Bugun trabzondaydim ve stadi inceleme sansim oldu. Isciler haril haril calismaktaydi. Ben de localar konusunda rahatsizim. Onun disinda gayet iyi gorunuyordu. Bir de sunu unutmayalim. Asil projede staddan cok fazlasi vardi. Yam bir spor Kompleksi idi. Tamamlanirsa cok k guzel labilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne allah askina. istanbul medyasinin uydurmasini niye kendimize yakistirmaya calisiyoruz.
kaplanmis. KARADENIZ FIRTINASI okadar))
cidden kaplan olayında kalan var mı hala ?
biz kaplan maplan değiliz arkadaşlar !
herkes aklını başına alsın...
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir bizim stad icten böyle gözümiyecek
o stadin protokolu resmen stadin gerisinden ayrilmis, resmen apartman var stadda
bütün egilim ayni olmasiylan cirkinligine devam ediyor
her tarafi giris tünelleri vs
bizimki daha cok buna benziyecek
dikkat cekmek isterim bizim stadda bundanda az tünel olacak
Bu localalar ilerde tribune kolayca cevrilebilir.
Yada ikinci kati tribune cevrilir, cokda guzel olur.
Yukarda gorsellerde bizim stada benziyen bi stad paylasilmis. Localar renk secimiyle cok dikkat cekmemis.
Yani bu stadda localarla tribunler, loca duvarlari, loca camlari ve loca onundeki reklam panolari hep ayni renk olmali.
Boylece localara kamuflaj yapmis oluruz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son A. Aydın tarafından düzenlendi; 07.09.2014, 23:48.
Yorum
-
Bir sorum olacak. Mobil olduğum için fotograf ekleyemiyorum umarım anlatabilirim. Yukarıdaki fotoğrafta vincin golgesinin prekasta vurduğu yerde, loca bitiminin hemen altında sanki prekastlari (tribunu) ayiran bir 30-35 cm'lik (ya da cok daha buyuk olabilir buradan kestiremiyorum) duvarimsi gibi bir sey var. Orasi oyle mi kalacak?En son art(w)in tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 02:07.
Yorum
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım sorumu selçuk bey cevaplamis. Görüntü kirliliği yarattim, kusura bakmayın. :/O kısım öyle kalacak büyük ihtimal tribünler arasında örülecek tel örgüler o kısımlarda olacak gibi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrada selçuk loca duvarlarından bahsediyor, sen ise tribün içindeki duvardan bahsediyorsunO kısım öyle kalacak büyük ihtimal tribünler arasında örülecek tel örgüler o kısımlarda olacak gibi.
Yorum
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün icinde tel örgü saçma değil mi?
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüleyman KARACA @Karaca1967 34 min
Akyazı'da yapılan stadın adı Trabzon büyükşehir belediye meclisi tarafından Recep Tayyip Erdoğan stadı olarak belirlenmesini gündeme aldı"
milletin sinirleriyle oynamak için her şeyi yapıyorlar arkadaş, yuh ya
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüleyman KARACA @Karaca1967 34 min
Akyazı'da yapılan stadın adı Trabzon büyükşehir belediye meclisi tarafından Recep Tayyip Erdoğan stadı olarak belirlenmesini gündeme aldı"''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
Akyazı'da yapılan stadın adı Trabzon büyükşehir belediye meclisi tarafından Recep Tayyip Erdoğan stadı olarak belirlenmesini gündeme aldı"
eğer herhangi bir siyasinin adı o stadyuma verilirse ömür boyu o stada maç izlemeye gitmem....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Akyazı'da yapılan stadın adı Trabzon büyükşehir belediye meclisi tarafından Recep Tayyip Erdoğan stadı olarak belirlenmesini gündeme aldı"sakin olun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum