Ahmet Ağaoğlu iyidir. En azından iho ve Atalay isimlerindense 100 kere tercih ederim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu'nun nüfuzu Trabzonspor başkanlığı için pek yeterli değil.
Camia bir araya gelip ortak aday çıkaramadıktan sonra koltuğa oturacak olanın birşeyleri düzeltme ihtimali yok.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIho kadar nüfuzu yoksa zaten o ise hic girmesin.
Ağaoğlu başarılı ve düzgün biri fakat aşırı kırılgan bir yapıya sahip. Başkanlık gibi büyük bir sorumluluğun hele de şu hengamede altından her anlamda kalkmak büyük zahmettir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu'nun nüfuzu Trabzonspor başkanlığı için pek yeterli değil.
Camia bir araya gelip ortak aday çıkaramadıktan sonra koltuğa oturacak olanın birşeyleri düzeltme ihtimali yok.
Dünyanın hiçbir yerinde seçimle yapılan bir işte ortak bir aday olmaz bence. Seçim varsa kutuplar vardır. Çok normal.
Asıl sorun şu, kendi şahsi işini dert ettiği kadar TS'u kendine dert edebilecek bir başkan seçilecek mi seçilmeyecek mi, o.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamia ortak aday çıkaramıyor abi sorun burda zaten
Dünyanın hiçbir yerinde seçimle yapılan bir işte ortak bir aday olmaz bence. Seçim varsa kutuplar vardır. Çok normal.
Asıl sorun şu, kendi şahsi işini dert ettiği kadar TS'u kendine dert edebilecek bir başkan seçilecek mi seçilmeyecek mi, o.
Malumdur tarihimiz yakın olduğu için klişeleşmiş isimlerin kulüp etrafında varlığını hissettirme gayretleri ve bu isimlerin etrafında birleşen Usta'nın bahsettiği haysiyet cellatları bizim şahsımıza münhasır özelliğimizdir başka yerde görmek zor.
Sağcısın, solcusun ya da Trabzon'un batısındansın, doğusundansın bir başka türü Trabzon'dansın, İstanbul'dansın veyahut özevlatsın, evlatsın.
Daha da çeşitlendirebileceğimiz bu kısır çekişmelerin olduğu yerde camiayı biraraya getirebilmek müthiş derecede zordur.
Biraraya gelmeden en müthiş donanımlı insanı koltuğa oturtsak bile zerre yol katedemeyeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet agaoglu. ali agaoglu nun nesi oluyordu.ben amca çocukları diye biliyorum
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhangi bir bağları yok sadece soyisim benzerliği. Ali Ağaoğlu Of, Ahmet Ağaoğlu Sürmene'den.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yıllardır onları kardeş saniyorum
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhangi bir bağları yok sadece soyisim benzerliği. Ali Ağaoğlu Of, Ahmet Ağaoğlu Sürmene'den.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'nun giremeyeceği delik aşındıramayacağı kapı yok, yüzü astarsız yani.
Ağaoğlu başarılı ve düzgün biri fakat aşırı kırılgan bir yapıya sahip. Başkanlık gibi büyük bir sorumluluğun hele de şu hengamede altından her anlamda kalkmak büyük zahmettir.
bu süreçte tek dileğim en azından kulübü, camiayı ve özellikle markayı temsil konusunda başarılı olabilecek bir ismin bu yükün altına girmesi.
naif yapısının kırılganlık yaratabileceği konusunda ben de seninle hemfikirim ama ahmet ağaoğlu en azından temsil açısından yüzümüzü kara çıkarmaz bence.
bu konuda yeni seçilecek başkanın usta'nın bıraktığı yerden devam etmesi gerek. muharrem usta ne kadar eleştirsek de kulübün medya önünde temsili açısından pozitif işler yaptı. kulüp imajı açısından iho'nun yarattığı deformasyonu bir nebze olsun toparlayabildi. olası ağaoğlu dönemini bu çizginin devamı olarak gördüğüm için olumlu karşılıyorum ki temsil yeteneğine ve birikimine sahip başkan anlayışı kulüp için gelenek haline gelmeli bence.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam ama tip ve konuşma tarzları aynı. bu kadar tesadüf olamaz.ayrıca ben çok net akraba biliyordum
Nasıl benzetme bu, Ahmet Ağaoğlu laflarını seçen vücud dilini iyi kullanan diksiyonu düzgün kalender şahsiyet. Ali Ağaoğlu ise net şekilde patavatsızın teki.
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemevcut ekonomik tabloda kulübü yönetme konusunda koltuğa oturma adayı olan herkes büyük yükün altına girecek Fatih hoca.
bu süreçte tek dileğim en azından kulübü, camiayı ve özellikle markayı temsil konusunda başarılı olabilecek bir ismin bu yükün altına girmesi.
naif yapısının kırılganlık yaratabileceği konusunda ben de seninle hemfikirim ama ahmet ağaoğlu en azından temsil açısından yüzümüzü kara çıkarmaz bence.
bu konuda yeni seçilecek başkanın usta'nın bıraktığı yerden devam etmesi gerek. muharrem usta ne kadar eleştirsek de kulübün medya önünde temsili açısından pozitif işler yaptı. kulüp imajı açısından iho'nun yarattığı deformasyonu bir nebze olsun toparlayabildi. olası ağaoğlu dönemini bu çizginin devamı olarak gördüğüm için olumlu karşılıyorum ki temsil yeteneğine ve birikimine sahip başkan anlayışı kulüp için gelenek haline gelmeli bence.
Yapımız itibariyle egomuz yüksek, afedersin kimse ince yapmam diyor. Ahmet bey temsil kabiliyeti müthiş biridir fakat bu kadar bölünmüşlüğün olduğu yerde yeterli desteği göremezse maalesef gelen gideni aratmaya devam edecektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum