Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 gün sonra seçim var, aday yok.

Trabzonspor'a bak.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam ya Atalayın tartışılmasını söylemek istediğini anladım da ..şimdi ne düşündüğünü merak ettim..gelmesini istemem demeni beklerdim..
      ki heralde öyle düşünüyorsunuz..
      Usta'nında hataları çok ama alternatifi gözükmüyor..

...........
      bu arada..
      "Usta'yı destekliyorsunuz" söyleminize kesinlikle katılmıyorum..
      ben kimseyi desteklemem..
      kulüp için akıl , mantık , zeka çerçevesinde ve felsefi olarak kimin daha faydalı olacağına inanıyorsam oyum falan yok sadece burada yazarak söylüyorum..

Usta'nın küçülerek büyümeden ziyade , başarı ile büyüme ve borçları kapama zihniyetine katılıyorum daha doğrusu bunlar benimde fikirlerimdi zaten..

yalnız şampiyonluk yaşamadan veya Yazıcıya 40 , Abdüşe 50 verilmeden satarsa en büyük düşmanı olurum..
      Bos konusuyor sadece.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Reyiz belki buraya da aday olmak ister acele etmeyelim. Adama bir Trabzonspor başkanlığını çok mu göreceğiz?
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TS başkanlığına adayım!!! 221 milyon euro ile geleceğiz.
          Altyapı çalışmaları için Dortmund kulübünden bir ekiple anlaştık.
          Transfer cezasını kaldırıp direkt katkı yapacak 5 oyuncu alacağız. Bir forvet iki kanat iki stoper
          Şike davasında hem yerli hem de yabancı avukatlardan oluşan uluslararası bir şirketle çalışacağız. 2011 Kupasını gelecek sene müzemize kazandırmak istiyoruz.
          Gelecek sene kesin şampiyonluk için yarışacağız 3. Olursak kendimizi başarısız sayıp olağanüstü kongreye gideceğiz.
          Trabzon'un derin kanadını ve TS'den nemalanmaktan başka işe yaramayan yerel medyanın TS üzerindeki tahakkümünü ortadan kaldıracağız.

Altyapıdan her sene 2 oyuncuyu A takıma kazandıracağız. Oyuncularımızı İstanbul takımlarına değil Avrupa'ya göndereceğiz.

Maç biletleri ucuz olacak bu sayede her maçı 40 bin kişiye oynayacağız.
          Taraftar gruplarını lağvedip nitelikli bir taraftar başkanı üstünde hepsini birlestireceğiz. Asla taraftar gruplarına bedava bilet vermeyeceğiz.
          3 sene içinde ya Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ya da UEFA'da final oynayacağız.
          Siyasetin S si hangi partiden olursa olsun kulübe giremeyecek. Kulüpte iş yapmak görev yapmak isteyen siyaset gömleğini tesislerin dışında bırakacak
          Geleceğiniz için beni seçin...
          Halil Aziz TS başkan adayı
          Adaylığıma gereken destek gelmediği için adaylıktan çekiliyorum.

Biz TS'ye hizmet için vardık taraftar delege bizi anlamadı.
          Yeni seçilecek yönetime her zaman her şartta destek olacağımızı bilmenizi isterim.

Halil Aziz eski TS başkan adayı
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnsanlar Trabzonspor başkanlığı için ölmeyi göze mi almalılar ?
            Ölümlük bir şey olmadığını,bunun abartı bir kaçış yöntemi olduğunu anlatmak için Özkan Sümer-Mehmet Ali Yılmaz mücadelesini örnek verdim genç yöneticim,birileri güzel tiyatro yapıyorlar,Özkan Sümer o borcun harcın altından kalkarken o dönem bizim Fetret Devrimizdir,korkmadan bu yükün altına giren kişiye hangi desteği vermiş sayın Ağaoğlu?
            Kulübe hangi iş bağlantısı veya tanıdığı sayesinde sponsor desteği sağlamış?
            İnsanlar artık bunları sorgulamalı,herkesi durumuna göre yapıp,etmedikleri ile tartmalı.
            Boşuna Özkan Sümer olunmuyor.
            İHO gibi gerçek manada ne olduğu belirsiz,kimin maşası olduğu bilinmez bir tipe karşı seçime girmek de Muharrem Usta'yı o zaman çok değerli yapar.O da bırakıp,kaçsa mıydı?
            • Memento mori

Yorum

• Nevzat Aydın işine baksın yahu.

İşi gücü demagoji yapmak. Takıma getirdiğin topçuların akıbeti ortada? Sadri Şener döneminde Adrian, Zokora, Cech, Celutska, Janko, Emerson, Soner, Bamba gibi saçma sapan futbolculara saçtıkları paralar neydi? Hangi akla hizmet bu transferleri gerçekleştirdiler bay futbol mühendisleri? Şenol Güneş sempatizanlığı yapıyor her seferinde Şenol hoca Adrian için '2 milyon dan fazla istiyorlarsa vermeyin' deyip adamı 5 küsüre imza attıranlar kimdi? Ş.Güneş kulüpten ayrılmadan Tolunay ile anlaşanlara iki çift laf edebildin mi?

Ekim ayında "Trabzonspor'a hizmet için buradayım" deyip 1 ay sonra istifayı basan Nevzat Aydın'ın yemek sektöründe kalması hem kendisi hem Trabzonspor için daha hayırlı olacaktır. Muharrem Usta örneğinde gördüğünüz gibi her iş hayatında başarılı olan adam kulüp başkanlığını ultra başarılı şekilde sürdürecek diye birşey yok. Nevzat Aydın da Muharrem Usta gibi kişisel ve kurumsal olarak bazı şeyleri başarmış bir insan Trabzonsporlu olması onun illa başkanlığa aday olup denenmesi gerekliliğini ortaya koymuyor. Örneğin Ali Koç başarılı bir iş adamı fb başkanlığı için adı çok etkili şekilde gündemde (bana göre seçilemeyecek) fakat bu onun çok başarılı bir başkan olabileceği garantisini sizlere veriyor mu? Para var iyi yönetici gelsin. Futbol çok farklı birşey. Şahsen Nevzat Aydın'ın Muharrem Usta yönetiminden siyasi veya farklı bir şekilde ayrılışı "Gemiyi ilk korkaklar terkeder" sözüyle tam olarak uyuşuyor.

Konuşulan isimlerin Trabzonspor'a faydası falan olmaz.

Hacıosmanoğlu ?

Usta ?

Nevzat?

Mehmet Atalay?

Sizin tercihiniz ne kötünün iyisi kim bu listede? Bence hiç biri.
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Kimse aday olmazsa forumdan birini çıkaralım başkan yapalım onu.

edit:Ama son ne zaman kayıtlar muhtemelen ertlenmesini bekleyecekler kimse aday olmayınca son dakikada basacağız golü.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ahmet Agaoglu haftasonuna kadar düşüncelerimi paylaşacağım demiş. Umarım düşüncesi başkanlık yönündedir.

Baskıya dayanamaz belki,taraftar çok isterse

Haftalardır bu haberi bekliyordum, inşallah adaylığını açıklar ve başkan olur bu kulübe.

Yoksa piyasada dolaşan diğer isimler tam bir facia.

Biraz olsun geleceğe umutla bakacaksam bu da Ahmet Ağaoğlu başkan olduğunda olur.
                  .

Yorum

• Neden zorla birilerini baskan yapmaya calisiyoruz?

Sevdamiz bu kadar mi basit yani?

Cuma'ya giden bakkalcinin yerine mi birisini ariyoruz?

Gönlünde gercekten TS sevdasi yatan bir insan nazlanmaz. Cikar adam gibi ben yönetirim ben sahip cikarim der.

Her gün farkli farkli kisilerden "gerekirse sahip cikarlar" sözlerini okumaktan midem bulandi artik.

Onu biz taraftarlar olarak yapariz kimse merak etmesin!

Muharrem Usta iyi veya kötü cikti ve bana göre adayligini ilan etti.

Hani nerede digerleri? Madem Muharrem Usta yönetimi elestiriliyor ciksinsinlar ortaya ve sahip ciksinlar takima.

Bol keseden sallamak güzel ama tabi. Hep cikar iliskileri cünki. Yeter ki bi fayda getirsin kendisine.
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demek ki neymiş. Alternatifini üretmeden istifa istifa diye söylenmeyecekmişiz.
                      Al sana Atalay
                      Bu da bize ders olsun.
                      Alakası yok Nihat abi.

Mevcut yönetim amiyane tabirle çakallık yapmıştır. Kongre için sağlıklı şartları oluşturmamış, sıkışık bir tarih aralığının sonuna seçimli kongre koymuştur.

Transfer yasağı, nisan ayının içerisindeki ödemeler gibi konular da kongreyi şaibeli duruma getirmiştir. Kimseye kızamam bu ortamda aday olmuyor diye; ama kongre isteyene de kızamam.

Hakkı mayıs ayı olan kongreyi nisanın ilk haftasına sıkıştıran yönetime hesap sorulacağı yerde kongre isteyen adama hesap soruluyorsa biz yanmışız!
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Sevgili Dostlar.....

Anlaşılan oki bu ara kongreden pek olumlu bir sonuç çıkmayacak.....

Aralık 2018 'de bir kongre daha olucak....

Bütün Trabzonspor Kongre üyelerini şimdiden teyakkuza geçirelim. herkes aidatını yatırsın.... Klübümüze sahip çıkalım hemde 300-500 oyu satın alanların başkan olma ihtimali iyice azalsın.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Usta devam etsin zaten. Ben Usta dan memnunum.

Yorum

• kimse aday olmayacak.sebebide aç sırtlan gibi aralık ayını bekliyorlar.bakın şimdi kimse aday değil ya .9 ay sonra en az 2 ay önceden başlarlar adaylıklarını açıklamaya.
                            mesela iho,şimdi aday olursa ya kazanamazsam modunda.kazanamazsa aralıkta aday olamayacak,diğerleride ya kazanamazsam modunda.
                            çünkü bu seçimde kazanamayan aralıkta şansını bir daha denemez bence.
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• böyle camia mı olur.
                              böyle birlik beraberlik mi olur
                              böyle başarı mı gelir
                              herkes bi tarafta
                              yok mu herkesi birleştirebilecek bir isim
                              herkesi barıştıracak
                              tüm camiayı harekete geçirecek
                              mhp lisi chp lisi akp lisi ni
                              istanbulu trabzonu ankarayı
                              tek listede birleştirecek

Yorum

• Şükrü Kuleyine göre bir aksilik olmazsa Ahmet Ağaoğlu adaylığını açıklayacakmış. Yani böyle bir günde aday olmasaydı bir daha da kulübün yakınına bile yaklaşmasını istemezdim.

Hayırlı uğurlu olsun, satılık oylar başımızı ağrıtmaz inşallah.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X