Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar lütfen lig tv üyeliklerinizi iptal ediniz!!cafer sen anladın onu!!

Haydi millet...dolduruşa gelmeden devam!!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• tekrarlıyorum yazan buysa

Pazar 14.40 Maç Başlıyor

15.00 TRABZONSPOR BURSASPOR

bu bana çok saçma geliyor. Çünkü bu saatte sivas maçı var.

sivas maçı 15.15 te bitmiyo mu
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Arkadaşlar devam.

Bu bizi tatmin edici birşey değil.

Hadi bakalım

Sallayın birer tane daha mail adreslere
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar lütfen lig tv üyeliklerinizi iptal ediniz!!cafer sen anladın onu!!

Haydi millet...dolduruşa gelmeden devam!!
          Evet arkadaşlar, devam...

Şu aşamada Lig Tv yayınlamaya karar verse bunu net bir şekilde açıklardı.
          Yoğun bir tepki var zaten.
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• en çok seray severi izleyemeyeceğim ona üzülüyorum ama iptal edilecek
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tekrarlıyorum yazan buysa

Pazar 14.40 Maç Başlıyor

15.00 TRABZONSPOR BURSASPOR

bu bana çok saçma geliyor. Çünkü bu saatte sivas maçı var.

sivas maçı 15.15 te bitmiyo mu
              Arkadaşım bizim maç yayınlanırsa sivas macı yayınlanmaz,

Yayıncı kuruluşun haftada 4 maç yayınlama hakkı var
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Ya nasıl vermezler maçı ya!
                Sabahtan beri dünyanın mailini attım!
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  peki sivas maçımı yazıyordu da değiştirdiler yoksa hiçmi yazmıyodu
                  şu an sivas maçı yazmıyo bizim maç yazıyo ama saat 4 te yazıyo yeni farkettim o nasıl oluyo?

Yorum

• yahu şurda birgünde iyi şeylerden bahsedelim yaaaa.bi başkan adayı gelip şurayı görse yada nuri görse ne düşünür acaba.???
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• resmi açıklama gelene kadar devam arkadaşlar.

Yorum

• özel izinle yayınlanabilir.
                        geçen yıl olduğu gibi.
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• dediğim gibi parola cuma 15:00 da burada 16: ya kadar hiç durmadan bütün BMN üyeleri olarak lig tv ye aynı anda hücuuuuuuuuuummm maili yollayalım...çok daha etkili olacak bence...
                          Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Bizim yonetimde keske resmi siteden protesto metni gecseydi ama nerde adamlarin haberi bile yoktur belki

Yorum

• bu terbiyesizlikten inşallah vazgeçerler....yoksa zararın kendilerine olacağını hesap edemiyo armutlar....

Yorum

• Tepki Çığ Gibi Büyüyor

LigTV'nin Bursaspor ve sonrasındaki maçlarımızı yayınlamayacağı haberi üzerine başlattığımız kampanyamıza destek ve bu çerçevede tepkiler çığ gibi büyüyor.

Trabzonspor'un ligdeki durumunu fırsat bilerek, artık bizi şaşırtmayan tutumlarına bir yenisini ekleyen LigTV / Digiturk geri adım atmayıp, yanlışlarında, nezaketsizliklerinde ısrar ederse, tepkilerle yüzleşmek, kaçmamak zorundadır.

İki gündür başlattığımız kampanyamıza ilgi gittikçe artarken, gerek yerel, gerek ulusal basın da tepkimize destek vermeye devam ediyor.

BordoMavi.Net üyeleri tepkilerini medeni şekillerde, forumlarımızda belirlediğimiz yöntemlerle dile getiriyor, Trabzonspor'un büyüklüğüne gölge düşürmeye çalışanlara tepkisini gösteriyor.

Onlarca medya kuruluşunun haber yaptığı tepkimize karşın LigTV başını toprağa gömmeye devam ediyor. Kurumun internet sitesinde alelacele yapılan açıklamada net bir açıklama yapılmazken, Trabzonspor Taraftarı tepkisini vermeye devam edecektir.

Tekrar ediyoruz: Trabzonspor'un hangi maçının önemli olduğu kararını LigTV yönetimi değil, Trabzonspor Camiası belirler. Bunun cevabı da açıktır: Trabzonspor'un tüm maçları değerli, önemlidir.

Ticari bir kuruluş olan LigTV, yanlışında ısrar ederek, net bir açıklama yapmayarak tepkilerin daha da artmasına sebep olmaktadır.

Trabzonspor bir halk takımıdır ve asıl sahibi olan Trabzonsporlular, kendilerine, kulüplerine yapılan bu yanlışları unutmayacaktır, unutmamalıdır.

LigTV'ye:

Derhal, Trabzonspor - Bursaspor maçı ile birlikte takip eden tüm maçlarımızın yayınlanması için gerekli girişimleri yapınız!

Trabzonspor Yönetimi'ne

Trabzonsporlu oyuncuların, teknik / idari kadrodan herhangi birinin, kulübün atanmış / seçilmiş yetkililerinin adı geçen kuruluşa demeç vermemesini sağlayınız!

Trabzonspor Taraftarı'na

Yapılan bu yanlışa tepki vermeye devam ediniz. İlgili iletişim detayları ve tepki / protesto yöntemlerimizle ilgili bilgileri, forumumuzdaki ilgili başlıktan alabilirsiniz.

bordomavi.net
                                Trabzonsporlular Birliği
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X