Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende yanlı anlatmaşım kusura bakama . trabzonla alakasını kurumaz derken Trabzonsporla demek istemiştim .... tabiki elde olanlar la olmasın ... ama fırtına bana ve birçok arkadaşımıza daha yakın gelmekde ...

kendinizin üretebileceğinizi sylemişsiniz ... bunu iğnelemek yada başka bir amaçla sylemiyorum ama gerçekten bir iki tane çalışmayı görmek isterim ... ben çizim yapamam yapa bilsem gerçekten size bu konuda örneklendirmeler yapa bilirim ...
    Örnek istemişsin güzel kardeşim,bana kalsa yani seçmek ve belirlemek benim elimde olsa,sıfırdan bir sembol seçilecek olsa,siyah akrepi önerirdim mesela,hani bölgeylede alakalı olsun diyorlarya,yada atmaca yine bölgeye ve asalet olarak uygun olurdu,bunu istediğin kadar çoğaltabilirim,Burda kimseye gıcıklık olsun falan diye yazdığım yok bunları,samimiyim
    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 22:11.

Yorum

• Trabzonda yasayanlar hamsi lakabindan memnun olabilirler.. Sehir disinda yada yuet disinda yasayanlar icin hamsi pekde hos olmuyor.. Hamsi kafali denmek hosunuza gidiyor mu ? Tabi bunu trabzonda kimse soylemez. Hamsi ne ya ?? Bide ts club urunlerinde uzerlerine ben ufak bir hamsiyim yaziyor.. Hey allahim. Cocugum olsa bedava verseler giydirmem. En dayaniksiz en pasif en kisa omurlu balik hamsi... Bari palamut falan olsaydi. En azindan buyuk falan
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonda yasayanlar hamsi lakabindan memnun olabilirler.. Sehir disinda yada yuet disinda yasayanlar icin hamsi pekde hos olmuyor.. Hamsi kafali denmek hosunuza gidiyor mu ? Tabi bunu trabzonda kimse soylemez. Hamsi ne ya ?? Bide ts club urunlerinde uzerlerine ben ufak bir hamsiyim yaziyor.. Hey allahim. Cocugum olsa bedava verseler giydirmem. En dayaniksiz en pasif en kisa omurlu balik hamsi... Bari palamut falan olsaydi. En azindan buyuk falan
          Çinekop var , uskumru var lüferde olabilir

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonda yasayanlar hamsi lakabindan memnun olabilirler.. Sehir disinda yada yuet disinda yasayanlar icin hamsi pekde hos olmuyor.. Hamsi kafali denmek hosunuza gidiyor mu ? Tabi bunu trabzonda kimse soylemez. Hamsi ne ya ?? Bide ts club urunlerinde uzerlerine ben ufak bir hamsiyim yaziyor.. Hey allahim. Cocugum olsa bedava verseler giydirmem. En dayaniksiz en pasif en kisa omurlu balik hamsi... Bari palamut falan olsaydi. En azindan buyuk falan
            Hay ağzını öpeyim kardeşim,dünden beri forumda bunu anlatmaya çalışıyorum,bilmiyorum okudun mu yazdıklarımı ama nerdeyse linç edilmek üzereyim,adam ben memnunum hamsi simgesinden diyor ya
            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• FATİH Ç eline sağlık kardeşim
              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Yine kaplan olayı patladı Ulam zorla o fotoyu koyduracaksınız bana ne kaplanınız kalacak ne aslanınız ya neyse

En son My tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 22:32.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• [IMG][/IMG]
                  ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Adam edirnenin ortasına 4 takımın sembolunude dikmiş,acaba senin fırtanaya nasıl bir heykel yapacaktı güzel kardeşim,buyur
                    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Örnek istemişsin güzel kardeşim,bana kalsa yani seçmek ve belirlemek benim elimde olsa,sıfırdan bir sembol seçilecek olsa,siyah akrepi önerirdim mesela,hani bölgeylede alakalı olsun diyorlarya,yada atmaca yine bölgeye ve asalet olarak uygun olurdu,bunu istediğin kadar çoğaltabilirim,Burda kimseye gıcıklık olsun falan diye yazdığım yok bunları,samimiyim
                      renkdaş samimiyetin den asla şüpem yok ... burada fikirlerimizi çarpıştırıyoruz hepimizin ortak paydası Trabzonspor ... aslında senin benim elimde bu tarz şeyler ... biz bunları güzel bir şekilde oluştura bilir ve sunarsak bence birileri yani yönetim bunu görmezden gelemeyecektir. ve lisanslı ürünlerimizde bunu kullanmaya başladığımızda da herkes benimseyecektir.
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Adam edirnenin ortasına 4 takımın sembolunude dikmiş,acaba senin fırtanaya nasıl bir heykel yapacaktı güzel kardeşim,buyur
                        Böyle saçma sapan bir gerekçe olabilir mi sevgili kardeşim benim Koskoca fırtına sırf sen heykel dikiceksin diye olur mu kaplan ?

Hem sakız olursun başkalarının ağzına

Dikerler bunun heykelini, olursun madara

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Kafiyeli de oldu bak
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Karadeniz Fırtınası > Kaplan > Hamsi

Real Madrid, mor menekşeler lakabını kullanıyor. İlla hayvan olmasına gerek yok

Yorum

Madem yeni fikirler arıyorsunuz ben size çok hayati bir konuda fikir vereyim mi,artık trabzonspor taraftarlarıyla hamsi yada hamsi kafalı diye alay edilmesinden siz de en az benim kadar bıktıysanız ki bırakın bıkmayı bu durumdan zevk alan bazı mazoşist taraftarlarımız mevcut malesef,bir an evvel azda olsa bir kısım taraftarlarımızın kullanmış,olduğu kaplan figürünü iyi perçinlememiz ve sembol haline getirmemiz lazım,bu küçük bir ayrıntı gibi gözükebilir ama gerçekten çok önemli,şimdi ordan bazıları çıkacak,trabzonda kaplan mı var diyecek,sanki inönüde kartal,mecidiyeköyde aslan yetişiyormuş gibi,bir kısmıda bizim sembolumuz fırtınadır diyecek,ama ona fırtınayı bir sembol olarak çiz,pankart yap bakayım dediğimde,apışıp kalacak,ve kulupte sağolsun tişörtlere ben yavru bir hamsiyim yazmaya devam edecek,ve biz hamsi kafalılar olarak bizans takımları tarafından aşağılanmaya devam edeceğiz bu şekilde devam ederse.Oysa kaplan trabzonspora okadar yakışıyorki,gücü ve asaleti bakımından,Zaten bu konuda en büyük adımı edirne belediye başkanı attı.Edirne meydanına 4 büyüklerin sembollerinin heykelini dikerek,Ah birde bizim taraftarımız bunun değerini bilip sahip çıkarak,şu hamsi muhabbetinden bir kurtarabilse bizi.
                            karadeniz fırtınası herkese yeter. kaplan da nedir?bırak hayvanları başkaları sembol yapsın. bizi en iyi anlatan karadeniz fırtınasıdır. en iyi anlatan değil tarihin bize biçtiği isimdir. bu ismi unutturmaya çalışanlar kaplan diye bişey attı ortaya bbizim gençler de istanbul takımlarında hayvanlar var bizmki de yırtıcı bi hayvan olsun diye özenmiş ssahiplenmişler. gençler evet geleceğimizdir ama geçmişini bilmeyen genç geleceği kuramaz. bu konuda taraftar grupların itina gösterip karadeniz fırtınasını ön plana çıkarmaları gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaları gerekmektedir. bizim öz malımız olan, istanbul takımlarının iimrentikleri sembolümüzü korumamız yüceltmemiz şarttır.
                            En son ts_ezer tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 23:08.

Yorum

• İtina ile fırtına resmi bulunur fırtına bizim isimiz
                              Dev bir hortumun 3 kız kardesi savurup fırlattığı bir kareografi calismasi düsünsenize kaplanda neymis
                              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                              Komünar..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Aramızda ne kadar hayvan sever varmış ya. Kırk yıllık fırtına oldu kedigil. Haayyret edersin...

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X