Ben de iptal ettiriyorum. Lütfen kayıtsız kalmayın arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx burdan mesaj yolanmıyor hata verip duruyor..Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
arkadaşlar, maalesef takımın başarısı ile bu tür ticari olaylar birebir doğru orantılıdır.
nuri ve tayfası kulübü o kadar küçülttüki bu hiç sürpriz olmadı.
ama digitürk ve bundan sonra trazonsporun büyüklüğünü tartışmaya yeltenecek herekese haddini bildirmek için sıkı bir protesto organize etmek lazım.
ben müşteri ilşkiler hattını arıyorum ama düşüremiyorum sürekli meşgul, şimdi internetten döşeyeceğim yazıyı. bugünden itibaren de digitürk aboneliğimi iptal ettireceğim bunlar para kaybetmeden protestodan falan anlamazlar...
Yorum
-
Sayin UGUR DURTAS ,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Tarafinizla yapilan telefon gorusmesi ile DIGITURK Uyeliginiz
hakkinda bilgi sunulmustur.
Saygilarimizla,
OMER FARUK ELDEMIR
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
>1001610373 NOLU ÜYE sahibiyiz lig tv ye senelik abone olmamizin
nedeni
>trabzonsporumuzun maçlarini canli seyretmek için,hafta sonu bursa
ile
>oynayacagimiz maçin canli verilmedigini sitenizden ögrendim.dogru
olmadigina
>inaniyorum.beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.iyi
çalismalar.
---
Yorum
-
Ligtv.com da yapılan söyleşide Şansalın verdiği cevap;
Ligtv.com.tr: Lig TV ile ilgili en çok gelen sorulardan biri de Kayserispor'un maçlarının neden canlı yayınlanmadığı. Ancak ben bu soruyu genelleştirmek istiyorum. Anadolu takımlarının taraftarları, Lig TV'den canlı izlemek istiyorlar. Sadece 4 büyüklerin maçlarının yayınlanmasından şikayetçiler. Hatta Avrupa'da yayıncı kuruluşların tüm maçları yayınladığını hatırlatanlar da var. Bu konuda ne söyleceksiniz?
ŞB: Kabul edelim ki; kitlesel, milyonları arkasından sürükleyen takımların maçları öncelik kazanıyor. Zaten puan durumunun üst noktalarında da onlar oluyor. Milyonlarca taraftarı arkasına alan kulüpleri yayınlamak zorundayız. Lig TV'nin de abonelerine baktığınızda büyük kulüp taraftarlarının çok ciddi bir oran oluşturduğunu göreceksiniz. Net olarak bilmiyorum ama bu kesim %80-85 kadar var. Bir hafta Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın ya da Trabzonspor'un maçını vermediğinizi düşünün. Türkiye'de kıyamet kopar. Keşke maçların tamamı çekilip verilebilse. Digiturk maçları aldığında bunu teklif etti zaten. Avrupa'da bunun modelleri var. Örneğin 2-3 maçı veriyor. Diğer istediğiniz maçları makul bir ücretle satıyor. Ya da diğer maçların tamamı sonradan yayınlanamaz mı? Size şu kadarını söyleyeyim; geçen sene 33. hafta Rizespor-Denizlispor maçı. Ligde hem şampiyonu hem düşmeyi çok etkileyecek bir maçtı. Biz normalde yayınladığımız 4 maça ek olarak 5. maç olarak bu maç için naklen yayın izni aldık. Tanıtımlar yayınlamaya başladık. Sonra Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'ndan bir yazı geldi. Bu maçı veremezsiniz diye. Ve biz geçen senenin en kritik maçlarından birini, tanıtımını da yapmamıza rağmen veremedik. Ben Kayseri'nin maçlarından büyük keyif alıyorum. Federasyon 5. maça izin versin yayınlayalım. Bize ek bir maliyeti olduğu da kesin. Ama n'apalım, yayınlarız, bir çıkış yolu buluruz. Ciddi ek maliyetleri var. Bir maçın yayınına 30-35 kişi gidiyor. Ama sözleşmeyi TFF hazırlıyor, şartnameyi de TFF hazırlıyor. 4 maçı veririm diyor. Siz de ona göre teklif hazırlıyorsunuz. 5. maçı ağzınızla kuş tutsanız yayınlayamazsınız. Federasyonun izin vermesi lazım. Bir de şu var. Biz o maçları versek de keşke büyüklerin maçları kadar ilgi toplasa, izlense.
Bunu bile bile maçlarımızı yayınlamama kararı alabiliyorlar. İstedikleri buysa Kıyamet koparırız.Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...
Yorum
-
du bakalım haberleri var mı ?İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz burda yipranirken bizim yönetim ne yapiyor acaba? Adamlarin acaba hic umrunda mi bu olay?Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
yönetimmi bizim bir yönetim kurulumuz varmı???İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledu bakalım haberleri var mı ?AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum