Bit pazarı ve Akp'ye nur yağmış! Umut verici bir tablo değil ne yazık ki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüminhan Bilgin'i dolaylı olarak tanırım.
Telekom eski müdürü ve Eskrim Federasyonu eski başkanıdır. Hükumete de yakın bir isimdir. He dersen ki listeye neden ve nasıl girdi, ne kadar Trabzonsporlu? Onu bilmiyorum...
Yorum
-
ahmet agaoglu ilk acikladiginda sicak bakiyordum ama listesi bildigin cop.yillardir her yonetimde bulunan isimleri birlestirip biz soyle yenilik yapicaz boyle yenilik yapicaz demek pek dogru degil..cunku bu adamlarin kapasitesi olsa onceki yonetimler o kadar kotu olmazdi.aralarinda iz birakan bir tane yonetici yok.
ama sanirim kabullenmesekte cincodaki liseli lobisinin aynisi trabzon'da da var..donup donup herkes ayni isimleri listesine aliyor..sanirim bu adamlardan kurtulmak icin 2-3 kusak daha gecmesi gerekiyor..
ahh muharrem usta ahh..en cok sana guvenmistik..ne vardi biraz basarili olsaydin..ersun yanal+riza calimbay+burak yilmaz+kucka...bana gore baskani bitiren adamlar.sunlarin yerine iyi bir hoca tas gibi bir stoper canavar gibi bir kanat...bu ucunu bulabilseydik bugun muharrem usta ile baska seyler konusuyor olurduk..
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk Kanca'yla yeni Brezilya serüvenleri bizi bekler.Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
Hazır mıyız?Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe Özkan Sümer nerede listede?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Sağıroğlu, Hayrettin Hacısalihoğlu, Cahit Erdem, Bülent Akyazici, Emin Kahraman, Önder bülbüloğlu,Mehmet Yiğit Alp varmış listede, geri kalanı ağaoğlu yarın açıklayacakmış .No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaberler dogruysa prof. olarak katilacakmis...Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ali Ağaoğlu,
Hayrettin Hacısalihoğlu,
Ömer Sağıroğlu,
Önder Bülbüloğlu,
Faruk Kanca,
Mehmet Yiğit Alp,
Yalçın Orhon,
Emin Kahraman,
Serdar Ekrem Şirin,
Haluk Şahin,
Mesut Çağlar Bozoğlu,
Cahit Erdem,
Zeyyat Kafkas,
Müminhan Bilgin,
Ertuğrul Doğan.
Tam karma olmuş liste. Her siyasi görüşten, her yönetimden birileri var.
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum