İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ANADOLU KAPLANI
-
Trabzonda yasayanlar hamsi lakabindan memnun olabilirler.. Sehir disinda yada yuet disinda yasayanlar icin hamsi pekde hos olmuyor.. Hamsi kafali denmek hosunuza gidiyor mu ? Tabi bunu trabzonda kimse soylemez. Hamsi ne ya ?? Bide ts club urunlerinde uzerlerine ben ufak bir hamsiyim yaziyor.. Hey allahim. Cocugum olsa bedava verseler giydirmem. En dayaniksiz en pasif en kisa omurlu balik hamsi... Bari palamut falan olsaydi. En azindan buyuk falanu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda yasayanlar hamsi lakabindan memnun olabilirler.. Sehir disinda yada yuet disinda yasayanlar icin hamsi pekde hos olmuyor.. Hamsi kafali denmek hosunuza gidiyor mu ? Tabi bunu trabzonda kimse soylemez. Hamsi ne ya ?? Bide ts club urunlerinde uzerlerine ben ufak bir hamsiyim yaziyor.. Hey allahim. Cocugum olsa bedava verseler giydirmem. En dayaniksiz en pasif en kisa omurlu balik hamsi... Bari palamut falan olsaydi. En azindan buyuk falan
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda yasayanlar hamsi lakabindan memnun olabilirler.. Sehir disinda yada yuet disinda yasayanlar icin hamsi pekde hos olmuyor.. Hamsi kafali denmek hosunuza gidiyor mu ? Tabi bunu trabzonda kimse soylemez. Hamsi ne ya ?? Bide ts club urunlerinde uzerlerine ben ufak bir hamsiyim yaziyor.. Hey allahim. Cocugum olsa bedava verseler giydirmem. En dayaniksiz en pasif en kisa omurlu balik hamsi... Bari palamut falan olsaydi. En azindan buyuk falanANADOLU KAPLANI
Yorum
-
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖrnek istemişsin güzel kardeşim,bana kalsa yani seçmek ve belirlemek benim elimde olsa,sıfırdan bir sembol seçilecek olsa,siyah akrepi önerirdim mesela,hani bölgeylede alakalı olsun diyorlarya,yada atmaca yine bölgeye ve asalet olarak uygun olurdu,bunu istediğin kadar çoğaltabilirim,Burda kimseye gıcıklık olsun falan diye yazdığım yok bunları,samimiyimBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam edirnenin ortasına 4 takımın sembolunude dikmiş,acaba senin fırtanaya nasıl bir heykel yapacaktı güzel kardeşim,buyurKoskoca fırtına sırf sen heykel dikiceksin diye olur mu kaplan
?
Hem sakız olursun başkalarının ağzına
Dikerler bunun heykelini, olursun madara
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
Kafiyeli de oldu bakHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem yeni fikirler arıyorsunuz ben size çok hayati bir konuda fikir vereyim mi,artık trabzonspor taraftarlarıyla hamsi yada hamsi kafalı diye alay edilmesinden siz de en az benim kadar bıktıysanız ki bırakın bıkmayı bu durumdan zevk alan bazı mazoşist taraftarlarımız mevcut malesef,bir an evvel azda olsa bir kısım taraftarlarımızın kullanmış,olduğu kaplan figürünü iyi perçinlememiz ve sembol haline getirmemiz lazım,bu küçük bir ayrıntı gibi gözükebilir ama gerçekten çok önemli,şimdi ordan bazıları çıkacak,trabzonda kaplan mı var diyecek,sanki inönüde kartal,mecidiyeköyde aslan yetişiyormuş gibi,bir kısmıda bizim sembolumuz fırtınadır diyecek,ama ona fırtınayı bir sembol olarak çiz,pankart yap bakayım dediğimde,apışıp kalacak,ve kulupte sağolsun tişörtlere ben yavru bir hamsiyim yazmaya devam edecek,ve biz hamsi kafalılar olarak bizans takımları tarafından aşağılanmaya devam edeceğiz bu şekilde devam ederse.Oysa kaplan trabzonspora okadar yakışıyorki,gücü ve asaleti bakımından,Zaten bu konuda en büyük adımı edirne belediye başkanı attı.Edirne meydanına 4 büyüklerin sembollerinin heykelini dikerek,Ah birde bizim taraftarımız bunun değerini bilip sahip çıkarak,şu hamsi muhabbetinden bir kurtarabilse bizi.En son ts_ezer tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 23:08.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Aramızda ne kadar hayvan sever varmış ya. Kırk yıllık fırtına oldu kedigil. Haayyret edersin...
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum