Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ?
    Piyasada nakit dönmüyor, tüm şirketler kredilerle, borçlarla bir dahaki ayı görme umuduyla deveye hendek atlatma peşinde, bahsedilen Trabzon sevdalıları da 180 milyon dolar nakitle geliyorlarmış.
    Bu masallara inanan çıktıkça çiftlikbanklar, sütbanklar, anadolufarmlar, fadıllar daha çok kişi tokatlarlar.
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• 180 milyon dolar diyor yok mu artıran?
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• usta çok sinsi ve kurnazca bir manevra yaptı ki basın toplantısında. Geçenlerde mahmut aksu , başkanın üyeliğinin bile silinmesinin hatta ustanın bu kulüne bir daha yanaştırılmaması gerektiğini söylemişti . usta da bunun altında kalmadı isim vermeden onun kredi kartı ektresini basına sundu . bir nevi de intikamını almış oldu .
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• TS başkanlığına adayım!!! 221 milyon euro ile geleceğiz.
          Altyapı çalışmaları için Dortmund kulübünden bir ekiple anlaştık.
          Transfer cezasını kaldırıp direkt katkı yapacak 5 oyuncu alacağız. Bir forvet iki kanat iki stoper
          Şike davasında hem yerli hem de yabancı avukatlardan oluşan uluslararası bir şirketle çalışacağız. 2011 Kupasını gelecek sene müzemize kazandırmak istiyoruz.
          Gelecek sene kesin şampiyonluk için yarışacağız 3. Olursak kendimizi başarısız sayıp olağanüstü kongreye gideceğiz.
          Trabzon'un derin kanadını ve TS'den nemalanmaktan başka işe yaramayan yerel medyanın TS üzerindeki tahakkümünü ortadan kaldıracağız.

Altyapıdan her sene 2 oyuncuyu A takıma kazandıracağız. Oyuncularımızı İstanbul takımlarına değil Avrupa'ya göndereceğiz.

Maç biletleri ucuz olacak bu sayede her maçı 40 bin kişiye oynayacağız.
          Taraftar gruplarını lağvedip nitelikli bir taraftar başkanı üstünde hepsini birlestireceğiz. Asla taraftar gruplarına bedava bilet vermeyeceğiz.
          3 sene içinde ya Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ya da UEFA'da final oynayacağız.
          Siyasetin S si hangi partiden olursa olsun kulübe giremeyecek. Kulüpte iş yapmak görev yapmak isteyen siyaset gömleğini tesislerin dışında bırakacak
          Geleceğiniz için beni seçin...
          Halil Aziz TS başkan adayı
          En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 15:30.
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ben 51. yılda şampiyonluk vaat ediyorum. Vaatten kim ölmüş
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yorum

• Mehmet atalayı buraya ilk ben yazdım. Paralı başkan gelemeyecek. Kimse başkandan medet ummayacak.. atakay , tekin küçükali gibi bürokrat bir başkan gelecek

sınrası basit.. önce bir mali duruma bakılacak.. iflas bayrağı çekilecek.. yasa çıkarılacak ve kulüp bir başkasına satılacak.

kulüpler artık dünyada yatırım aracı olarak görülüyor. Buna bizim gibi ekonomisi tamamen dışa bağımlılar da karşı koyamaycak..

Yorum

• Ahmet Agaoglu haftasonuna kadar düşüncelerimi paylaşacağım demiş. Umarım düşüncesi başkanlık yönündedir.

Baskıya dayanamaz belki,taraftar çok isterse
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• geliyor gönlümün efendisi

bu sefer olacak
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nu severdim ben, bayadır etrafta görünmüyor.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Agaoglu golfu birakip gelmez.

Oyle bir baskanlik koltugu varki IHO bile talip olmadi henuz

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet Agaoglu haftasonuna kadar düşüncelerimi paylaşacağım demiş. Umarım düşüncesi başkanlık yönündedir.

Baskıya dayanamaz belki,taraftar çok isterse
                          Her zaman olduğu gibi yine üst perdeden bilmiş bilmiş akıl verip,üç beş gün gündem olur,sonra yine karabatak gibi kaybolur.Ne zaman sorumluluk almış?Gerçekten çok merak ediyorum bir locası var mı Akyazı'da?
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her zaman olduğu gibi yine üst perdeden bilmiş bilmiş akıl verip,üç beş gün gündem olur,sonra yine karabatak gibi kaybolur.Ne zaman sorumluluk almış?Gerçekten çok merak ediyorum bir locası var mı Akyazı'da?
                            Sorumluluk almaya çalıştı ama kurşunlandı
                            Bu insanları Trabzonspordan neden uzaklaştırıyoruz bunu irdelememiz lazım önce.O meşhur derin Trabzon var ya Trabzonsporun başarısındaki en büyük engeldir. Ne İstanbul takımları ne de bir başkası bizim tek rakibimiz kendimiz.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu derin Trabzon lafı, Dış mihraklar yalanına çok benziyor gibi. Hayali gibi.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sorumluluk almaya çalıştı ama kurşunlandı
                                Bu insanları Trabzonspordan neden uzaklaştırıyoruz bunu irdelememiz lazım önce.O meşhur derin Trabzon var ya Trabzonsporun başarısındaki en büyük engeldir. Ne İstanbul takımları ne de bir başkası bizim tek rakibimiz kendimiz.
                                Valla Özkan Sümer gibi futbol dışında en ufak konuda bir varlığı olmayan biri,Mehmet Ali Yılmaz gibi her türlü güç ve etkiye sahip,Mehmet Ağar'ın arkadaşı,eski bir Bakanın karşısına çıkacak yüreği varsa,Ahmet Ağaoğlu gibi zengin ve Trabzonlu bir iş adamı olarak bu kaçışı bana ağlamak olarak geliyor.Gönlü yok beyfendinin,olsa oraya gelenler her türlü bedeli ödemeyi göze alarak geliyor,eğer öyle düşünüyorsak Muharrem Usta gibi biri İHO gibi karanlık bir tipe rakip olmazdı.

Taraftar olarak icraata odaklanmayı öğrenmeliyiz,akıl,fikir verme,sponsor ol,en azından loca al türü şeyleri sormayı öğrenmezsek oturdukları yerden akıl veren çok olur.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X