İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bugün trtnin haberi
Karadeniz Fırtınası bambaşka esti
Trabzonspor, Avrupa Ligi play-off turunda Rostov'u 2-0 yendi.
Trabzonspor, yeni sezondaki ilk resmi maçında UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile karşılaştı.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleden "Fırtına" net bir skorla ayrıldı. 2- 0
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlattıklarımı ancak bukadar anlayabildiniz demek,bende sizden daha fazlasını zaten beklemiyordum,ama size rağmen bu kulup hakettiği değerkere kavuşacak,merak etmeyin
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bugüne kadar trabzonspor taraftarına hamsi yada hamsi kafalı diyenlere vallahi boşuna kızmışım,bilmiyordum ki bu ithamdan bukadar memnun olanlar olduğunu
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlattıklarımı ancak bukadar anlayabildiniz demek,bende sizden daha fazlasını zaten beklemiyordum,ama size rağmen bu kulup hakettiği değerkere kavuşacak,merak etmeyin
Bu arada bizi niye aşağıladın anlamadım
Yorum
-
Aynen oyle kardesim. Hamsi kafali denmekten hoslananlar ve hamsi diye cagirilmaktan memnunluk duyan insanlar var.. Cocuguna hamsi tshirti bile aliyor bide ona para veriyor.. Amerikada yasiyorum yuzlerce takim var ama hicbirinin bukadar kucuk bir hayvanla bukadar pasif bir hayvanla ozdeslestirildigini gormedim.. Kulubu kapatirlar davalik olurlar o derece.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi takma sen kafana sen Kaplan bil , biz fırtına ...
Bu arada bizi niye aşağıladın anlamadımANADOLU KAPLANI
Yorum
-
O da yetmezmis gibi hamsiden heykel yapip olimpiyat yuzu yaptilar.. Hamsiden nasil bir ticari beklenti icine girdilerse artik.. Veyahutta hangi kafayla bu isi yaptilarsa... Yahu kardesim hamsiyi bende severim zevklede yerim kilcigini bile yerim.. Ama yuzmesini bile bilmeyen bir balikla Trabzonspor ne alaka yau will need justice at the end..
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen oyle kardesim. Hamsi kafali denmekten hoslananlar ve hamsi diye cagirilmaktan memnunluk duyan insanlar var.. Cocuguna hamsi tshirti bile aliyor bide ona para veriyor.. Amerikada yasiyorum yuzlerce takim var ama hicbirinin bukadar kucuk bir hayvanla bukadar pasif bir hayvanla ozdeslestirildigini gormedim.. Kulubu kapatirlar davalik olurlar o derece.ANADOLU KAPLANI
Yorum
-
İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kısımdan bahsettimANADOLU KAPLANI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum