Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim de aklımda kalan oylamadan önce ustanın salon dışına çıkıp oylamaya katılmamasıydı. Bunun da anlamı ibra etmek olsa gerek.
    El kaldırma konusunda bişe diyemem, severiz böyle saçma işleri. Ama yine diyeyim Usta istese divana itiraz eder oylamayı usulünce yaptırırdı. Çünkü seçildiği kongrede İhoya oranla çok ciddi ağırlığı vardı salonda dediğini yaptırırdı.
    başka bir bakış açısı söyliyim size..burada genelde insanlar düz düşünüyor şartlar , ortam , psikoloji pek hesaba katılmıyor..
    ........................

ilkokul 4 terk olan bir insanla uğraşacak bir karaktere benziyormu Usta ))
    tehditler olacaktı , silah , belki kan..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Linç edilmeyeceksem, Hacıosmanoğlu'nu sportif olarak daha başarılı bulduğumu söylemek isterim.
      Linçle ilgisi yok. İstatistik ortada... Öyleydi zaten ama bu onu iyi bir başkan da yapmıyor tabi.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim de aklımda kalan oylamadan önce ustanın salon dışına çıkıp oylamaya katılmamasıydı. Bunun da anlamı ibra etmek olsa gerek.
        El kaldırma konusunda bişe diyemem, severiz böyle saçma işleri. Ama yine diyeyim Usta istese divana itiraz eder oylamayı usulünce yaptırırdı. Çünkü seçildiği kongrede İhoya oranla çok ciddi ağırlığı vardı salonda dediğini yaptırırdı.

Hocam bunun Usta veya X isimle ilgisi yok.
        Burada delegemizin meseleyi önemsememe durumu var.
        Hoş tüm bunlara rağmen yine ibra edilmedi. Lakin dediğim gibi el hesabı göz nizamı olunca oyunlar döndü.
        Günahı bu işi bu şekilde yapanların boynuna olsun. Gördüğüm en büyük saçmalıklardandı.

Yorum

• Habertürk gazetesinden Serdar Ali Çeliker'in yazdıklarının doğruluk payı varmı,bu konuda bilgisi olanlar yazsın lütfen
          futbolcuların bir kısmına kendisinin ödeme yaptığına dair iddialar var
          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Habertürk gazetesinden Serdar Ali Çeliker'in yazdıklarının doğruluk payı varmı,bu konuda bilgisi olanlar yazsın lütfen
            futbolcuların bir kısmına kendisinin ödeme yaptığına dair iddialar var
            "Bu kulübe yeni bir çıkış planı lazım." demiş. Nedir o, diye sorsam; sahiplik / satış diyecek.

Geçen hafta bu müptezelin yorumcu olduğu bir programa denk geldim. Trabzonspor'u konuşuyorlar. Sözüm ona bir anket yapmışlar. Bilmem kaç kişi katılmış. Çoğunluk kulübün satılmasından yanaymış. Bunu şöyle sunuyordu: "Bakın, ben demiyorum, Trabzonspor taraftarları satilsin istiyor".

Sosyal medyada, katılımcıların hangi takım taraftarı olduğu belirlenmeden, manipülasyon amaçlı böyle reyting unsuru girişimleri anlıyorum da bizim taraftarın bu oyuna gelmesine aklım ermiyor.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Bu kulübe yeni bir çıkış planı lazım." demiş. Nedir o, diye sorsam; sahiplik / satış diyecek.

Geçen hafta bu müptezelin yorumcu olduğu bir programa denk geldim. Trabzonspor'u konuşuyorlar. Sözüm ona bir anket yapmışlar. Bilmem kaç kişi katılmış. Çoğunluk kulübün satılmasından yanaymış. Bunu şöyle sunuyordu: "Bakın, ben demiyorum, Trabzonspor taraftarları satilsin istiyor".

Sosyal medyada, katılımcıların hangi takım taraftarı olduğu belirlenmeden, manipülasyon amaçlı böyle reyting unsuru girişimleri anlıyorum da bizim taraftarın bu oyuna gelmesine aklım ermiyor.
              bakın ben görüşleri için bir yorum yapmadım,iddiaları hakkında bilgisi olan varmı dedim
              Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Linç edilmeyeceksem, Hacıosmanoğlu'nu sportif olarak daha başarılı bulduğumu söylemek isterim.

samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• daha önce yönetimde olmuş
                  ya da başkanlık yapmış
                  ya da aday olmuş
                  basında,sosyal medyadaki isimlere bakıyorum
                  hiçbirinden bir nane olmaz
                  al birini vur ötekini
                  yarım doktor candan yarım hoca dinden eder hesabı bunların hepsi
                  hiçbiri bu yaraya tek başına merhem olamaz
                  gözünüzü açıp bir bakın!!!!
                  hepsi kendi kulisini yapıyor
                  kendi ekibini topluyor
                  kendi siyasi görüştekilerle görüşüyor
                  kimse trabzonsporu düşünmüyor
                  içinden biri de demiyor ki
                  küskünlüklerimizi unutalım
                  farklılıklarımızı bir kenara atalım
                  birlikten kuvvet doğar
                  trabzon aşkına bir olalım birleşelim
                  tek liste tek aday çıkartalım
                  kimi aday çıkartırsak hep birlikte destekleyelim
                  bu takımı ayağa kaldıralım el birliğiyle...

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bakın ben görüşleri için bir yorum yapmadım,iddiaları hakkında bilgisi olan varmı dedim
                    Yok, hayır sizi kastetmedim. Genel algıya isyan ediyorum.

Zaten diğer bir husus da şu: Yazisinda bu dedikodunun, haber değeri taşıdığını söylüyor. Bu adam, bir vakıf üniversitesinde ders veriyor, Spor İletişimi üzerine. Merak ediyorum, olayın haber olarak sunumu için gerekli unsurlar bu metinde var mı? Kaynak, bir arkadaş... Demiş, yapmış, görmüş...

Diğer yandan yazıda geçen iflas öyle kolay bir hadise değil. Serdar Ali, Trabzonspor'un iflasını dileyebilir lakin ölmedik! Trabzonspor'un yaşadığı, beceriksiz yöneticilerin nakit döngüsünü sürdürememesi. Böyle iflas olmaz.

Trabzonspor'u içeriden dışarıdan sinsice bir çıkmaza zorluyorlar. Kamuoyu yaratıp taraftarları da umutsuzluğa sevkediyorlar. Bu bana masumca gelmiyor. 2 Milyara yakın borçlu kulüplerin çoğu geliri hacze dönüşmüşken, aynı hafta içerisinde arka arkaya Mustafa Cengiz, Aziz Yıldırım ve Fikret Orman "Geleceği açık tek kulüp biziz" diyebiliyorken neden biz yandık, biz öldük, biz gittik, bizim kulüp satılıyor!?
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.03.2018, 09:30.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• zengin olması şart değil
                      tüm camianın sevdiği abi dediği
                      trabzonspor sevdalısı
                      bir isim bulacaksın
                      camianın tüm ağır toplarını bir araya toplayacaksın
                      hepsinin rızasını onayını desteğini alarak
                      yönetim kurulu listesi oluşturacaksın
                      listedeki her ismi görev alacağı konunun uzmanından seçeceksin
                      salonda topladığın her isimden borcun kapanması için para yardımı isteyeceksin
                      gerek kendi versin gerek tanıdığı trabzonlu iş adamından alsın
                      camianın tüm dinamitleri ayağa kaldıracaksın
                      siyaseti sadece kulübün menfaatleri doğrultusunda destek amaçlı kullanacaksın

Yorum

• kim başkan seçilse kendini kaf dağına koyuyor
                        kendi yönetimi dahil herkesi dışlıyor
                        en iyisini en doğrusunu ben bilirim diyor
                        kim başkan seçilse yalnızları oynuyor
                        farklı siyasi görüşlere sahip olanlar desteğini çekiyor
                        diğer başkan adayları ve listelerindekiler desteğini çekiyor
                        diğer başkan adaylarını sevenler desteğini çekiyor
                        seçilen başkanı sevmeyenler tanımayanlar desteğini çekiyor
                        yönetimin dışında kalan tüm camia muhalefet safına geçiyor
                        seçilen yönetime desteği bırak başarısız olmasını istiyor
                        sonra da biz niye şampiyon olamıyoruz acep?

Yorum

• Arkadaşlar pek çoğumuzun tam olarak anlayamadığı bir durum var.
                          Gelirler demlikli, mevcut gelirlerle borcu çevirmek mümkün değil. Bırakın borcu çevirmeyi açık veriyoruz!
                          Maalesef ''A'' ismi de ''B'' ismi de gelse mevcut borcu çeviremez! Kulübe faizsiz nakit sağlayacak isim veya araç lazım.
                          İşkembeden değil, kalpten sevip parasını Trabzonspor için kullandıracak bir başkan lazım.
                          Bu para da öyle az buz bir rakam değil, en az 500-600 Milyon TL gibi bir paradır! Kim verecek?
                          Bu zamana kadar hiç bir Türk Kulübünde hiç bir başkan böyle bir parayı kulübe sağlamamıştır.
                          Trabzonspor camiasında da kimse bu parayı vermez! Hele ki faizlerin %13'leri devirdiği bir ortamda kimse vermez!

Taraftar desen zaten cebini düşünüyor. Asla yanaşmaz! Demem o ki; bu iş için tek bir yol kalıyor. O da siyaset!
                          Realist olmak lazım. Bugün siyasetçilerden icazet almadan hiç bir iş adamı Trabzonspor için beş kuruş harcamaz.
                          Birileri ''Hadi Koçum'' demedikçe kimse Trabzonspor için kılını oynatmaz! (İş Adamlarını kast ediyorum)
                          Siyasetçiler ya Akyazı'yı Trabzonspor'a verecek ya da farklı bir nakit girişi sağlayacaklar. Ya da birileri cebinden verecek!
                          Başka seçenek yok. Maalesef durum budur. Gelin işin içinden siz çıkın...

Yorum

• UEFA ne kadar müsade ediyor bilmiyorum ama finansörün başkan ya da dışarıdan bir başkasının olduğu çeşitli projeler hayata geçirilip, borcunu da belirli süreli kâr ortaklığıyla geri alacak.

Hibe edecekse de sponsorluk anlaşması adı altında parayı kulübe aktaracak ve gelir getirici projelerin hayata geçirilmesi için kullanacak.

Sponsorluk geliriyle dediğim model mümkün ama ilk seçenek için UEFA kriterlerini iyi incelemek lazım.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Hibe konusu şöyle aşılabilir atıyorum TS Club da Avni Akerin koltuklarını satarsın 10 milyon Tl ye ..
                              Buradan gelecek parayı da TS Club geliri diye gösterirsin.
                              Borç ödemeye meraklı başkanlarımız,iş adamlarımız ellerine cebine atar,büyük bi gelir sağlanır.
                              Koltuk sadece bir fikir, ne bileyim eski bir formayı satarsın ünlü bir futbolcunun falan filan..Fahiş fiyatlarla satılarak gelir sağlanabilir.

Hadi başkanı geçtim ya 50 tane iş adamı da mı yok koskaca Trabzonun..50 tane böyle özel koleksiyon parçası satsan ne borç kalır ne bir şey ...
                              En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 14.03.2018, 10:42.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bahsettiğiniz zatın tek amacı bu tip yazılarla gündeme gelmek, bizim motivasyonumuzu düşürüp, aklınca eğlenmek. Kendisi hiç ciddiye alınacak, burada konu edilecek biri değil. Üst perdeden konuşan, itici, burnu büyük, kendisini çok önemli gören bir zat. Her rast gelip izlediğimde kendisine acıyorum. Gerçekten de ukalalıktan acınacak halde.
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X