Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İtina ile fırtına resmi bulunur fırtına bizim isimiz
    Dev bir hortumun 3 kız kardesi savurup fırlattığı bir kareografi calismasi düsünsenize kaplanda neymis
    fırtına ismini aslında herkes biliyorda. şimdi fırtına esmediği için dillendirilmiyyor. şampiyonluk hasreti uzadıkça bu isim de unutulmaya yüz tutuyor. bi şampiyon olsak, bu isim 7 göbek ilersinin aklına tekrar yazılır.

Yorum

• Bugün trtnin haberi

Karadeniz Fırtınası bambaşka esti
      Trabzonspor, Avrupa Ligi play-off turunda Rostov'u 2-0 yendi.

Trabzonspor, yeni sezondaki ilk resmi maçında UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile karşılaştı.
      Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleden "Fırtına" net bir skorla ayrıldı. 2- 0

Yorum

• fırtınaaaaaa-fırtınaaaaa
        bordo-mavi fırtına
        al sana tezahürat

Yorum

• Anlattıklarımı ancak bukadar anlayabildiniz demek,bende sizden daha fazlasını zaten beklemiyordum,ama size rağmen bu kulup hakettiği değerkere kavuşacak,merak etmeyin
          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anlattıklarımı ancak bukadar anlayabildiniz demek,bende sizden daha fazlasını zaten beklemiyordum,ama size rağmen bu kulup hakettiği değerkere kavuşacak,merak etmeyin
            yağ kardeşim trabzonsporun nerde kaplanlık yaptığını gördükte kaplan diyeceğiz ona. hamsi olayına da takılma elin ağzını bükecek halimiz yok.

Yorum

• karadeniz fırtınası şanlı tarihimizin bize biçtiği semboldür.

Yorum

• Ben bugüne kadar trabzonspor taraftarına hamsi yada hamsi kafalı diyenlere vallahi boşuna kızmışım,bilmiyordum ki bu ithamdan bukadar memnun olanlar olduğunu
                ANADOLU KAPLANI

Yorum

Ben bugüne kadar trabzonspor taraftarına hamsi yada hamsi kafalı diyenlere vallahi boşuna kızmışım,bilmiyordum ki bu ithamdan bukadar memnun olanlar olduğunu
                  kimse memnun değil de. kaplan gelince kaplan kafalı mı diyecekler.

Yorum

Anlattıklarımı ancak bukadar anlayabildiniz demek,bende sizden daha fazlasını zaten beklemiyordum,ama size rağmen bu kulup hakettiği değerkere kavuşacak,merak etmeyin
                    Abi takma sen kafana sen Kaplan bil , biz fırtına ...

Bu arada bizi niye aşağıladın anlamadım

Yorum

• Aynen oyle kardesim. Hamsi kafali denmekten hoslananlar ve hamsi diye cagirilmaktan memnunluk duyan insanlar var.. Cocuguna hamsi tshirti bile aliyor bide ona para veriyor.. Amerikada yasiyorum yuzlerce takim var ama hicbirinin bukadar kucuk bir hayvanla bukadar pasif bir hayvanla ozdeslestirildigini gormedim.. Kulubu kapatirlar davalik olurlar o derece.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi takma sen kafana sen Kaplan bil , biz fırtına ...

Bu arada bizi niye aşağıladın anlamadım
                        Evet benim için Trabzosporun simgesi kaplandır,benim ve bir çok taraftarımız için.Ayrıca ben kimseyi aşağılamadım burda,hamsi ve hamsi kafalı diye aşağılanan bir kısım taraftarın bundan duyduğu memnuniyetten bahsettim
                        ANADOLU KAPLANI

Yorum

• O da yetmezmis gibi hamsiden heykel yapip olimpiyat yuzu yaptilar.. Hamsiden nasil bir ticari beklenti icine girdilerse artik.. Veyahutta hangi kafayla bu isi yaptilarsa... Yahu kardesim hamsiyi bende severim zevklede yerim kilcigini bile yerim.. Ama yuzmesini bile bilmeyen bir balikla Trabzonspor ne alaka ya
                          u will need justice at the end..

Yorum

Bu kısımdan bahsettim

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen oyle kardesim. Hamsi kafali denmekten hoslananlar ve hamsi diye cagirilmaktan memnunluk duyan insanlar var.. Cocuguna hamsi tshirti bile aliyor bide ona para veriyor.. Amerikada yasiyorum yuzlerce takim var ama hicbirinin bukadar kucuk bir hayvanla bukadar pasif bir hayvanla ozdeslestirildigini gormedim.. Kulubu kapatirlar davalik olurlar o derece.
                              Olur mu kardeşim sen bu arkadaşlarımızdan daha mı iyi bileceksin,Seninle ben ve böyle düşünen diğer taraftarlar yanılmışız,Kulubu aşağılayan simge kaplanmış,hamsi dğil,bu güzel arkadaşlarımız ve abilerimiz sayesinde bunuda öğrenmiş olduk,ne diyeyim
                              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kısımdan bahsettim
                                O kısımda anlattığım şuydu,kulubun resmi ürünlerini ben bir küçük hamsiyim yazıları yazılıyor ve ben bugüne kadar bir taraftardan buna itiraz duymadım,işte böyle bir taraftar topluluğundan olan beklentim anlamında,aşağılama yok güzel kardeşim,Trabzonspor taraftarı benim gözümde dünyanın en asil taraftarıdır,aşağılamam söz konusu değil
                                ANADOLU KAPLANI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X