Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onlar için iptal edilen decoderlerin önemi var bakmayın kaale almaz tavırlarına amaçları bu tavırla iptal ettirme kararından vazgeçirmek....

decoderi olan bu tepkisinide vermeli derim ben Trabzonspor yoksa yabancı maçları izlerim daha iyi....

Yorum

• otomatik mesaj o takılmayın siz onlara
      Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• bu kadar terbiyesizlik olmaz. aradıgınızda da ukalalık yapmaktan kendilerini geri bırakmıyorlar. "5 hafta maç verdik ama" diyerek. ulan ben sana kaç hafta maç verdiğini mi sordum? bizim maçımızı neden vermiyorsun diye sordum.

iptal edilecek bu ligtv maç yayınlanmazsa!
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bir günde toplanmak zor olur getirin decoderlerinizi çok sevmiyosanız tabi kartlarıda istemişler gözlerinin önünde yakalım onlarda kurtulsun bizde kurtulalım şerefsizler birde bidaha yayınlanıp yayınlanmayacağı belli değilmiş kimsiniz lan siz daha düne kadar adınız sanınız duyulmuyordu.

Yorum

• Arkadaşlar bu maçın yayınlanacağı Digitur aylık dergisinde belirtilmiş.Bu bence bir taahhüttür.Bunu yerine getirmediği için tüketici hakları derneğine şikayet edebiliriz.Bu konuda kapsamlı bilgisi olan varsa lütfen bizi yönlendirsin.

Yorum

• Geçen sene aynı böyle bir sebepten dolayı maç yayınlarını iptal etmiştim.Kahve köşelirinde ve meyhanelerde maç seyretmekten evin yolunu unuttum ve Bu yıl tekrar abone oldum.Bir daha iptal ettirmem.Ama bir mail yolladım zaten aklı başında biri o maili görse direk maç yayınımı keserler.

Yorum

• LigTv ya da Digiturk üyesi olup Cuma günü LigTv'nin naklen yayın programında maçın yayınlanacağını görmememiz durumunda üyeliğimizi iptal ettiriyoruz, en etkili yok bu.

Başlayalım:

1. l-m

Yorum

• gazete ilanı için organizasyon yapanlar nerdesiniz bunuda görmüyomusunuz bir organizasyon yapmayacakmısınız konu açmakla işiniz bittimi
                  bişey yapıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yorum

• vermemesi doğal.bir iddamız mı var.sivasın maçını versin bencede.boşuna yazı yazmayun buraya

Yorum

• yerel gazetelerimizin zaten kendiligğinden bu konuyu gazetelerinde dile getirmeleri lazım.
                      herkesi ayrı ayrı her konuda dürtmemek lazım.
                      herkes durumdan vazife çıkarmalı.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sene aynı böyle bir sebepten dolayı maç yayınlarını iptal etmiştim.Kahve köşelirinde ve meyhanelerde maç seyretmekten evin yolunu unuttum ve Bu yıl tekrar abone oldum.Bir daha iptal ettirmem.Ama bir mail yolladım zaten aklı başında biri o maili görse direk maç yayınımı keserler.
                        çıldırıcam meyhane köşelerinden evin yolunu unutmuş canın sağolsun

Yorum

• alemcipirana kendinden geçtin bir sakin ol tepki koyuluyor boş durmuyoruz.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• digiturke gönderdiğim mailin cevabı

DIGITURK'ten Merhaba,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
                            iletilmistir.

Saygilarimizla

CIGDEM MEYVALI
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vermemesi doğal.bir iddamız mı var.sivasın maçını versin bencede.boşuna yazı yazmayun buraya
                              bu arkadaşın psikolojik bir bakıma ihtiyacı var kimliğini kaybetmiş sanırım / konu iddamız değil şimdi toprak altında olan bir çok kişinin bize bıraktığı mirası korumak göğsünde yıldız olan tek anadolu takımı trabzon arkadaşım yok öle iddası var yok filan

Yorum

• bu lig tv den show tv den çektiğimiz nedir ya?
                                lig tv bizim lig maçımızı yayınlamıyor çokmu, hatırlarsanız show tv bizim kupa törenini yayınlamamıştı. (türkiye kupası)
                                o kadar arayıp sövdüm ki, dayanamayıp beni ev telefonumdan geri aramışlardı (sanırım numaram karşıda görünmüş )..
                                bunların hepsi aynı. hepsi adi vs. vs.
                                "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X