Bunu öğrendigim kötü oldu. Adam en son TransferHH yi kaynak alarak De Jong Trabzonsporda demişti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
[MENTION=46126]F. Yıldırım[/MENTION]
08/09 sezonunda 65 puan topladık 3. olduk. Bazı maçlarda takılmasak şampiyonluk çok uzak değildi. Sonraki sezon Türkiye kupası alındı. Bir sonraki sezon ise şampiyon olundu. Tabi ki Şenol hocanın da emeği büyük.
Ama 3, 8, 16, 20, 25. bu oyuncular çekirdektir. Senin fikrince olmayabilir. Yapacak bir şey yok.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Forumda Tekke'nin Trabzonspor formasıyla yaptıklarını [MENTION=3553]TSelif[/MENTION] ile birlikte en çok destekleyen iki üyeden biri oldum vakti zamanında ama sportif direktörlük yahut teknik direktörlük yapacak hangi vasıflara sahip olduğunu anlamış değilim. Kaldı ki bizim ülkemizde sportif direktörlük içi boş bir kurumdur, huzursuzluk kaynağıdır.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika: Trabzonspor'un yeni teknik direktörü juande ramos. Sportif direktör ise fatih tekke.
Trabzonspor Aski
61 yaşındaymış, plakaya da uygun
Sevilla ile 2 kez UEFA kupasını kazandı.
Son yıllardaki başarıları dikkat çekici2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
sportif direktör tam olarak neye denk geliyor, maaş bağlamaya adam aranıyorsa kulübün gelmişi geçmişi ipotek altında. fatih tekke sportif direktör tecrübesi olan bir isim mi? en son Hacıosmanoğlu ile seçime girdiler. mazbatayı almadan ayrıldılar.İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika: Trabzonspor'un yeni teknik direktörü juande ramos. Sportif direktör ise fatih tekke.
Trabzonspor Aski
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesportif direktör tam olarak neye denk geliyor, maaş bağlamaya adam aranıyorsa kulübün gelmişi geçmişi ipotek altında. fatih tekke sportif direktör tecrübesi olan bir isim mi? en son Hacıosmanoğlu ile seçime girdiler. mazbatayı almadan ayrıldılar.
fatihin ismini kullanarak oy topladi
önüne yetkisi 0 kontrat konulunca fatih birakip gitti"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani
Daha genç ve başarıya aç bir hoca. Valencia'da ofansif ve pozitif bir futbol oynuyordu. Bu disiplini ve anlayışı bizde sağlayabilse süper olur.
Ama zor bir transfer, bizden daha güzel teklifleri var kesin.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Ramos juande nereli kimdir ben tanimiyorum ...konuyla alakasi yok ama sikecilerin antalya kupa macinin ilk yarisini izledim bu ilk yariyi uefaya sikayet etmek gerekiyor sikeciler 55 tane foul yaptilar bir sari kart görmediler ??? umarim böyle olay kapanmaz rezalet sikeciler gol kacirdilar direkten Döndü spiker resmen olmadiiiii diye bagirdi yaziklar olsunBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Trabzonspor'a bir hoca adayı daha gündeme geldi.
Ünlü spor isimlerinden Ertem Şener'in iddiasına göre : "Trabzonspor Juan de Ramos ile görüşüyor , sportif direktör ise Fatih Tekke olacak ."
JUANDE RAMOS KİMDİR
DOĞUM TARİHİ: 1954
ÜLKESİ: İspanya
ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR: Ilicitano, Debut 1990, Levante, Logrones, Barcelona B, Lleida, Rayo Vallecano, Real Betis, Espanyol, Malaga, Sevilla, Tottenham, Real Madrid, CSKA Moskova, Dnipro
BAŞARILARI: Sevilla'da; 2 Avrupa Ligi, 1 AvrupaSüper Kupası, 1 Kral Kupası, 1 Kupa, Totttenham'da; 1 Lig KupasıSüper İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiyere girmediler
fatihin ismini kullanarak oy topladi
önüne yetkisi 0 kontrat konulunca fatih birakip gitti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum