Metin Kaya'nın Trabzonspor'a başkan olması Abd'yi Zimbabwe devlet başkanına teslim etmek gibi birşey.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak aydıntonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemetin kaya’nın listesi muhteşem(!).fındık zamanı öderiz artık borçları
tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Kaya'nın Trabzonspor'a başkan olması Abd'yi Zimbabwe devlet başkanına teslim etmek gibi birşey."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStichus daha ağırını diyordu, yani vefat etmeden... Ben ondan emin değilim. Ben şuna inanıyorum: Para işin içinde olduğu sürece amatör ruhu olanlar acı çekecek. Çünkü Allah işi ehline verin diye emretmiş ama para olunca bir de aklımızı kullanmayınca başka kriterler devreye giriyor, yozlaşıyoruz. Altımızda Ferrari olsa bile kullananların ve binenlerin olaydan haberi olmayınca biri ağaca çarpıyor, öteki tornavida ile döşemeyi deliyor, beriki tüp taktırıyor, öteki bunun üstüne dizel dolduruyor... Adam çıkıyor televizyona diyor ki çekinmeden: Benim bir barut atımım vardı onu kullandım olmadı, bir de baktım ki bir barutluk atımım varmış. Samimiyet yok samimiyet. Herkes hunharca benden sonrası tufan diyor. Hayır kimse ilahi adaletten kaçamayacak
Hacisalihoglu, Kanca, Kafkas... tam hayal kirikligi bu aradaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeyyat Kafkas: Biz olamıyorsak Başakşehir şampiyon olsun
bu kez katilirim ona... diger cücüsler sevinecegine taraftarsiz basak sampiyon olsun
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
tüzük değişmediği sürece böyle saçmalıkları izler dururuz.. yıllar önce de hacı isimli bir boksör aday olmuştu.. daha kongre sürecindeyken bir haraç davasından göz altına alınmıştı..
adaylık için belli sayıda divan üyesinden imza alma vs gibi şartlar konulmalı.. trabzonspor başkanlığı her önüne gelenin reklam için aday olduğu bir yer olmamalı..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeyyat Kafkas
Faruk Kanca
Hayrettin Hacisalihoglu
Hic iyi hatiralar birakmadilar ben de. Nevzat Sakar da olsaymis tam cumbus olurmus
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrettin Hacısalihoğlu'na güveniyorum. Tesislerde yaptığı serayı genişletip Çiftlik Bank benzeri bir vurgun ile borcumuzu kapatabilirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu nun önceki seçimde listesi daha az toplama kalır bunun yanındaEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 05.04.2018, 23:28.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane yorumları vardı
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Stichus" mu vefât etti ? anlamadim
Hacisalihoglu, Kanca, Kafkas... tam hayal kirikligi bu aradaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşver onları Adem. Keyfin nasıl?
Yorum
-
[MENTION=46175]mmert[/MENTION]
Jàjà transferini baskan yapmis da çok mu olmus ?? Hayrettin emice bildigin afkurmus o konuda... ona ve senolcuguna kalsaydi giderler 6m€ verip bir baska edriyin miyeerzeyevski bulurlardi.... utanmadan da konusuyorlar...
ego diyor ha, FatihTekke'yi inatla takima aldirmayan kimdi nenem miydi ?? rezil herif yaa, "horsoyo bon olostordom soçom kozondom yonotom bolorlodom"
kibir kokan ego kokan artislik kokan açiklamalar, rezil kepâze herifTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnuttum kusura bakmasın, isimlerle aram iyi değildir, Murat mıydı?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Atilla Dilaver†@AtillaDilaver
Ahmet Ağaoğlu'nun paylaşılan listesi doğruysa A. Ağaoğlu Trabzonspor'un ağalarının oyununa gelmiş. Aralık ayına kadar işler iyi giderse Ağaoğlu yolcu edilir, iyi gitmezse ağalar çekilir.
Bu paylaşımımı da bir gün hatırlatacağım fakat Trabzonspor için denizin bittiği bu vakitte yanılmayı çok istiyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum