Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ahmet agaoglu bu kezde geri adim atmasa o dillendirilen birlestirici baskan adayidir, bence.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ağaoğlu zor bence. Ben aday olacağına pek ihtimal vermiyorum. Şükrü abi de boş adam değil bir şey biliyor da söylüyordur muhakkak ama ben yine de pek olası görmüyorum.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahmet agaoglu bu kezde geri adim atmasa o dillendirilen birlestirici baskan adayidir, bence.
        tüm camiayı birleştirebilecek, herkesçe sevilen kabul görünen saygı duyulan bir isim mi ?

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tüm camiayı birleştirebilecek, herkesçe sevilen kabul görünen saygı duyulan bir isim mi ?
          Bu camia içinde öyle biri yok
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• @coolank yok mu? Bir gelse de bilgi paylaşsa.

Ağaoğlu aday olursa seçilir bence. İyi bir yönetimle beraber tabi. Aksi halde sıkıntı, birlik olmayan yönetimlerin halini gördük.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.03.2018, 15:58.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şöyle bir haber var.

Ağaoğlu Arayışta !

Onu yapabilirse aday !
              trabzonhaber-spor servisi -- Trabzonspor başkan adaylığı için ismi gündemde olan Ahmet Ağaoğlu’nu özellikle Sadri Şener ile yöneticilik yapmış isimlerin ikna etmeye çalıştıkları biliniyor! Ağaoğlu ise para konusu üzerinde çalışıyor. Eski başkan yardımcısı Ahmet Ağaoğlu’nun yaz dönemine kadar temin edilmek üzere 150 milyon liralık para garantisi aradığı ve arkadaşları ile bu parayı temin etmek için uğraş verdiği öğrenildi. Ağaoğlu bu garantiyi bulur ise kesin olarak aday olacak. Fakat aradığı 150 milyon lirayı bulamaz ise aday olmayacak.
              Murat

Yorum

• Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdir, janti adamdır, adabı giyinmeyi iyi bilir. Hekimoğlu dışında başkanlık için ismi geçmesi normal karşılanacak 2. isimdir. Diğer palyaço veya siyasi karikatür tiplemeler düşünüldüğünde, Usta da devam etmeyecekse doğru düzgün bir yönetimle Nisan'ın ilk haftası gelip başlayabilir. Sorun yok...

Gerçi şu dakikadan sonra kimse aday olmaz Usta devam eder, haftaya kongre var başkan adayını ve yönetimini kongre salonunda mı göreceğiz ?
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• aga neden nisan ayında kongre neden baskın seçim? neden haziranın ilk haftası değil.

usta nın niyeti sorgulanmalı .aslında bu seçim tarihi usta nın kulübü düşünmediğinin bir göstergesi.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Hayal kurmayın TS camiasını kimse birlestiremez
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• O değil de İHO niye adaylığını hala açıklamadı? Kulis bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Siyasetten icazet alamadığı iddiaları doğru mu?
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu camia içinde öyle biri yok
                        koca camiada bir tane adam gibi adam çıkartamıyorsak yazıklar olsun vallahi
                        şuana kadar ismi geçen hiçbir isim ustadan farklı birşey yapamaz
                        başkan olacak kişiye;
                        sadece onu sevenler değil
                        sadece aynı siyasi görüştekiler değil
                        sadece yakın iş adamları değil
                        tüm camia trabzonspor aşkıyla elini taşın altına sokarsa
                        o zaman ne borç kalır ne sıkıntı
                        o zaman şampiyonda olunur kupalarda alınır

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          koca camiada bir tane adam gibi adam çıkartamıyorsak yazıklar olsun vallahi
                          şuana kadar ismi geçen hiçbir isim ustadan farklı birşey yapamaz
                          başkan olacak kişiye;
                          sadece onu sevenler değil
                          sadece aynı siyasi görüştekiler değil
                          sadece yakın iş adamları değil
                          tüm camia trabzonspor aşkıyla elini taşın altına sokarsa
                          o zaman ne borç kalır ne sıkıntı
                          o zaman şampiyonda olunur kupalarda alınır
                          Herkesi birleştirecek bir aday Tarbzonsporun/Trabzonlunun genetiğine aykırı. Biz buyuz. Bizde herkes horoz. Zaten bu dik başlılığımız ve kendi başımıza buyrukluğumuz olmasa Trabzonspor gibi bir değer de üretemez sürüye dahil olurduk.

Bence bu destek konusunda hep suç ta camiada değil. Gelen de belli bir süre sonra sapıtıyor kardeşim. İHO'nun gelişindeki desteği hatırlayın sonrasındaki rezilliklerin ardından insanların feryadını hatırlayın. Bu adamın neyine destek olacaksın peki? Usta'nın gelişindeki desteği hatırlayın (ki hala destek alabilir ama hala da hata üstüne hata yapıyor misal baskın seçim) sonrasında saçmalamasının ardından milletin isyanını hatırlayın. Gelen adam saçmalamasın, şu kurumsallaşma işini ciddi ciddi halletmeye çalışsın, profesyonel kadrolarla ilerlemeye çalışsın zaten millet destek olur.

En azından benim düşüncem bu yönde. Üç dört kefeli terazi gibi bence bu iş. Sportif durum, Trabzonspor değerleri çerçevesinde ilkeli bir yönetim, akıllı yönetim, kurumsallaşma gibi şeyleri dengeleyebilen bence desteği her daim alır.
                          Murat

Yorum

• Ağaoğlu kesin aday haberiniz olsun
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu sanırım aday olmamasındaki sebep sırf oy potansiyelli isimlerle kadro kurmak istenmemesiydi

Belkide bu kongrede tek aday olursa Başkan adayları sırf oy için değilde sağlam bir ekip kurabilir

Bu şekilde olursa Ahmet Ağaoğlu aday olabilir.
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ağaoğlu kesin aday haberiniz olsun
                                Gelişmelerle ilgili mi böyle söylüyorsunuz yoksa sağlam bir duyum mu var?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X