Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seçimde oy hakkım olsaydı bir dakika bile düşünmeden Metin Kaya'ya oy verirdim.

Umarım adaletli bir seçim olur. Kazananın önce Trabzonspor olacağı bir genel kurul diliyorum.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• Bence SŞ konusunda haklı ama kendisi de SŞ’de yakındığı özelliklere sahip. Kendisi hakkında objektif olamıyor. Açıklama değildi onlar sadece konuşmalardı. İkisi de hep “Ben” diyen adamlar. Futbol bilgisi olarak hiçbirinin donanımlı olduğunu sanmıyorum zaten )
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Atilla Dilaver‏ @AtillaDilaver
        Ahmet Ağaoğlu'nun paylaşılan listesi doğruysa A. Ağaoğlu Trabzonspor'un ağalarının oyununa gelmiş. Aralık ayına kadar işler iyi giderse Ağaoğlu yolcu edilir, iyi gitmezse ağalar çekilir.

Bu paylaşımımı da bir gün hatırlatacağım fakat Trabzonspor için denizin bittiği bu vakitte yanılmayı çok istiyorum.
        Tespit doğru ama adam yanlış. Yönetim gerçekten çakal kaynıyor. Kemik gibi kiste yapması lazımdı. Akbabalar çöküşünü bekliyolar. İHO dedi zaten Aralık’ta adayım diye ) en fuzuli akbaba olarak o bile akıl oyunu yapıyor ) Tüzük önemliydi aptal Usta onu bile halledemedi. Safi zarar
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Listeye bazı kişiler hatırı sayılır kişilerin ricasıyla eklenmiş gibi gözüküyor. Bu yönetim aralık ayını göremez ne yazik ki adam akıllı bir sistem kurabileceklerine inanmıyorum :/

Yorum

• Hacısalihoğlu: "Mali, sportif ve sosyal sorunlar var. Biz tekrar raya oturtacağız. Şampiyonluk ortamını oluşturacağız."
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seçimde oy hakkım olsaydı bir dakika bile düşünmeden Metin Kaya'ya oy verirdim.

Umarım adaletli bir seçim olur. Kazananın önce Trabzonspor olacağı bir genel kurul diliyorum.
              Bir dakika dusunsen vermezdin zaten

Yorum

• İsimlere çok fazla takılan biri değilim ama her yönetimde davranışları ve konuşmalarıyla insanlara antipatik gelen isimler olmuştur. Ama nihayetinde yönetimin temeldeki başarısı saha sonuçlarıyla değerlendirilecektir.

Zeyyat Kafkas geçmişte pek çok pot kırmış bir basın sözcüsüydü. Keza Hayrettin Hacısalihoğlu da camianın eskileri tarafından çok sevilse de yeni nesil tarafından kendisine çok iyi bakılmadığı ortada. 8 ayda yönetim tarzını az çok belli eder. Faruk Kanca da zannedildiği gibi siyasi dayatmayla listeye girmedi. Ağaoğlu ile eskiden beri yakınlıkları var. Hatta Ağaoğlu, Kanca'nın Brezilya macerasıyla ilgili dalga geçenlerle ilgili Faruk Kanca futbolu o dalga geçenlerin hepsinden daha iyi bilir şeklinde konuşmuştu.

Kaldı ki gelecek sezon küçülmeye gideceğimiz ve 2001-2002 sezonunda olduğu gibi bir döneme gireceğimiz de az çok ortaya çıkıyor. Ağaoğlu bir tarafa, Usta da dün bunu resmen söyledi. Kendisi birkaç eksiği olsa da şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurdu ve büyük risk aldı. Ama ne şampiyonluk ne de şampiyonlar ligi gelirleri gelemeyince de aldığı risk elinde patladı. Nihayetinde bu kadro maliyetinin sürdürülebilir olması mümkün değil. Bütün gelirler temlikteyken kimse bu yükün altına giremez. O yüzden sezon sonunda başta Sosa ve Kucka ile yolların ayrılacağı az çok görülüyor. Burak için aynı şeyleri pek söyleyemiyorum çünkü Ağaoğlu'nun Burak'la özel bir ilişkisi var lâkin Burak'ın da mevcut maliyetiyle Trabzonspor'da devam etmesi mümkün değil. Bu isimlerle, hatta daha çoğuyla yollar ayrıldığında da kimsenin Ağaoğlu'na söylenme hakkı yok. Madem para vermeyecekti niye aday oldu şeklindeki bir düşünce duygusallıktan öteye geçmez. Öyle bir dünya yok...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• http://www.trabzonspor.org.tr/tr/ars...olar?s=1991-92

26-27 sene gecmis. Rahmetli olmayan varsa halen yonetimde gorev ister.

Yenilikci degiliz.

Yeni gelmeyi basarabilende varsa ,eskiler once kolsuz kanatsiz birakiyor, sonra in koltuktan diyor.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• 50. yılda şampiyonluk hedefi açıklandığında olayı çakallamalıydık aslında.bu zamanında seçilirsem 2 anahtar(biri ev diğeri otomobil)vereceğim vaadi gibi bişeydi.oltaya takılan yemi herkes yedi tabi.taraftar şampiyonluk istiyordu.yem de şampiyonluk ile ilgili olmalıydı

oysa iho dan sonra ekonomik olarak kulübü yeniden düzenleme toparlama planlama yılı yada yılları olmalıydı.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Sevgili Dostlar....

1- )Trabzonspor'un 26.511 adet üyesi var... Bu üyelerden 7.590 tanesi aidatını ödeyip Genel Kurul Delegesi olmuş....... Yani delegelerin üçte biri bile takımına sahip çıkmamış.....

2-) Şehrin ileri gelenleri , zenginleri takımının en zor gününde arkasında durmamış , destek olmamış....

Ancak bazı dostlar hala aday olmayanlara , takımına sahip çıkmayanlarada değilde aday olan iki kişiye giydirmeyi kendilerine bir borç biliyorlar....

Metin Kaya denilen şahsı tanımam etmem, 2 gün öncesine kadarda ismini hiç duymadım. Oyda vereceğimi sanmıyorum. Ama adam elini taşın altına koymuş en azından saygı duyarım.....

Takım Avrupa liginde oynarken başkanlık için yarışan zatı muhteremlerin sesi çıkmazken Ağaoğlu şöyle ya da böyle aday olmuş.... Listesini sevmedim ama kendisine saygı duyarım....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        profosyonelleri merak ediyorum esas ben....
                        Bu listelerde 1-2 kişi hariç hepsi sabahtan akşama kadar kahvede okey oynayan adamlardır.Hele asbaşkan Hayrettin emice iyi okey atar.Herkes okey masalarında yönetilmeye hazır olsun.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Zeyyat Kafkas geçmişte pek çok pot kırmış bir basın sözcüsüydü. Keza Hayrettin Hacısalihoğlu da camianın eskileri tarafından çok sevilse de yeni nesil tarafından kendisine çok iyi bakılmadığı ortada. 8 ayda yönetim tarzını az çok belli eder. Faruk Kanca da zannedildiği gibi siyasi dayatmayla listeye girmedi. Ağaoğlu ile eskiden beri yakınlıkları var. Hatta Ağaoğlu, Kanca'nın Brezilya macerasıyla ilgili dalga geçenlerle ilgili Faruk Kanca futbolu o dalga geçenlerin hepsinden daha iyi bilir şeklinde konuşmuştu.
                          Trollere malzeme olmamak için belirtmedim ama şu listede beni memnun eden nadir isimlerden birisi Faruk Kanca
                          Son 2 yönetimde oldukça hasret kaldığımız "futbolu ve futbolcuyu iyi bilen " ve "Trabzonspor'lu " yönetici ihtiyacımızı karşılayacak

Brezilya muhabbetleri işin rengi sadece

Facebook hesabına da bir göz gezdirdim Gs maçıyla ilgili olsun Castillo ile ilgili olsun güzel yorumları olmuş
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ağaoğlu açıklama yapıyor.

Hamiş

Yorum

• Yarın genel kurul var seçim var "Büyük Trabzon Camiası"nın ilgisi alakası ayan beyan ortadadır. Keza forumun...

Yani demem o ki arkadaşlar,

Bana ne borandan kışdan, bana ne bahardan yazdan,

Aşağıdan yukarıdan yolu solu gözüküyor...

Mahalle muhtarına bile kayyum atayan bir anlayış içinde, Trabzonspora başkan, pardon kayyum olarak atanan bir başkanımız var.

Bu kayyum başkan ve onun kıraathane dostları kulübün tabutuna son çiviyi çakacak.

Sonra kulübü gerçek sahipleri ortaya çıkacak, mezarını açacak, onu yeniden yaşatacak ruhunu geri verecek.

Güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli güzel günler.

Hele şu kenelerden bir kurtulalım hele...

Yorum

• "Borcun ödenmesi belki de 6-7 seneyi bulacaktır. Fakat bu demek değildir ki 3 sene kenara çekileceğiz. Bizi bu konuda yanlış anladılar" dedi.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X