım mevzusuna salladı epeyce.

Lig t v dedim,yayın yok dedim,sanırım telefonu arabasının camında fırlattı,hat gitti,kesildi.

Lig tv,Show tv nin binasındamı arkadaşlar.

Bizzat gidip suratlarına fırlatmak niyetindeyim.

Yorum

• eger pislik TFF yese durum daha ciddi
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi bir dostum aradı,

Lig tv,Show tv nin binasındamı arkadaşlar.

Bizzat gidip suratlarına fırlatmak niyetindeyim.
                        beşiktaş'ta digiturk'un kendi binası var.
                        "Trabzonspor bir çember gibi,
                        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Arkadaşlar, biraz önce Yavuz Saltık ile görüştüm.Kendisi ile bu konuyu devamlı konuşup fikir alışverişinde bulunuyorduk.Biraz önce lig radyo'da proğram yapan Mehmet Ayan'ın yanındaymış ve bu konuyu ona sormuş.Mehmet Ayan'ın cevaplarından anladığımız kadarı ile bu maç yayını sadece bu haftayla kalmayacakmış!!! O da tam bilmiyormuş ama akşam bir toplantı varmış ve o toplantıda Şansal Büyüka'ya bu konuyu soracakmış! Ama Yavuz Saltık'ın bana söylediği ''anladığım kadarı ile bu sezon sonuna kadar böyle sürecekmiş, böyle bir elektirik aldım'' diyor.

Telefonu kapattım 10 dakika sonra tekrar Yavuz Saltık aradı.Bu sefer daha net konuştu.Lig radyo'da beraber proğram yaptığı Nevzat Aydın ile konuşmuş ve ondan öğrendiğimize göre sezon sonuna kadar Trabzonspor'un artık maalesef sadece 3 ezikler ile yapılacak maçları vereceklermiş!...Nevzat Aydın bunu öğrenince daha önce Trabzonspor maçlarında yayınlanmak üzere verdiği reklamları iptal ettirmiş.Neden? çünkü bundan sonra artık Trabzon maçları yayınlanmayacağı için dıgıtürkten Sivas maçları öncesi, devre arası ve maç sonlarında bir Trabzonlu'nun şirketinin Sivas maçlarında reklamları yayaınlanmasın diye verdiği reklamları iptal ettirmiş.Anlayacağınız Trabzonspor maçları artık dıgıit'de yayınlanmayacak!!! Anadolu'nun yeni beyi Sivası ilan etmiş SANSAR...

Yaptığımız görüşmelerde bu işe top yekün mücadele kararı verdik.Yani Trabzonun her kesimi bu olaya tepki koymalıdır.Bu iş sadece Mürsel Taşkın kardeşimizin dediği gibi: ''takım başarısız ondan maç yayınlanmasada olur'' mantığı değidir!...Bu iş Şansal ve Nuri Albayrak arasındaki soğuk savaştır.Başkanımızın yanlış söylemleri ve yanlış yönetim şekli yüzünden bu sıkıntıları yaşadığımızı düşünüyorum.

Hemen bir basın bildirisi yayınlayarak; dıgıtürk'ü protesto etmeliyiz.Ayrıca Trabzondaki yerel basın, İnternet siteleride bu olaya sahip çıkmak zorundadır.Bu mevzu Nuri Albayrak'ı aşmış topyekün camiaya yapılan bir hakarettir.Biz bunun altında kalmayız...Ayrıca bu protesto'ya doğan grubunu dahil etmeliyiz.Yani onlar böyle bir protestoyu seve seve yayınlarlar.Fanatik, Hürriyet, Milliyet ve internet sitelerinden protesto mailleri ve basın açıklamasını onlara iletmeliyiz.

Arkadaşlar, yapılacak çok iş var.Bizler Sivas'ın maçları neden yayınlanıyor? demiyoruz! Trabzonspor'un maçları neden yayınlanmıyor? diyoruz.Çünkü sezon başında Trabzonspor'un maçları yayınlanacak diye Trabzonspor'lu taraftarlarımız dıgıtürk'e üye olmuşlardır.Bu haksızlığa Trabzon'lu sessiz kalamaz!!!

Utanmaz şerefsizler, attırmayın Trabzonlunun kafasini Sivas 2 maç kaybederse ne halt yiyecek bu SANSAR? Kimi , neyi yayaınlayacak bu dingil???
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Tanıdığımız tüm tarabzonsporluları ayağa kaldırıp lig tv yi mesaj yağmuruna tutalım.Birde lig tv üyeliği olan tüm trabzonsporlular tüketiciyi koruma derneklerine müracaat edip bir yıllık abone bedellerini geri istesinle.HADİ AĞAYA KALKMA ZAMANI.

Yorum

• ya harbi birseyler yapalım artık bunlar iyice sınırı aştı yetti be 2 yıldır cekmedğimz sey kalmadı bu digiturk ten !
                              FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• bence mahkemeye verim yukluce miktarda para istenmeli sözlesme ya piyoken öyle demiyorlardi
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X