Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugun trabzondaydim ve stadi inceleme sansim oldu. Isciler haril haril calismaktaydi. Ben de localar konusunda rahatsizim. Onun disinda gayet iyi gorunuyordu. Bir de sunu unutmayalim. Asil projede staddan cok fazlasi vardi. Yam bir spor Kompleksi idi. Tamamlanirsa cok k guzel labilir.

Yorum

• Localar 2 kat olmasaydı gerçekten iyi bir stadımız olacaktı.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu ne allah askina. istanbul medyasinin uydurmasini niye kendimize yakistirmaya calisiyoruz.

kaplanmis. KARADENIZ FIRTINASI okadar
        kaplan nedir ya ))
        cidden kaplan olayında kalan var mı hala ?
        biz kaplan maplan değiliz arkadaşlar !
        herkes aklını başına alsın...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayir bizim stad icten böyle gözümiyecek
          o stadin protokolu resmen stadin gerisinden ayrilmis, resmen apartman var stadda
          bütün egilim ayni olmasiylan cirkinligine devam ediyor
          her tarafi giris tünelleri vs

bizimki daha cok buna benziyecek
          dikkat cekmek isterim bizim stadda bundanda az tünel olacak

Bu localalar ilerde tribune kolayca cevrilebilir.
          Yada ikinci kati tribune cevrilir, cokda guzel olur.

Yukarda gorsellerde bizim stada benziyen bi stad paylasilmis. Localar renk secimiyle cok dikkat cekmemis.

Yani bu stadda localarla tribunler, loca duvarlari, loca camlari ve loca onundeki reklam panolari hep ayni renk olmali.
          Boylece localara kamuflaj yapmis oluruz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
          En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 07.09.2014, 23:48.

Yorum

• Bir sorum olacak. Mobil olduğum için fotograf ekleyemiyorum umarım anlatabilirim. Yukarıdaki fotoğrafta vincin golgesinin prekasta vurduğu yerde, loca bitiminin hemen altında sanki prekastlari (tribunu) ayiran bir 30-35 cm'lik (ya da cok daha buyuk olabilir buradan kestiremiyorum) duvarimsi gibi bir sey var. Orasi oyle mi kalacak?
            En son art(w)in tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 02:07.

Yorum

• Sanırım sorumu selçuk bey cevaplamis. Görüntü kirliliği yarattim, kusura bakmayın. :/

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanırım sorumu selçuk bey cevaplamis. Görüntü kirliliği yarattim, kusura bakmayın. :/
                Orada selçuk loca duvarlarından bahsediyor, sen ise tribün içindeki duvardan bahsediyorsun O kısım öyle kalacak büyük ihtimal tribünler arasında örülecek tel örgüler o kısımlarda olacak gibi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orada selçuk loca duvarlarından bahsediyor, sen ise tribün içindeki duvardan bahsediyorsun O kısım öyle kalacak büyük ihtimal tribünler arasında örülecek tel örgüler o kısımlarda olacak gibi.
                  Tribün icinde tel örgü saçma değil mi?

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tribün icinde tel örgü saçma değil mi?
                    Tribünlerin bir şekilde bölünmesi lazım, yoksa kale arkasıyla maratonun bir farkı kalmaz kale arkası biletiyle maratona geçiş olur. Ben tel örgü dedim ama bunu cam bölmede yapabilirler buda yöneticilere kalmış bir durum ucuz olsun diye tel örgüyü de seçebilirler vizyon sahibi olup cam bölmeyi de seçebilirler.

Yorum

• süleyman KARACA ‏@Karaca1967 34 min
                      Akyazı'da yapılan stadın adı Trabzon büyükşehir belediye meclisi tarafından Recep Tayyip Erdoğan stadı olarak belirlenmesini gündeme aldı"
                      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        süleyman KARACA ‏@Karaca1967 34 min
                        Akyazı'da yapılan stadın adı Trabzon büyükşehir belediye meclisi tarafından Recep Tayyip Erdoğan stadı olarak belirlenmesini gündeme aldı"
                        ya he he.
                        milletin sinirleriyle oynamak için her şeyi yapıyorlar arkadaş, yuh ya

Yorum

Forumda küfür serbest mi?
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• takımın adını da değişin

Yorum

isteyen istediği gibi kınasın.....

eğer herhangi bir siyasinin adı o stadyuma verilirse ömür boyu o stada maç izlemeye gitmem....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

ya sabır
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X