Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Biz isteseydik Abdülkadir, Yusuf, Onazi ve Okay'ı 40 Milyon Euro'ya satardık. Gelen ne yapar bilmiyoruz. Biz de gelirsek ne olur bilmiyoruz."
    Hamiş

Yorum

• Ne derse desin son çırpınışlar bunlar tam tatlı su kurnazı bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu haldeydik diyip, İHO'nun topladığı iğrenç kadroyu gösterdi.
        Hamiş

Yorum

• Yönetim kurulumuz hiç bir şekilde Trabzonspor'a yük olmamıştır. (Ulaşım, konaklama vs.)
          Hamiş

Yorum

• İHOcular iyi dinlesin

Kulübü nasıl yemişler hainler.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kulübün kredi kartı ile yapılan harcamaları açıkladı ve eleştirdi.
              Hamiş

Yorum

• Allahi var bu adam nasil iho ile karsilastirilir...,iho coban , kolpacino gibi birsey..adam konusamiyordu bile..ve yaptigi ilk 10 transferi 1 ay icinde bedava para vererek kovdu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Umarım biri çıkar da FİFA olayını ve pr şirketiyle anlaşma yapılıp yapılmadığını sormayı akıl eder. Bunları az çok biliyoruz zaten en merak ettiğim konular bunlar da gazetecinin derdi mi acaba.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Görülüyor ki İHO dönemi sandığımızdan da korkunçmuş. Kulübü çitfliğe çevirmiş hain.

Yorum

• usta nevzata manyel veriyor gibi..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umarım biri çıkar da FİFA olayını ve pr şirketiyle anlaşma yapılıp yapılmadığını sormayı akıl eder. Bunları az çok biliyoruz zaten en merak ettiğim konular bunlar da gazetecinin derdi mi acaba.
                        Anlaşma yapıldı. Hatta Usta "Sonuna kadar gidilsin" dedi her seferinde. İnanır mısınız bilmiyorum. Bu bilgiyi bana aktaran da Usta'ya muhalif bir arkadaş.
                        Hamiş

Yorum

• Kimse devlete siyasete yalvarmasın asgari ücretlinin sigortasını konuşuyoruz ama koskoca kulüplerin borçları silinmesin, bu kulüpler bu borçları ödeyemez mi parası mı yok bu camiaların, ben tekrar söylüyorum şartsız şurtsuz yaptığımız borcu kapatıcaz.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlaşma yapıldı. Hatta Usta "Sonuna kadar gidilsin" dedi her seferinde. İnanır mısınız bilmiyorum. Bu bilgiyi bana aktaran da Usta'ya muhalif bir arkadaş.
                            İnşallah doğrudur Fatih ama pek te öyle denmiyor hatta Hasan Tuncel suçlanıyor yaptığı haberden dolayı.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Güzel konusuyor tamam eyw da.

3 - 0 dan maç vermemiz
                              7 tane yememiz.

Bu rezilllikler ne olacak. burada herkes hoca bu takım hocası değil derken neden inat edildi

Aklım almıyor bu kadar zeki adamsın VOLKAN ŞEN neden alındı
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Röportajı okudum ama videosunu da izleyeceğim. Usta kendinden önceki dönemleri eleştirmekte sonuna kadar haklı ama kendinin de tutunacak dalı yok.

Kartal bizim değil, devletin diyor. Ben mi çizdirdim oraya binaları, gelir getirecek proje diye başkanlık seçiminde kongre üyelerine, taraftarlara sundum? Sonradan mı anladı gelir getirmeyeceğini, devletin olduğunu? Kimi kandırıyor?

156 milyon €'dan aldım, 150 milyon € ile devredeğim diyor. Bir de bu çıktı: Euro hesabı. Biz devraldığımızda borç 505 milyon TL idi diyor. Şimdi kaç? 1 milyar TL. Ne kadar fark var? Kimi kandırıyor?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X