Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pazar günü maçı ekranda görmediğim an üyeliği iptal edeceğim.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Pazar günü maçı ekranda görmediğim an üyeliği iptal edeceğim.
      aynen bende
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimse göndermesin o zaman.
        Birlik olup hepimiz gönderdikmi nasil dinlemiyorlar.
        Onlar gelen mailleri silmekten bikana kadar gönderelim elimizden geldigince. Beni dinlemezler zaten diyip bosvermek bir Trabzonsporlu'ya ne kadar yakisiyor?
        Amma gerginiz yahu! Ben daha önce de açıklamıştım.Evimdeki olaydan bahsediyorum.Evdeki ligtv ye abim ve arkadaşları ortaklaşa üye olmuşlar.Ben genel olarak Sivasta olduğum için okuldan dolayı.Ve bu kişiler de fb li.Ben bu sebepten iptal edelim desem,onlar beni dinlemez! Lig tv nin dinlememe gibi bi hakkı yok değilse!
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          polanyanın wisla krakov takımında oynayan 31 yaşındaki polanyalı futbolcu ile anlaşma sağlanmış futbolcu bırazdan konsoloslukta imza atıp yarın türkiyeye gelecekmiş ..can karyağdı
          kusura bakmayın transfer başlığı kapalı olduğu için buraya yazdım.
          Ben de başka bir duyum aldım (gerçi duyum değil, direk yazıyı gördüm) Emile Mpenza da gelecekmiş.

İnanıyor muyum? Tabi ki hayır!

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bugünde 100 ettik herkeze kolay gelsin benden bu kadar çok yoruldum çıkıyorum iyi akşamlar herkeze kolay gelsin transfer bitti herkez buraya odaklanır inşallah ....
            Eyvallah Emirhan, dinlenmeyi en cok sen hak ediyorsun.

Bize de durmak yok arkadaslar mesajlara devam. 1-2 e-posta gönderip burda "bende attim bir protesto maili" diye hava atmakla olmuyor.

İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Amma gerginiz yahu! Ben daha önce de açıklamıştım.Evimdeki olaydan bahsediyorum.Evdeki ligtv ye abim ve arkadaşları ortaklaşa üye olmuşlar.Ben genel olarak Sivasta olduğum için okuldan dolayı.Ve bu kişiler de fb li.Ben bu sebepten iptal edelim desem,onlar beni dinlemez! Lig tv nin dinlememe gibi bi hakkı yok değilse!
            Olay anlasilmistir. Kusura bakma durum vahim ondan sert bir cikis oldu.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• arkadaşlar konunun önceki mesajlarını takip etmedimde hakkımızı mahkemede aramak gibi bir durum söz konusumu? sonuçta yapılan anlaşmalar var iki klüp arasında. klüp birşeyler yapmıyorsa biz yapalım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de başka bir duyum aldım (gerçi duyum değil, direk yazıyı gördüm) Emile Mpenza da gelecekmiş.

İnanıyor muyum? Tabi ki hayır!
                bunlar bide mpenza'yı mı getirecekler
                7
                Cngz_61

Yorum

• elin fenerbahçeli taraftarı Trabzonsporu savunur konuşuyor şuanda
                  Utan nuri albayrak!!!!!!!!
                  4 büyüklüğü tartışmak abesle iştigaldir. kim formasına yıldız takmış Trabzonsporla bir tutuyor kendini diyor. bjk gs 14 seneler şampiyon olamazken benim rakibim Trabzonspor du diyor. !kimse Trabzonsporu tartışamaz diyor. UTAN NURİ ALBAYRAK UTAAAAAANN. ŞU Fenerbahçeli taraftar kadar bile olamadın beee!!
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Apartmanımızdaki fanatik bir Trabzonsporlu abim de az önce LigTv üyeliğini iptal ettirdi.

Pes etmek yok, gerekirse İspanya ligi, İngiltere ligi izleriz, eğer bu hafta maçımız yayınlanmaz ise ve sonraki haftalar Sivas düşüşe geçtiğinde bizim maçlarımız yayınlanmaya başlarsa yeniden asla üye olmayacağım.

Çevrenizdeki tanıdıklarınıza, arkadaşlarınıza, özellikle "abi 100 kişi üyeliğini iptal ettirmiş ne olacak ki, benim üyeliğimi iptal ettirmem bir şeyi değiştirmez" diye düşünen bir çok kardeşimize durumun vahametini anlatalım. Bazı arkadaşlarımız son iş üyeliğimi iptal ettirmek diyor, bence yanlış, bunlar zamanında üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum dediğinizde size 2 ay bedava üyelik verelim diyebilecek kadar kaypak adamlar, ilk iş üyeliğiniz varsa üyeliğinizi iptal ettirmek olsun, üyeliğiniz yoksa üye olanları uyarın ve e-posta, telefon, faks yolu ile tepkinizi dile getirin. Hem üyeliğinizi iptal ettirip hem de telefon, e-posta, vb. yollarla gerek Lig Tv gerek ilgili kuruluşlara tepkinizi bildirmeniz ise örnek bir davranış olacaktır. Küfretmeden, hakaret etmeden, demokratik yollarla, ne diyorduk;
                    Trabzonspor'lu, Trabzonspor'a yakışanı yapandır.

Yorum

• böyle delikanlı adamlarda var
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• fbli bastan sona kadar hakli sozler soyluyor helal olsun

Yorum

• yaa adam yemin ederim öyle bi analiz yapıyor ki helal olsun böyle Fenerbahçeliye
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• pablo_escobar kardeşim altın çamura düşmekle değerini yitirmez.bizim suanki kötü yönetimimiz ligdeki kötü durumumuz vs bunlar bizim sorunumuz Bunlar bizim büyüklüğümüzü zedelemez

dijitürk ya seve seve yayınlayacak yada olanlara razı gelecek

italyada fiorentine defalarda kümeye düştü ama orda milan juve vs neyse fiorentinada o

yazık cok yazık bence dijitürkü olan herkes iptal etsin

ben trabzonsporu izleyemeyeceksem neden her ay tonla para verim

istediğim filmi kiralar izlerim olmadı d smart alırım al decoderi tak kafan rahat olsun

Yorum

• harbiden yaa tuttum ben bu adamıı
                              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fbli bastan sona kadar hakli sozler soyluyor helal olsun

Bide Trabzonlu Olarak fb li
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X