Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 yil bisey beklemeyin deyip taraftarin heyecanini yitirmeyin.

Kimse yarin sampiyonluk beklemiyor zaten.

5. olmak icin de ekstra bir sey yapmaya gerek yok.

Dogru hamleler yaparsan ilk ucu zorlarsin, kotu performans gosterirsen 5-6. bitirirsin ligi. Standardi bu zaten kulubun.

İlk uc yil bir sey beklemeyin gibi ifadeler canimi sıkıyor.

Bir sey olmayacaksa izlemeyelim o zaman.
    #Dik oyna

Yorum

• Bu ekonomik , sportif buhrandan nasıl hangi yöntemlerle çıkarız gerçekten bilmiyorum.Doğru başkan profili nedir nasıl olmalıdır konusunda da en ufak fikrim yok.Ahmet Ağaoğlu zor dönemde elini taşın altına sokuyor , iyi niyetli açıklamalar yapıyor . Başkan seçilirse arkasında duracağız buna da eyvallah. Ancak söylemleri biraz antika kaçmıyor mu sizce de? Sanki 10 yıl öncesindeki bir seçime aday olacakmışçasına konuşuyor.Umarım ben yanılıyorumdur , umarım doğru yaklaşım , olması gereken düşünce yapısı budur.
      BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
      Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bitti o iş ya hımır hımır hımır diyen şerefsizin azının payını veremiyor orada boş koltuk gibi oturuyor bu adamlar ödleri patlayan adamlar ayar etti beni Şener iki laf edemiyor!
        bjkli görünen azizin köpeği demiştir..bize karşı olunca çok yiğittir tabii ağzının payı verilmediği için..

Şener iki laf edemiyor diyorsunuz ama akyazıya isminden dolayı gitmiyorum demiş ya..millete malzeme vermiş ya..sanki Şenol Güneş düşmanı..
        iki para etmiyecek adamlara itibar et onlara konuş , şehrin efsanesini küçük düşürmeye çalış aferin iyi yaptın Sadri demeliyiz..(bi davan varsa kendi içinde çözersin ite köpeğe ne malzeme veriyosun)
        En son alperrr tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 20:58.
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• iki üç eksiği bulunan kaliteli bir kadromuz var. en büyük sorun da teknik direktör. maaş gideri de şampiyonluk düşünen bir takım için çok fazla değil. kadroda para edecek bir sürü oyuncu var. buna rağmen 3 yıl bir şey beklemeyin demişse hata etmiş ağaoğlu. maaş giderleri biraz daha düşürülebilir ancak öze dönüş gibi saçma sapan bir yol izlenirse ne taraftar buna dayanır ne de şampiyonluk görebiliriz.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bjkli görünen azizin köpeği demiştir..bize karşı olunca çok yiğittir tabii ağzının payı verilmediği için..

Şener iki laf edemiyor diyorsunuz ama akyazıya isminden dolayı gitmiyorum demiş ya..millete malzeme vermiş ya..sanki Şenol Güneş düşmanı..
            iki para etmiyecek adamlara itibar et onlara konuş , şehrin efsanesini küçük düşürmeye çalış aferin iyi yaptın Sadri demeliyiz..(bi davan varsa kendi içinde çözersin ite köpeğe ne malzeme veriyor)
            Maalesef Alper. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Camia oldukça sıkıntılı bu sadece Şener'lik mevzu da değil.

*

Başladı yine kazan kaynamaya. Ne diyor? Listeye müdahele edilmeli. Kim etmeli?

Trabzonspor kimsenin çiftliği olmamalı...

Listeye müdahale edilmeli!
            trabzonhaber-spor servisi- Trabzonspor başkan adayı Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yer alacakları öğrenilen bazı isimler şimdiden Trabzonspor camiasında büyük bir huzursuzluk yarattı. Özellikle Sadri Şener yönetiminde yer alan bir kısmı da Muharrem Usta yönetiminde yer alan bir kaç ismin bu listede yer almaması gerektiği her kesim tarafından dillendiriliyor. Birilerinin keyfi uygulamalar ve kişisel ihtirasları için Trabzonspor'un kullanmalarına ve Ahmet Ağaoğlu isminden yararlanarak kendilerine pozisyon almalarına müsaade edilmemesi gerektiğini ifade eden camianın önemli bir kesimi "Sayın bakanlarımız bu işe müdahale etmeli. Trabzonspor'a vermeyip, bu kulüpten çok şeyler alanlar asla yeniden vitrine çıkarılmamalı" şeklinde görüş belirtiyor.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atalay'ın gelmesini olası görüyordum, ama istemek konusunda elbette daha iyisini isterim. Bu bağlamda Ahmet Ağaoğlu'nun aday olması çok iyi oldu
              Uzun süre önce Usta'nın dükkanı kapatıp gittiğini söylemiştim, hatta bu sert çıkışım bir süre anlaşılamadı, maalesef haklı çıktım
              Usta'yı destekliyorsunuz diye size yazmadım, genelde yazılanlara istinaden yazdım, yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın
              yok Hocam ne kusuru burada fikir tartışması veya paylaşılmasını gerçekleştiriyoruz..

yalnız bir itirafta bulunayım..
              Ağaoğlunun sempatik bir yanı vardı bende ama..
              Ali Ağaoğlunun kardeşi sandığımdan dolayı)) antipatik tarafıda vardı.. iyi ki öyle değilmiş..

..............
              şimdi forum üyelerini anlayamıyorum Usta'ya vuralım ama devirmeyelim derken küçülme fikrine karşı olduğumu her seferde söylüyordum..şimdi bakıyorum veryansın başlamış..neyse

..............
              Ağaoğlu'nun şu sözüne hayran kaldım..Okay , Yazıcı , Abdülkadir gibi oyuncularımızın alternatifi gelmedikçe asla satmıyacağız..

Altyapıdan yetişen ancak ihtiyaç fazlası oyuncuyu Yurtdışına veya o parayı verebilecek yurtiçinde kulüp varsa(bu kısım tam benlik..böyle üst mertebeden konuşacak TS Başkanı) buyursun gelsin..
              En son alperrr tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 21:17.
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Çok iyi bir yönetim kurulmalı bu dönemde.Bu geleceğimiz için elzem.
                - Öncelikle başkanın fikir alışverişinde bulunabileceği,futbolu bilen,ekonomik ve maddiyat olarak güçlü,çevresi kuvvetli 3-4 tane başkan yardımcısı olması gerekiyor. Bu isimler ekip ruhuyla çalışabilmeli. Başkan bu isimleri ince eleyip,sık dokuyarak seçmeli.
                -Asbaşkan olarak şehri tanıyan,daha önce görev almış ve camianın büyükleriyle ilişkileri iyi olan.Tesislerde kulübü çekip çevirebilecek bir isim lazım. Hayrettin Hacısalihoğludan başka bir isim aklıma gelmiyor.
                -Futbol şubesinden ve tesislerden sorumlu bir yönetici şart. Bütünlük sağlayabilecek,efsane futbolcularımızdan biri olmalı bu. İskender Günen olabilir. Gerektiğinde futbolculara Trabzonsporu anlatabilmeli. İdari menejer olarak da Caner Cuvalcıoglu.
                -Uefa ve Fifadan sorumlu,lisan bilen bir yönetici için önerim: Önder Bülbüloğlu.
                -Kurumsallaşma ve proje yönetimi için genç beyinlere ihtiyaç var.Nevzat Aydın önemli bir değer bence. Ama transferden sorumlu olarak çalışması yanlış diye düşünüyorum.Nitekim bu konuda pek başarılı değil.Daha farklı görevlerde daha güzel işlere imza atabilir.
                -Transferden sorumlu,futbol dünyasında çevresi olan,lisan bilen yönetici için maalasef önerim yok. Misal Gs de görevinden ayrılan Cenk Ergün gibi.
                -TSClublardan sorumlu yönetici de markalaşmış bir firmanın yöneticisi olmalıdır. Çünkü gerçekten yıllardır mağazamız kan ağlıyor..
                -Basın ve halka ilişkiler için Erdal Hoş mesela görev alabilir.Neden düşünülmez acaba böyle isimler..
                - Bunun dışında Altyapıdan sorumlu,Hukuki işlerden sorumlu,Sağlık Kurulundan sorumlu yöneticilerde önemli.

Teknik ekip için Şenol Güneş,Ünal Karaman.
                Altyapı için MRA,Hüseyin Çimşir.
                Gökdeniz ve Tekke de takip edilmeli.

Kısacası bir başkan yönetimi ve teknik ekibi kadar güçlüdür. Bunlar güçlü olmazsa başarılı olması imkansızdır. Bunun içinde ekip ruhu ön planda tutulacak bir kadro kurulmalıdır. Nitekim Ustayı gördük... Birçoğuyla anlaşamadı,istafalar geldi.Neticesinde yönetimi çok güçsüz kaldı..
                Trabzonsporu yönetebilecek kalibrede adamlar yönetici olmalı.
                En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 21:29.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uzun zaman once okay icin yazdiklarim ve bir renkdasin verdigi cevap..bu tataftar ne kadar futboldan anliyor goruyoruz..baskan konusundada ayni.genclere altyapiya onem verecek baskan gelecek ve uretip satip yasayan bir klup olmaliyiz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  yahu sen daha yetenekli oyuncu nedir onu bilmiyorsun bu yaştan sonra sana onu mu öğreteyim.
                  İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  forumun trolu boşver. Yokmuş gibi davran. Takımdaki en iyi oyuncu da Kucka imiş geçen sene de Onazi idi.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  sen utanmazsın da senin gibi seviyesiz adamları konuşturanlar utanır belki
                  İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @batuhanTs

Batu habu ne du he
                  okay da yetenekliymiş yeni öğrenmiş olduk sağolsun ufkumuzu açtı

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yahu sen daha yetenekli oyuncu nedir onu bilmiyorsun bu yaştan sonra sana onu mu öğreteyim.

sen utanmazsın da senin gibi seviyesiz adamları konuşturanlar utanır belki

okay da yetenekliymiş yeni öğrenmiş olduk sağolsun ufkumuzu açtı
                    Yahu bir defa deki harbiden ben futbolcudan anlamamisim helal olsun okaya beni resmen masara etti diye..hala riv riv riv

tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bu altyapı kelimesi başlayan cümleler tehlikeli Israr edilmemeli bence bu yolda.

Kulübün futbol aklına ihtiyacı var.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu bir defa deki harbiden ben futbolcudan anlamamisim helal olsun okaya beni resmen masara etti diye..hala riv riv riv

niye öyle bir şey söyleyim ki iyi oyuncu ile yetenekli oyuncu arasında çok fark var kelime oyunu yapmıyorum gerçekten var

Yorum

• Evet arkadaşlar, golf câmiasına hayrlı olsun, golf sektörünün sorunlarının devletimiz tarafından çözüleceği bir döneme girmekteyiz...

Bu arada sormak isterim, teknik direktörümüz kim olsun, hangi mevkilere kimler alınsın?
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Eveettt..

M. Usta'dan sonra bu bi alt versiyonu oldu...

Şimdiden geçelim... Sıradaki...

Daha önce birçok kez yazdım sanayiciden, iş adamından olmaz... Amatör hissedip profesyonel çalışan, "iş, rant" derdi olmayan, en büyük aşkı futbol olan, "para" ile arasına mesafeler koyalı yıllar olmuş emektar profiller bize yarardı...

Soyut ötesi kimdi bu tipoloji; bir Sümer , bir A. Aktuğ, bir F. Özaktı...

M.Atalay ilk akla gelen konjonktüre en uygun, müsait, çalışma enerjisi ve vaktine sahip kişiydi.

Ama bizim tabi "janjanlı" paketlere hayranlığımız hiç bitmeyecek.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• açıklamaların tamamına katılıyorum.

dortmund ve porto modeli hayırlı uğurlu olsun.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Ağaoğlu iş adamı kimliğinden öte geçmişinde çeşitli spor dallarında lisansa sahip olmuş bir insan. Zannedildiği gibi de öyle büyük servet sahibi biri değil. Zaten başkanın maddi gücüne güvenmekten artık bir fayda gelmediğini öğrenmemiz lazım. Önemli olan parayı bulmak, paraya sahip olmak değil...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X