Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıca "Madem oğlunu getirecek Shakhtar'ın başına getirsin" gibi eleştirilerin geçerliliği yoktur. Çünkü böyle bir şey daha önceden planlanmış değil. Dolayısıyla Razvan Lucescu'nun bir anda Shakhtar'ın başına geçmesi tepeden inme, plansız bir durum olur.

Ama "ben iki yıl boyunca taktik sistemi kurarım, sonra sportif direktör olur, takımı oğluma emanet ederim" demek bambaşka bir olay. Böyle bir durumda Lucescu oğlunu da Trabzonspor'a hazırlıyor olacaktır iki yıl boyunca. Geldiğinde de bu göreve hazır hale gelmiş olacaktır. Plan proje dediğin böyle olur. Lucescu yetiştirecekse isterse oğlu, isterse de Trabzon'dan herhangi biri olsun, ne farkeder? Bu işler bilgi birikim işi, tecrübe işi değil mi? İsminin ne olduğunun ne önemi var? Ne yani, siz Lucescu'nun Trabzonspor'lu futbolcuları, teknik ekibi, personeli eğitebileceğine inanıyor, onu istiyorsunuz; ama ona en yakın olan kişiyi, oğlunu istemiyorsunuz, onu eğitmiş olacağına inanmıyorsunuz öyle mi? Burada bir çelişki yok mu?

Kaldı ki Razvan Lucescu'nun kariyerini yukarıda insanlar yazmış. Lig ikinciliği kazanmış, kupalar kazanmış bir adam. Şu anda da Türkiye'ye denk bir lig olan Yunanistan'da ortalama bir takımla orta seviyede bulunuyor, yani kendi ülkesinin dışında takım çalıştırmış, böyle bir tecrübesi de var. (Hatırlatalım, biz ise şampiyonluk hedefiyle sezona başlamış, 90 milyon euro ederinde bir kadroyla 8. sırada bulunan bir takımız). Daha önce hiç süper ligde takım çalıştırmamış olan Hami bile Trabzonspor teknik direktörü olabiliyor Razvan neden olamasın? Trabzonspor'u idare etmiş olan MRA, Tolunay, Hami, Shota, Ünal hatta Ersun bile daha önce Türkiye ligi dışında hiçbir yerde görev yapmamışken Razvan Lucescu ismini hangi gerekçeyle küçümsüyoruz anlamadım.
    En son atomantcum tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 13:18.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birisi bir fikir belirtiyor ve karşıdaki ne söylerse söylesin, kendi fikrinde gram değişiklik olmuyor. Üstüne karşıdakine kendi fikrini empoze etme çabası içine giriyor. Bir türlü vazgeçemedik şu huyumuzdan..
      Ya adem sen söyle ben nereye vurayım kendimi...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam istediği ile çalışır. Bize ne?

Biz Lucescu'yu sistemi kursun diye mi getiriyoruz, yoksa teknik direktörlük yapsın diye mi?

Biz böyle yapasak medyanın nasıl yapacağını tahmin edin. 100 milyon € istedi, anahtarı istedi, oğlu geliyor, 10 sene sonra torunu yardımcısı olacak...
        İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ayrıca "Madem oğlunu getirecek Shakhtar'ın başına getirsin" gibi eleştirilerin geçerliliği yoktur. Çünkü böyle bir şey daha önceden planlanmış değil. Dolayısıyla Razvan Lucescu'nun bir anda Shakhtar'ın başına geçmesi tepeden inme, plansız bir durum olur.

Ama "ben iki yıl boyunca sistemi taktik sistemi kurarım, sonra sportif direktör olur, takımı oğluma emanet ederim" demek bambaşka bir olay. Böyle bir durumda Lucescu oğlunu da Trabzonspor'a hazırlıyor olacaktır iki yıl boyunca. Geldiğinde de bu göreve hazır hale gelmiş olacaktır. Plan proje dediğin böyle olur. Lucescu yetiştirecekse isterse oğlu, isterse de Trabzon'dan herhangi biri olsun, ne farkeder? Bu işler bilgi birikim işi, tecrübe işi değil mi? İsminin ne olduğunun ne önemi var? Ne yani, siz Lucescu'nun Trabzonspor'lu futbolcuları, teknik ekibi, personeli eğitebileceğine inanıyor, onu istiyorsunuz; ama ona en yakın olan kişiyi, oğlunu istemiyorsunuz, onu eğitmiş olacağına inanmıyorsunuz öyle mi? Burada bir çelişki yok mu?

Kaldı ki Razvan Lucescu'nun kariyerini yukarıda insanlar yazmış. Lig ikinciliği kazanmış, kupalar kazanmış bir adam. Şu anda da Türkiye'ye denk bir lig olan Yunanistan'da ortalama bir takımla orta seviyede bulunuyor, yani kendi ülkesinin dışında takım çalıştırmış, böyle bir tecrübesi de var. (Hatırlatalım, biz ise şampiyonluk hedefiyle sezona başlamış, 90 milyon euro ederinde bir kadroyla 8. sırada bulunan bir takımız). Daha önce hiç süper ligde takım çalıştırmamış olan Süper ligde hiçbir takım çalıştırmamış Hami bile Trabzonspor teknik direktörü olabiliyor Razvan neden olamasın? Trabzonspor'u idare etmiş olan MRA, Tolunay, Hami, Shota, Ünal hatta Ersun bile daha önce Türkiye ligi dışında hiçbir yerde görev yapmamışken Razvan Lucescu ismini hangi gerekçeyle küçümsüyoruz anlamadım.
        +1
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Razvan beni rahatsız etmiyor, hatta yaşından ötürü birlikte çalışmaları daha doğru olur. Yalnız başına gelirse bu adam elimizde kalabilir, kesinlikle şu anda sağlık raporu alamaz. Devlet memurları bile 65 yaşında yaş haddinden emekli oluyor. Bakın masa başı görevde bile sınır 65 yaştır.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben haberde sportif drektörün teknik drektöre ayar verdiğini örnekliyorum.
            Adam van persie hala oynamıyor yae diyor.
            Cidden bu gaflet...
            Tamam kardeşim, sempatik tesbih gelsin, komando idmanı yaptirsin, ben pes ediyorum...
            ''Kulüp'', ''Bilmem ne'', ''Her yer''
            Kardeşim şu imzanı düzelt artık bir imza ile dilin ırzına geçmişsin.

Yorum

• Birisi ortaya bir sey atsa, dogrulugunu bile arastirmadan Allah ne verdiyse saldiriyoruz.
              Bunun zararini karini hesap etmeden sanki belirleyici bizmisiz gibi tavir koyuyoruz. Birakin herkes
              kendi isini yapsin. ben su ana kadar yaptigim bir tespiti söyleyeyim; eger bir takim gercekten
              sahada Trabzonsporla basa cikamayacagini anliyorsa, hemen saha disi ayak oyunlarina bas vuruyor,
              ve ne yazik ki bu durumlarda Trabzonspor taraftarini kullaniyorlar, maalesef taraftarda bu oyuna
              alet oluyor. Ortaya bir laf atilir millette onun etrafinda döner durur. Senol Günes bjk ya gitti ya,
              vay efendim ben hic sampiyonluk yasamadim dedi, vurun o zaman..Sanki biz Senol hocadan daha fazla
              Trabzonsporluyuz, böyle bir lafida söyledigini farz edelim, ve bizde bunun karsisinda Senol hocayi yok
              ettik, ne olacak, kupayi mi verecekler bize? Elestiri farkli seydir, birilerinin istedigi sekilde kaos ortami
              yaradip, kendini kullandirmak farkli seydir.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben haberde sportif drektörün teknik drektöre ayar verdiğini örnekliyorum.
                Adam van persie hala oynamıyor yae diyor.
                Cidden bu gaflet...
                Tamam kardeşim, sempatik tesbih gelsin, komando idmanı yaptirsin, ben pes ediyorum...
                Yahu yerler onun ayarini, yemisler zaten... basin önünde ne diyecekti baska ? forma adaletli dagitilacakmis vaayy inanilmaz bir açiklama, sportif olmak gerekiyor bunun için..... fb'de zaten ayar veren 1 kisi vardir, digerleri kukla olur fazlasi degil, kimse kimseyi kandirmasin, gafletmis ne gafleti yaa
                Ayrica Lucescu için son vurgunu yapip gidecek diyenlerden degilim, alâkam yoktur... mâdem oglunu bir yere koyacak, düzeni oturmus shakthar'in basina getirsin, eger öyle bir istegi varsa tabi... niye buna kimse bir sey yazmiyor ?

Haydi ben saçmaliyorum da, komandi idmani nedir yaa ?? Surati biraz sert olani diktatör, general falan zannetmeler nedir yaa ?? Milli takim hocasi Vahid ile Milli takim çalistirmayan Kurban hocayi sirf sert yüz ifadelerinden dolayi kiyaslayan benzeten kisiler gördük burada, önyargi iste... tesbihi üzerinden laf atmak ta ayip gerçekten...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Luce ve Razvan birlikte gelirse işe yarar.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ''Kulüp'', ''Bilmem ne'', ''Her yer''
                    Kardeşim şu imzanı düzelt artık bir imza ile dilin ırzına geçmişsin.
                    Haha saol kardeş, telefondan yapamıyorum kusura bakmayın...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diger görevlerini tam olarak bilmem belki ama sportif direktör hocayi seçemez, seçmemeli bence... ne yani baskan sportife "hocamiz yok seç bakalim bir tane" mi diyecek ? Oyunculari da seçmemeli, çok çok oyuncu önerir hocaya... hoca evet ya da hayir der, evet derse o zaman sportif harekete geçer... sözlesmeler konusunda evet sportifin bir agirligi olmali, ama o da muhakkak üstleri tarafindan yeri gelince onaylanir/onaylanmali
                      Maalesef yanlış biliyorsun. Avrupa'da kulüplere bakabilirsin, sistem şöyledir:

-Eğer s.d. varsa takımla ilgili her şeyi sportif direktör yapar. Hoca seçimi ve bu doğrultuda hoca ile beraber oyuncu seçimini yapar. Bu kişi uzun yıllar boyunca değişmez.
                      -Eğer s.d. diye bir şey yoksa o zaman her işe hoca karar verir. Bir de menejerlik sistemi var ingilterede bazı takımlarda. Onları da sportif direktör olarak düşünebilirsin aslında. Wenger gibi, Ferguson gibi.

Türkiye'ye bu kavram pek çok diğer kavram gibi devşirme olarak geldi, eski oyunculara filan kulüpte bir pozisyon vermiş olmak için uyduruldu. Bu yüzden pek işlemiyor, o yüzden böyle düşünüyor olman normal.

Eğer böyle olmazsa sportif direktör dediğin tamamen işlevsizdir. Ya yönetici gibi bir şey olur, ya da takımda malzemeci, moral motivasyoncu gibi bir şey.

Perreira'yı getiren kişi de, futbolcu seçimlerini büyük oranda yapan da Terraneo'dur çok net bir şekilde böyle bu.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dogru, kesinlikle sportifi hoca seçer diye bir sey olmayabilir tamam, orda yanlisim olabilir, ama hocayi sportif seçer diye de bir sey yoktur, o daha da saçma... ancak fikrini belirtir, anlasmazlik olsa da ilk istifayi basan sportif olur... sportif nereye seçiyor yaa... haaaa olur Dortmund'daki gibi oturmus bir düzenin ve 100% güvendigin bir sportif direktörün, o zaman beeelkiii olur... ki onda da olmayabilir, baskan önerilen ismi sevmez yok der keser atar olay biter... sportif kulübün maasli elemanidir, digerleri gibi, ve takimin hocasi da degildir, öyle onu seçerim bunu seçmem gibi bir yetkisi olmaz, olmamali

http://www.fanatik.com.tr/2015/06/04...klamasi-606306

"İki yıl önceydi. Atatürk caddesinde ellerim cebinde yürüyordum. Beşiktaş camiası yeni hocasını bekliyordu ve henüz ortada ciddi bir aday bile yoktu. Marcelo Bielsa projeyi çok beğenmiş ama Avrupa'nın doğusu için erken olduğunu söylemişti. Favre ise çok önce Gladbach'la sözleşme uzatmıştı. Boşta uygun biri yoktu ve benim için çember daralmıştı. Zor durumdaydım. Derken telefon çaldı. Yürürken telefonu açtım. Arayan Fenerbahçe kongre üyesi olan bir arkadaşımdı. Bilic'in Lokomotif Moskova'dan ayrılacağını duyduğunu söyledi. O dakikadan sonra, Split'te imza atana kadar yani yaklaşık 2.5 hafta sadece Bilic'e ulaşmak-projeyi anlatmak-ikna etmek ve imza attırmak için Semih Usta ile birlikte büyük uğraş verdik. Sonunda anlaştık.''

Bilic ayrıldıktan sonra Önder Özen in açıklamaları. Bilic geldiği dönem sportif direktördü. Bizim ülkede sportif direktörlük çok karmaşık bir kavram ama antrenörler üzerinde doğrudan etkileri olduğu bir gerçek.

Bu arada ismi bizimle geçen Bielsa ve Favre içinde görüşmüşler o zaman Bielsa nın cevabı ''Projenizi beğendim ama Avrupa nın doğusu için erken'' olmuş...
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yine tekrarliyorum, diyelim saçmaliyorum
                          Ama birilerini yüceltmek için kasmayin kendinizi yaa,,, Yunanistan ligi bize denk ligmis, sampiyonluk mücadelesi bile yok neresi denk ??
                          Orasi denkse, Rusya 1 2 seviye yukaridadir o zaman... orada sampiyonluk yasamis, haydi o eskide kaldi ama simdi bile sampiyonluga oynayan adami yazinca mirin kirin ediyorsunuz, ya tesbihine ya suratina laf atiyorsunuz, Razvan'a gelince lig ikincisi olmus diye pohpohluyorsunuz, hangi ligin ikincisi ? Katar vaaaayy
                          Benim sinir oldugum sey bu, ondan sonra "inat ediyorsun" ederim tabi, yok bir de ezilseydim... Lucescu Shakthar'i var ettiyse, Berdiyev'e Kazan'i var etti... begenin de demiyorum ama tesbihiymis yüze ifadesiymis bunlarla adami vurmak ayiptir...
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam istediği ile çalışır. Bize ne?

Biz Lucescu'yu sistemi kursun diye mi getiriyoruz, yoksa teknik direktörlük yapsın diye mi?

Biz böyle yapasak medyanın nasıl yapacağını tahmin edin. 100 milyon € istedi, anahtarı istedi, oğlu geliyor, 10 sene sonra torunu yardımcısı olacak...
                            Bu kadar işte. Bu arada altta yazdığın haberler daha sen demeden yapıldı bile, yerel basına bakarsan bu tür yazıları görebilirsin.

Yorum

• Ümit abini cezası bittiğinde gelir buraya duyduğu birşeyi söyler hepimiz kitlenir kalırız o yüzden boşu boşuna yormayın kendinizi
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Teşekkürler [MENTION=30538]Mert Oğuzlu61[/MENTION]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X