Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şikecilere bile sponsor olmuş biri bırak da bir zahmet kendi başkanlığını yaptığı kulübe de sponsor olsun

Ozan Bey, Usta'ya laf diyene kadar her fırsatta büyük Trabzonsporlu olduğunu anlatanlara da iki kelam edin olur mu.
    Hani o şikecilere sponsor olmayan Trabzonsporlu iş adamları var ya, onlar büyük Trabzonsporlu ya gelsin sponsor olsunlar.
    Fenerbahçeli, Galatasaraylı olmakla itham ettiğiniz adam bu kulübe 30 Milyon Euro verdi. Ama diğerlerinden ses yok!
    Bu bile kimin daha iyi Trabzonsporlu olduğunu çok net ortaya koyuyor. Ama anlayabilene tabi...

Ama siz de haklısınız onlar en büyük Trabzonsporlu! Elini cebine atmayıp kenardan boş boş konuşunca en büyük oluyorsunuz.
    Şunu gördüm ki M.Usta bu camia için fazla bir adammış! Evet başarısız oldu. Evet kulübü istediği noktaya getiremedi.
    Ama ağzı hiç susmayan kulüpten loca dahi almayan adamları gördükçe bu adamın bize fazla olduğunu anladım.
    Bizim layık olduğumuz isimler kenardan konuşup cebinde akrep olan tiplerdir.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiye kongresi kaliteli olan tek camia gs camiası adamlar buram buram kalite kokuyor geri kalanlar hepsi aynı fener,bjk,biz.beşiktaşın fenerin bizim kongrelerden farkı yok.
      En son kongrelerini izlemediğiniz çok belli,bu kadar rezil bir kongre ancak at hırsızları başkanlık seçiminde yaşanabilirdi.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakalım 13. sandık ne diyor...
        Sandıklar üye sırasına göre kurulsa da, her genel kurula katılma hakkı olan ve katılan kişiler farklı olduğundan 2013'teki 13.sandığı bu genel kuruldaki 13.sandıkla kıyaslamak sağlıklı sonuç vermez...

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        normalde ilk sandıklarda metin kayanın hiç oy almaması gerekirdi..bence bu isimlere gıcık kapanlar vermiş olabilirler
        Yok zaten Metin Kaya açısından söylemedim. Onun ilk sandıklardan oy alabilecek bir ağırlığı yok...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Metin Kaya seçimi Deri koltukta rahat izlemek için aday olmus
          Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• 61 Saatteki spiker niye paso Metin Kaya ile dalga geçiyor? Husumetleri mi var?

Yorum

• 2018 deyiz

bir secim app i yapsalar bu is 5 dk da hal olur

sanki ülke baskani seciyoruz

ayrica böylece kongre üyeleri bütün dünyadan secime katilabilir...
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam kusura bakmayın ama inanın incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetlerle vakit öldürmek artık istemiyorum.
                Bu camia hak ettiği gibi yönetiliyor. Bundan sonra da hak ettiği gibi yönetilmeye devam edecek! Lafla kulübü yönetirler...
                Sayın Ağaoğlu, maliyetli oyuncuları da satacakmış! Buyursun satsın, stadyuma maç izlemeye bir tek kendisi gider.
                Bu camianın kendi adamlarına ettiği hainliği gördükçe tiksindi geldi.
                Eğer siyâsetin adayı ise (bence öyle) siyâset hizmetinde bulunan kişileri ödüllendirir. Bu yüzden 30 mliyon euro verdi sponsor oldu fedâkâlık yaptı demek anlamsız. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Şu konuda katılırım, bir gün gerçekten bu kulübe hizmet edecek bir başkan gelse, kulüpte yatıp kalksa, canla başla çalışsa, ağzıyla kuş tutsa onun için de denmeyen kalmaz, her türlü eleştiriye mâruz kalır. Bu da başka bir gerçek.
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:15.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2018 deyiz

Başka takımlı işsizin biri çıkar sistemi hackler falan.Uğraş dur. En iyisi bu yine..

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2018 deyiz

Abi o iş şu aşamada zor istismara açık elektronik seçim mantıklı olabilir. Yani pusula falan olmadan ortamdaki makine üzerinden.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ozan Bey, Usta'ya laf diyene kadar her fırsatta büyük Trabzonsporlu olduğunu anlatanlara da iki kelam edin olur mu.
                      Hani o şikecilere sponsor olmayan Trabzonsporlu iş adamları var ya, onlar büyük Trabzonsporlu ya gelsin sponsor olsunlar.
                      Fenerbahçeli, Galatasaraylı olmakla itham ettiğiniz adam bu kulübe 30 Milyon Euro verdi. Ama diğerlerinden ses yok!
                      Bu bile kimin daha iyi Trabzonsporlu olduğunu çok net ortaya koyuyor. Ama anlayabilene tabi...

Ama siz de haklısınız onlar en büyük Trabzonsporlu! Elini cebine atmayıp kenardan boş boş konuşunca en büyük oluyorsunuz.
                      Şunu gördüm ki M.Usta bu camia için fazla bir adammış! Evet başarısız oldu. Evet kulübü istediği noktaya getiremedi.
                      Ama ağzı hiç susmayan kulüpten loca dahi almayan adamları gördükçe bu adamın bize fazla olduğunu anladım.
                      Bizim layık olduğumuz isimler kenardan konuşup cebinde akrep olan tiplerdir.
                      Ya bana demagoji yapmayın ben kimseye çok büyük Trabzonsporlu falan demedim, herkes yaptığının karşılığını alır, oraya bile sponsor olabilmiş birinin bizim kulübümüze başkanken bize sponsor olması çok büyük bir lütuf olmasa gerek. Başkan olmadan önce sanki her yıl kombine-loca alan biri miydi sayın Usta? Kendine oy bile kullanamayacak kadar yeni bir tarihte kulübe üye olmuş biri en büyük Trabzonsporlu oldu birden, geçin bu konuşmaları ben yemiyorum yiyenlere afiyet olsun.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer siyâsetin adayı ise (bence öyle) siyâset hizmetinde bulunan kişileri ödüllendirir. Bu yüzden 30 mliyon euro verdi sponsor oldu fedâkâlık yaptı demek anlamsız. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
                        Siyasetten bağımsız iş adamı mı var? O paraları vermek o kadar kolay değil. Kaz gelecek yer olan takımınıza siyasi destek olmadan göğüs sponsoru bulamıyoruz. Stada başkanınkinden fazla veren şirket bulamıyoruz. Kimsenin vermeyeceği paraları verdi bu adam. Kötü yönetti yalan söyledi bunlar vardır , kötüdür ama şu mesele öyle kolay bir şey değil.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya bana demagoji yapmayın ben kimseye çok büyük Trabzonsporlu falan demedim, herkes yaptığının karşılığını alır, oraya bile sponsor olabilmiş birinin bizim kulübümüze başkanken bize sponsor olması çok büyük bir lütuf olmasa gerek. Başkan olmadan önce sanki her yıl kombine-loca alan biri miydi sayın Usta? Kendine oy bile kullanamayacak kadar yeni bir tarihte kulübe üye olmuş biri en büyük Trabzonsporlu oldu birden, geçin bu konuşmaları ben yemiyorum yiyenlere afiyet olsun.
                          Trabzonspor Basket Kulübü var,onun tarihini bir incele istersen.Hatta 13.sandıkta satılık oylardan sonra nasıl davrandığını da incele.
                          Hakkaniyetli olun biraz.
                          • Memento mori

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu hayırlı olsun
                            Allah yardımcısı olsun

Trabzonspor'un milliyetçi ! akılcı ve tecrübeli bir ekibe ihtiyacı vardı
                            Özellikle milliyetçi özelliğimizden çok taviz verdik

"Büyük olmak için büyüklerle sevişmeyeceksin savaşacaksın " diyen adama görev verildi
                            Ve ekibin başındaki adam hakiki Trabzonspor'lu

Bundan dolayı umutluyum

Not:bahsettiğim milliyetçilik oyuncu seçimleriyle alakalı bir durum degil
                            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:19.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Sorsan 30 lira vermez, 30.000.000 milyon euro veren adamı eleştirir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siyasetten bağımsız iş adamı mı var? O paraları vermek o kadar kolay değil. Kaz gelecek yer olan takımınıza siyasi destek olmadan göğüs sponsoru bulamıyoruz. Stada başkanınkinden fazla veren şirket bulamıyoruz. Kimsenin vermeyeceği paraları verdi bu adam. Kötü yönetti yalan söyledi bunlar vardır , kötüdür ama şu mesele öyle kolay bir şey değil.
                                Usta'nın siyâsetin adayı olduğu fikrine katılıyorsan, soru şu: Siyâsetin Usta'dan talebi neydi. siyâsete edeceği hizmeti ne olacaktı?

Zurnanın zırt dediği yer.
                                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X