bu stad ve çevresi tam olarak bittiğinde eğer istenilen güzellikte olursa sırf o atmosfer için istanbuldan ve çevre illerden maça gidilir o stad dolar...
Bu proje Trabzonspor un geleceği, herşeyidir...İnşAllah da güzel bir şey ortaya çıkacak...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
bjk'nin locaları ufak gibi. Bizimkiler muhtemelen daha büyüktür. Localar camianın güçlü isimlerinin bütünleşmesi adına çok önemli. O yüzden pazarlaması çok iyi yapılmalı. Sağa sola reklamcılara vs. rastgele dağıtılıp durulmamalı
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Faik nerde yaşıyosun yaa
denize dik zaten statyum.
Statyumlarda denize dik olmalı şartı yoktur.
kale arkaları Kuzey Güney yönünde olmalı diye bir kural vardır.
Akçaabat Fatih stadı o kurala ters o zaman. Kale arkaları Doğu- Batı yönünde
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Akçaabat Fatih stadı o kurala ters o zaman. Kale arkaları Doğu- Batı yönünde
Aynen öyle. Kurallara uygun değil zaten..
Statyumların neden Kuzey-Güney yönünde yapılması gerektiğini bir makaleden alıntı yaparak açıklamış olalım..
- En çok sorulan soru, stadın niçin doğu-batı yerine, kuzey-güney yönünde yapıldığı. Rüzgar durumu neden göz ardı edildi?(Olimpiyat Statyumuyla alakalı bir söyleşiden)
Soruyu soran ilk ve son kişi değilsiniz. Hatta üniversite hocalarımız dahi sordu. Olimpiyat Stadı demiyorum, bir uluslararası stadda, kalecilerin durdukları noktaları birleştiren hattın kuzey-güney yönünde olma mecburiyeti vardır. Böylelikle gündüz maçı oynandığında kalecilerin gözünü güneş alması engellenmektedir.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum