Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de iptal ettiriyorum. Lütfen kayıtsız kalmayın arkadaşlar.

Yorum

• http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx burdan mesaj yolanmıyor hata verip duruyor..
      Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
      "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
      Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• arkadaşlar, maalesef takımın başarısı ile bu tür ticari olaylar birebir doğru orantılıdır.
        nuri ve tayfası kulübü o kadar küçülttüki bu hiç sürpriz olmadı.
        ama digitürk ve bundan sonra trazonsporun büyüklüğünü tartışmaya yeltenecek herekese haddini bildirmek için sıkı bir protesto organize etmek lazım.
        ben müşteri ilşkiler hattını arıyorum ama düşüremiyorum sürekli meşgul, şimdi internetten döşeyeceğim yazıyı. bugünden itibaren de digitürk aboneliğimi iptal ettireceğim bunlar para kaybetmeden protestodan falan anlamazlar...

Yorum

• Ah ah simdi üye olup sak diye iptal ettirmek vardi...
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ben de şimdi aradım ve iptal ettirdim arkadaşlar sessiz kalmayalım

Yorum

• demek bu halllere gelecektik maçlarımız artık hiç verilemeyecek demekki kahretsin ya
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bursa maçında alehine bagırsak yayınlamazlar..ses getirecek birşey yapmak lazım..iptallerle kalmamlı bu..mesela show tv'ye yapılmıştı kupa törenimizi vermedi diye yazılar basılıp şehirdeki bütün dolmuşlara asılmıştı bunun gibi birşey yapmak lazım..

Yorum

• ahh şampiyon olcaksın önümüzde ki sezon wermeyeceksin bu lig tw ye de yayın hakkını yayınlayacak paşa paşa Trabzonspor TV bütün maçları!
                  off ne güzel ya..
                  10Umut BULUT!

Yorum

• Sayin UGUR DURTAS ,
                    Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
                    Tarafinizla yapilan telefon gorusmesi ile DIGITURK Uyeliginiz
                    hakkinda bilgi sunulmustur.

Saygilarimizla,

OMER FARUK ELDEMIR

DIGITURK Musteri Hizmetleri

Tel:0212 473 73 73
                    Fax:0212 473 73 03
                    Mailto:destek@digiturk.com.tr

>1001610373 NOLU ÜYE sahibiyiz lig tv ye senelik abone olmamizin
                    nedeni
                    >trabzonsporumuzun maçlarini canli seyretmek için,hafta sonu bursa
                    ile
                    >oynayacagimiz maçin canli verilmedigini sitenizden ögrendim.dogru
                    olmadigina
                    >inaniyorum.beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.iyi
                    çalismalar.
                    ---

Yorum

• Biz burda yipranirken bizim yönetim ne yapiyor acaba? Adamlarin acaba hic umrunda mi bu olay?
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• arkadaşlar dsmartla görüşüp burada alabilecek arkadaşları belirleyip toplu bir şekilde lgtv üyeliği iptali ve dsmarta geçiş yapsak basında da yer bulur bu haber şansalıda çok zor durumda bırakır. çünkü digitürk çok zor bir dönemeçe girdi
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Ligtv.com da yapılan söyleşide Şansalın verdiği cevap;

Ligtv.com.tr: Lig TV ile ilgili en çok gelen sorulardan biri de Kayserispor'un maçlarının neden canlı yayınlanmadığı. Ancak ben bu soruyu genelleştirmek istiyorum. Anadolu takımlarının taraftarları, Lig TV'den canlı izlemek istiyorlar. Sadece 4 büyüklerin maçlarının yayınlanmasından şikayetçiler. Hatta Avrupa'da yayıncı kuruluşların tüm maçları yayınladığını hatırlatanlar da var. Bu konuda ne söyleceksiniz?
                          ŞB: Kabul edelim ki; kitlesel, milyonları arkasından sürükleyen takımların maçları öncelik kazanıyor. Zaten puan durumunun üst noktalarında da onlar oluyor. Milyonlarca taraftarı arkasına alan kulüpleri yayınlamak zorundayız. Lig TV'nin de abonelerine baktığınızda büyük kulüp taraftarlarının çok ciddi bir oran oluşturduğunu göreceksiniz. Net olarak bilmiyorum ama bu kesim %80-85 kadar var. Bir hafta Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın ya da Trabzonspor'un maçını vermediğinizi düşünün. Türkiye'de kıyamet kopar. Keşke maçların tamamı çekilip verilebilse. Digiturk maçları aldığında bunu teklif etti zaten. Avrupa'da bunun modelleri var. Örneğin 2-3 maçı veriyor. Diğer istediğiniz maçları makul bir ücretle satıyor. Ya da diğer maçların tamamı sonradan yayınlanamaz mı? Size şu kadarını söyleyeyim; geçen sene 33. hafta Rizespor-Denizlispor maçı. Ligde hem şampiyonu hem düşmeyi çok etkileyecek bir maçtı. Biz normalde yayınladığımız 4 maça ek olarak 5. maç olarak bu maç için naklen yayın izni aldık. Tanıtımlar yayınlamaya başladık. Sonra Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'ndan bir yazı geldi. Bu maçı veremezsiniz diye. Ve biz geçen senenin en kritik maçlarından birini, tanıtımını da yapmamıza rağmen veremedik. Ben Kayseri'nin maçlarından büyük keyif alıyorum. Federasyon 5. maça izin versin yayınlayalım. Bize ek bir maliyeti olduğu da kesin. Ama n'apalım, yayınlarız, bir çıkış yolu buluruz. Ciddi ek maliyetleri var. Bir maçın yayınına 30-35 kişi gidiyor. Ama sözleşmeyi TFF hazırlıyor, şartnameyi de TFF hazırlıyor. 4 maçı veririm diyor. Siz de ona göre teklif hazırlıyorsunuz. 5. maçı ağzınızla kuş tutsanız yayınlayamazsınız. Federasyonun izin vermesi lazım. Bir de şu var. Biz o maçları versek de keşke büyüklerin maçları kadar ilgi toplasa, izlense.

Bunu bile bile maçlarımızı yayınlamama kararı alabiliyorlar. İstedikleri buysa Kıyamet koparırız.
                          Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• şampiyonluğun kader maçlarından birinin sezonun son maçında avni akerde olduğu hatırlatılmalı
                            En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 06.02.2008, 14:24.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz burda yipranirken bizim yönetim ne yapiyor acaba? Adamlarin acaba hic umrunda mi bu olay?
                              du bakalım haberleri var mı ?
                              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                du bakalım haberleri var mı ?
                                yönetimmi bizim bir yönetim kurulumuz varmı???
                                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X