Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bir kucuk kaplanim > ben bir kucuk hamsiyim.. Hamsi buyusede kucuk degiseb bisi yok. Kaplanin yavrusu bile tehlikelidir. Korku salan bir hayvanmi yoksa avlanmasi en kolay balik hamsimi ? Zaten yillarca avlandik. Hamsi diye diye avladilar.. Hamsi figuru yapip kadikoye koyup dalga gecmediler mi ?

Bir hayvan da olmak zorunda degil firtina olsun bilmem ne olsun.. Ts club kafayi yemis bukadar diyorum
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O kısımda anlattığım şuydu,kulubun resmi ürünlerini ben bir küçük hamsiyim yazıları yazılıyor ve ben bugüne kadar bir taraftardan buna itiraz duymadım,işte böyle bir taraftar topluluğundan olan beklentim anlamında,aşağılama yok güzel kardeşim,Trabzonspor taraftarı benim gözümde dünyanın en asil taraftarıdır,aşağılamam söz konusu değil
      Abi sen çok taktın bu hamsiye.. Hamsi olayına bende karşıyımda tsclupta bir kere çıkan bir şey bu. Burada şuan ağrılık olarak FIRTINA ve KAPLAN üstünde tartışma var

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O da yetmezmis gibi hamsiden heykel yapip olimpiyat yuzu yaptilar.. Hamsiden nasil bir ticari beklenti icine girdilerse artik.. Veyahutta hangi kafayla bu isi yaptilarsa... Yahu kardesim hamsiyi bende severim zevklede yerim kilcigini bile yerim.. Ama yuzmesini bile bilmeyen bir balikla Trabzonspor ne alaka ya
        hamsiyle trabzonsporun bu kadar alakalıolduğunu şimdi sizden duyuyorum. hamsi karadenizin semboludür. trabzonsporla hiç bi alakasını görmedim. bizi aşağılamak isteyenler her şeyi kullanabilir. bundan memnun olanın olduğunu da zannetmiyorum. bunu takarsan o zaman bizi sevmeyenler amacına ulaşır. tepkimizi anında veriyoruz zaten (hamsi a.... a.... g..... şeklinde) daha sonra bundan dolayı oturup üzelecek halimiz yok.

Yorum

• Anket yapılsında görelim ne çıkacak
          karadeniz fırtınası
          kaplan
          hamsi
          En son kani6161 tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 23:44.

Yorum

• Arkadaslar istanbulda pasolig nerde satiliyor....
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak ts_ezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hamsiyle trabzonsporun bu kadar alakalıolduğunu şimdi sizden duyuyorum. hamsi karadenizin semboludür. trabzonsporla hiç bi alakasını görmedim. bizi aşağılamak isteyenler her şeyi kullanabilir. bundan memnun olanın olduğunu da zannetmiyorum. bunu takarsan o zaman bizi sevmeyenler amacına ulaşır. tepkimizi anında veriyoruz zaten (hamsi a.... a.... g..... şeklinde) daha sonra bundan dolayı oturup üzelecek halimiz yok.
              Kulup resmi ürünlerine basıp yazıyor diyoruz,sen hiç duymadım diyorsun,ne diyeyimki güzel kardeşim
              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Buda var

Bu arada renk tonlamaları iyimiş

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anket yapılsında görelim ne çıkacak
                  karadeniz fırtınası
                  kaplan
                  hamsi
                  bu olay hakkında anket yapacak hale geldiysek biz büyük takım olamamışız demektir. bizim tarihimiz belli. tarihin bize biçtiği isim belli. hale bu anlaşılmamışsa belirsizse dediğim gibi biz büyük takım olamamışız.

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi sen çok taktın bu hamsiye.. Hamsi olayına bende karşıyımda tsclupta bir kere çıkan bir şey bu. Burada şuan ağrılık olarak FIRTINA ve KAPLAN üstünde tartışma var
                    Güzel kardeşim benim,takılmayacak bir konu değil bu.Bir ikincisi ben fırtınaya,hiç bir zaman karşı değilim,fırtına tabiki kullanılsın,ama sembol olarak fırtınayı şekillendirmek,çok zor,Görselde kaplan,yazılardada fırtınayı kullanırsın olur biter
                    ANADOLU KAPLANI

Yorum

Kulup resmi ürünlerine basıp yazıyor diyoruz,sen hiç duymadım diyorsun,ne diyeyimki güzel kardeşim
                      çocuklar için yapılan oldukça şirin. ama bu bizim sembolümüzdür anlamına gelmez.

Yorum

Güzel kardeşim benim,takılmayacak bir konu değil bu.Bir ikincisi ben fırtınaya,hiç bir zaman karşı değilim,fırtına tabiki kullanılsın,ama sembol olarak fırtınayı şekillendirmek,çok zor,Görselde kaplan,yazılardada fırtınayı kullanırsın olur biter
                        Abi Real Madrid Mor menekşeler, Barcelona Katalanlar
                        Sembol kullanmak çokta önemli değil. Bu tartışmada son yazım budur. Yetrince fırtına dedim zaten . Akyazı stadyumuna dönerim artık. F1bekir yarın atar inşallah fotoğrafları

Yorum

• iyi geceler. yarın ola hayırola.

Yorum

• yorumlarda hamsiyi savunanı görmediğim halde niye özellikle hamsi seveler olarak lanse edildi bi grup onu anlamadım. ki hamsi maskot olarak 2011 olimpiyatlarında kullanıldı ve daha sonra bazı maçlarda o maskotlar statta bulundu bundan başka da hiç bir yerde hamsi bizim simgemiz figürümüz olmadı.

ilk şampiyon olduğumuz yıl bile karadeniz fırtınası olarak lanse edilmişken kaplan figürü hiç mantıklı değil bana göre. istanbul kardeşlerinin hayvan figürlerine eş bi hayvan ismi atılmış ortaya ama gerek yok trabzonda kaplan yok..

bu arada hamsi ismine o kadar taktınız ama bundan 100 sene önce trabzon deyince akla hamsi geliyordu bundan belkide 100 sene sonra yine hamsi gelecek.. hamsi bu şehrin her zaman kültürünün ve ya isminin bi parçası ancak takımının sadece besin kaynağı olur sembolü değil..

Yorum

• hamsiyi ürünlerimizde felan kullanmak pek doğru gelmiyor bana, hamsi güzel hayvandır kışın bol bol yeriz bir oturuşta silir süpürürüm ama sofrada kalsın şu hayvan, tamam Trabzon şehri diyince akla gelir ancak takımımla asla yan yana gelmesini istemiyorum.

geçen dönem okulda girdim faceye geziniyorum, ''ben bir küçük hamsiyim'' ürünümüzü giyen bir bebemizin fotosunu gördüm, yanımdaki istanbullu arkadaşlarım bastı kahkahayı, çocuklarınıza bunları mı giydiriyorsunuz diye dalga geçtiler. bende onlara takıldım tabi güldük eğlendik felan ama içimden sövdüm bu ürünü çıkaranlara. ee bende olsam bende dalga geçerim haklılar yani, utandım valla.

ayrıca kaplan maplan değiliz biz aman diyeyim şu hayvanı uzak tutalım bizden, bizim simgemiz FIRTINA dır, öyle de kalmalıdır. bunu ürünlerimizde görsellerde vs.. daha güzel ifade edebilmeliyiz.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Burçak Abi'nin aksine ben beğendim espriyi

Ayrıca bana Hamsi denmesine ya da Hamsi'nin bizimle özdeşleştirilmiş olmasına kızmam. Başkalarına birşey söylemek değil, tamamen kendi düşüncem oldu bu artık . Her türlü seviyorum ben bu hamsiyi Fakat takımın simgesi olarak değil. Belki "alt simge" olarak.

Sonuna kadar fırtına ...
                                En son Tolga tarafından düzenlendi; 23.08.2014, 03:23.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X