Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadda çalışmamı yok benmi yanlış görüyorum...Trabzondaki arkadaşlar bilgi verin bir zahmet
    çalışma var abi. köşe tribünde insanlar gözüküyor canlı yayında

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadda çalışmamı yok benmi yanlış görüyorum...Trabzondaki arkadaşlar bilgi verin bir zahmet
      Kontrol ettim çalışmalar devam ediyor
      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kontrol ettim çalışmalar devam ediyor
        Sağolun renktaşlar

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir de tırıvırı derler adamlara,hani taraftara tınlayan yoktu
          neyse gine teşekkürler stadın asıl sahiplerine yani onu benimseyecek,sahip çıkacak,evi bilip yaşatacak insanlara fikir sordukları için.

Benim renk konusunda bir kaç fikrim var

1- sorarlar ama gine bildiklerini yaparlar,

2- ortak fikir üretip çoğunluğun fikrine saygı duyup tamam deme olasılığımız yok camia yapısı olarak,mesela anket yapıldı Juve gibi karışık renk olsun çıktı,bordocular hiç bir zaman muhalefeti elden bırakmayacaklar,bordoyu çoğunluk istesin bu sefer de karışık renkçiler ile maviciler istemezük diyecek stad durdukça eleştirecek.

3-Ben gine de fikir bildiriyim,
          komple açık MAVİ olsun,
          4 ayrı trübüne 4 ayrı slogan yazılsın BORDO ile,
          Maraton : FIRTINA
          Karşısı : TRABZONSPOR
          Kale arkası : İHTİLAL
          Kale arkası : EFSANE
          Şu beğenme butonu bende de çalışsa beğenicem de işte maalesef

Renk konusunda mavi değil de bordocuyum ben yalnız. Slogan fikri ve seçimi mükemmel bence. Hatta tribünler bunların isimleriyle dahi anılır olur. Fırtına tribünü. İhtilal tribünü...
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Renk konusunda mavi değil de bordocuyum ben yalnız. Slogan fikri ve seçimi mükemmel bence. Hatta tribünler bunların isimleriyle dahi anılır olur. Fırtına tribünü. İhtilal tribünü...
            Ben begeniyi verdim abi senin yerine Ertan abiye
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Muradım can sın gardaşım,sağolasın.

Aynısı aklımdan geçti de yazı uzayınca yazmamıştım,
              şahane olur,

FIRTINA trübünü,
              EFSANE trübünü,

böyle böyle gerçek taraftar olmayı başarır farkımızı hissettiririz inşallah.

(Tek renk te hemfikiriz galiba,ama Bordo mu olsun açık Mavi mi olsun kozlarımızı bir anket ile paylaşırız )
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kesinlikle tek renk Açık Mavi ya da Açık Turkuaz olmalı. Bordo olsun boğucu olsun diyen arkadaşlar, stadı boğucu yapacak olan taraftar, koltuklar değil. He boğucu yapar evet ama stad boşken yapar oda bir halta yaramaz zaten. Stadın üzeri ve yanları tamamen kapalı olacağı için ışık olayı zaten az olacak. Dolayısıyla tribünler hep karanlık kalacak. Açık renk hem ferahlatır hem ışık olayına katkısı olur hemde standardın dışına çıkar şık görünmesini sağlar. Koltuklar doluyken bordo koltukların hiçbir katkısı olmayacağı gibi stad boşken çekilen fotolarda kötü ve karanlık bir görüntü ortaya çıkacak. H.Avni Aker'in çatısı yok ona rağmen karanlık bir görüntüsü var. Bu işi yapacak olanlar kesinlikle stadın boş halini göz önüne almaları gerekir.

Yorum

• bordo üzerine mavi desenler olmalı. ayrıca tek yıldız ve amblem olmalı bir trübünde. juventus örneğindeki gibi. renk hiç estetik olmazbence.

Yorum

• Acik mavinin tek kotu taraftari bosluklarin daha da goze carpmasi olur. O yuzden tek renktense gecisli renk tercihim olur
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben begeniyi verdim abi senin yerine Ertan abiye
                      Anıl'ım sağol ciğerim,gönlüne kurban.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anıl'ım sağol ciğerim,gönlüne kurban.
                        Eyvallah Ertan abi. Sende sağol
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Yazı yazılacaksa dar alana yazılmalı. Boyu kısa olmalı koyu gözükmeli. Ben de yazılmasını istiyorum ama öyle aralıklı olup tüm tribünü kaplayacaksa hiç yazılmasın daha iyi.
                          O zaman tek rengin hiçbir anlamı kalmıyor.

Yorum

• Bordo ve mavi de kullanilmali ...
                            Motiv olarakta dalga motivi hicte fena olmaz bence

Yorum

• Arsenalınki gibi arma işlenebilir.Onlar da sadece o top mu gülle mi onu işlemişler biz de t ve s kısmını işleriz armadaki
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• tek renk bordo veya mavi olsun.merdivenler diğer rengi tamamlasın.merdivenler sarı olacaksa tartışmanın lüzumu yok zaten...
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X