İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalzeme yok.
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk kolon takıldıktan sonra sahada 3-4 tane daha kolon vardı onlar neden takılmamıştı? onu soruyorum
Yorum
-
İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplam kaçtane kolon takılacak?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir emeğine sağlık öncelikle. Resimlerde Büyük vinçler yok sanırım uçmuşlar gibi .
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbocan ilk bakışta B.Dortmund zannettim ama değilmiş,
ilerde oralarda da yönetici olursun inşallah,neden olmasın.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYirmi iki.2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYirmi iki.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, gitmişler, ne iş dönüyor anlamadım...
Yorum
-
Kolpacı
ilk koltuğun 115 cm yükseklikte olması , köşelerin keskin olması , 1. katın fazlasıyla yatay , 2. katın dik ve tavan kısmının jilet gibi olmasının yanında , güzelce gizlenmiş localar ve oyun alanını tribünlere olabildiğince yaklaştırmak için büyütme işleri ve oturaklı bi çatı
şunların hepsi gerçekleşirse stad büyük ölçüde içimize siner
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum