Şenol Güneş'i geri getirebilen yönetim benim gözümde en iyi yönetim olur. İsimlere takılmıyorum artık. Burası futbol camiası, burada mükemmel CV bir halta yaramıyor. Tecrübe ile sabit
Rıza Çalımbay: "Her beraberlikte sanki 10-0 yenilmiş gibi bir hava oluşturuldu. Trabzon’da insanlar skora göre yorum yapar. İyi oynamış, kaçırmış, kimsenin umurunda değil. Kimse şanssızlığa inanmıyor. Trabzon’da kaosu çok seviyorlar. Gerek yok buna, sakin olun." (Skor)
Rıza Çalımbay: "Her beraberlikte sanki 10-0 yenilmiş gibi bir hava oluşturuldu. Trabzon’da insanlar skora göre yorum yapar. İyi oynamış, kaçırmış, kimsenin umurunda değil. Kimse şanssızlığa inanmıyor. Trabzon’da kaosu çok seviyorlar. Gerek yok buna, sakin olun." (Skor)
Ahmet Bey, ilk önce bunu rencide ederek kovmalı.
Zorla küfür ettirecek kendine.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
ben en çok rıza hocanın iyi oyundan kastının ne olduğunu merak ediyorum. söz gelimi gs maçı on sıfırlık maçtı bence. sahada trabzonspor namına bir şey yoktu. bireysel hatalarla goller yenmese ve kucka öyle gol atsaya inanıyorsa sanılanın aksine epey hayalperest bir adammış derim rıza hoca için
Stichus daha ağırını diyordu, yani vefat etmeden... Ben ondan emin değilim. Ben şuna inanıyorum: Para işin içinde olduğu sürece amatör ruhu olanlar acı çekecek. Çünkü Allah işi ehline verin diye emretmiş ama para olunca bir de aklımızı kullanmayınca başka kriterler devreye giriyor, yozlaşıyoruz. Altımızda Ferrari olsa bile kullananların ve binenlerin olaydan haberi olmayınca biri ağaca çarpıyor, öteki tornavida ile döşemeyi deliyor, beriki tüp taktırıyor, öteki bunun üstüne dizel dolduruyor... Adam çıkıyor televizyona diyor ki çekinmeden: Benim bir barut atımım vardı onu kullandım olmadı, bir de baktım ki bir barutluk atımım varmış. Samimiyet yok samimiyet. Herkes hunharca benden sonrası tufan diyor. Hayır kimse ilahi adaletten kaçamayacak
E Hayrettin Emice!
Yönetirsin kulübü inan çok acemice
Bu kulüp başarıya onca yıl aç Emice!
Çok hayaller kurmuştuk inan sizler gelince
Dokundurayım sana ufaktan ince ince
Erken girdin havaya biz Sivas`ı yenince
Küplere biniyordun forvet lazım denince
Aklın geldi başına dört kere yenilince
Bu takım iflah olmaz, o Molla gelmeyince
Kimyan bozuldu sanki Fatih`i isteyince
Tekke`yi almıştık dün, boğulmuştuk sevince
Zenit ikna olurdu, sen düşmandın sinsice
Fatih kadar kulübe ne katkın oldu sence?
Biz Asbaşkanlar gördük,sayısı çok,yüzlerce
Değildi hiçbirisi sen gibi dengesizce
Yalan olur dediğin, onbeş dakika önce
Trabzonu tüm aleme,siz yaptınız eğlence
Hayallerimi suya düşürdünüz dün gece
Artık düş yakamızdan,sessiz,sakin,gizlice
Dön git artık evine,zamanı geldi bence
İstifa ediyorum de artık,hece hece
En son irfanb tarafından düzenlendi; 05.04.2018, 20:55.
Hafta sonu seçim mi varmış. O kadar uzağım ki artık takıma hiçbir şey ilgilendirmiyor beni artık. Bu kulüpten bur yol olmaz. Aynı tas aynı hamam devam eder
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum