Eskilerden karma yapmışlar yine bakalım kaç ay gidecek bu ekip
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
HH, ZK, FK...
Trabzonsporu kurtaracak ekip.
Yani bu ekipten "Altyapı"dan başka bir ufuk, çözüm bulması beklenemezdi zaten
Benim şahsi kanaatim, Trabzsonpor'un şampiyonluğunu dünya gözü ile görmüş ekip bu işlerden çekilmeden Trabzonspor düze çıkmaz. Adamların zora girince buldukları tek çözüm "Bizim çocuklar"... Sebebi de onların zamanında bizim çocukların başarılı olması.
Yorum
-
müminhan bilgin dikkatimi çekti , koza-ipek grubunun başına atanmış tmsf tarafından ,akp'den millet vekili aday adayı da olmuş,Eskrim Federasyonu Başkanlığı da yapmış .
bozoğlu da ankara -çankaya belediye başkan adayı ve millet vekili aday adayı olmuş akp'den . eski yöneticilerden utku bozoğlu ile bir bağı yok sanırım onun başkanlık içinde bir dönem adı geçen bir oğlu vardı murat bozoğlu idi .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Ahmet Ali Ağaoğlu,
Hayrettin Hacısalihoğlu,
Ömer Sağıroğlu,
Önder Bülbüloğlu,
Faruk Kanca,
Mehmet Yiğit Alp,
Yalçın Orhon,
Emin Kahraman,
Serdar Ekrem Şirin,
Haluk Şahin,
Mesut Çağlar Bozoğlu,
Cahit Erdem,
Zeyyat Kafkas,
Müminhan Bilgin,
Ertuğrul Doğan.
Tam karma olmuş liste. Her siyasi görüşten, her yönetimden birileri var.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayal kirikliklari üst üste geliyor
özellikle hayrettin hacisalihoglu haini olmasi insanin kanini donduruyorEn son memmedaga tarafından düzenlendi; 05.04.2018, 12:00.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenende hainmiş anlat bakalım ağır bir ifade"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHH, ZK, FK...
Trabzonsporu kurtaracak ekip.
Yani bu ekipten "Altyapı"dan başka bir ufuk, çözüm bulması beklenemezdi zaten
Benim şahsi kanaatim, Trabzsonpor'un şampiyonluğunu dünya gözü ile görmüş ekip bu işlerden çekilmeden Trabzonspor düze çıkmaz. Adamların zora girince buldukları tek çözüm "Bizim çocuklar"... Sebebi de onların zamanında bizim çocukların başarılı olması.En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.04.2018, 12:06.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
özkan sümerin ilerlemiş yaşı inşallah ona engel olmaz. ya da yanına daha genç ve dinamik birini verirler hem yetişmesi için hemde yardım etmesi için . özkan sümerden öğrenilecek çok şeyler vardır muhakkak .
başkanın daha arka planda kalıp ceo tarzı birinin aktif rol alması şart. bu da ağır bir tempo gerektirecektir.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Zeyyat Kafkas
Faruk Kanca
Hayrettin Hacisalihoglu
Hic iyi hatiralar birakmadilar ben de. Nevzat Sakar da olsaymis tam cumbus olurmus
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Basın sözlücüğünü bile yapamamış birisine neden yine görev veriliyor?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum