Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mircea Lucescu 2 yil sonra kendisi S.Direktör oglu ise Hoca..Sonucta Mircea Lucescu yine yapinin icerisinde oluyor 4 yil M. Lucescu mus gibi...
    Haa ama Mircea Lucescu aynisini Donetsk takiminda yapabilir mi ? Tabiki yapamaz kulüp buna izin vermez...Üst düzey yönetilen kulüplerde böyle seyler olmaz.

Diger aday Juande Ramos ? Kesinlikle cok iyi görünüyor...Oda iyi olur bana göre.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Valla su durumda Luce nin her turlu kaprisini cekme taraftarıyım.Bahsettiğimiz adam Hami,Ersun,Tolunay veya bir baskası ile karsılastırılacak br isim degil.

Bahsettiğiniz marka bir teknik direktör.Bu adamın kosa kosa Trabzonspor un basına gececegini,tabi ne demek benim için Trabzonspor da calısmak sereftir demesini beklemek abesle iştigaldir.

su an baısımızda halihazırda Tekelioglunun teknik sorumlu oldugunu hatırlatmakta fayda var sanırım.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Lucescuyu alana yanında şampiyonluğu promosyon hediye ediyorlar herhalde,baksanıza Lucescu gelince şampiyonluğu garanti görenler var.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lucescuyu alana yanında şampiyonluğu promosyon hediye ediyorlar herhalde,baksanıza Lucescu gelince şampiyonluğu garanti görenler var.
          öyle birsey soyleyen yok.Ama Lucescu ile birlikte dogru işler yapılırsa sampiyon olma ihtimalin Tekelioglu ile olandan daha fazladır diye dusunuyorum.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            böyle bir durumda bile karli cikabiliriz. yani baba ve ogul arasindaki uyum bir cok seyin daha Düzgün ve saglikli yürümesi anlamina gelir.
            Şota ve Hurma vardı, baba ve oğul
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öyle birsey soyleyen yok.Ama Lucescu ile birlikte dogru işler yapılırsa sampiyon olma ihtimalin Tekelioglu ile olandan daha fazladır diye dusunuyorum.
              Acaba maaş konusunda basına yansıyan bir şey var mı,son açıklamalara göre Lucescu bence yeni sezonda hocamız olacak.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şota ve Hurma vardı, baba ve oğul
                Bunların torun da okay olacak sanırım, son zamanlardaki performansı sanki hurmanın yanına gitmek istiyor gibisinden.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lucescuyu alana yanında şampiyonluğu promosyon hediye ediyorlar herhalde,baksanıza Lucescu gelince şampiyonluğu garanti görenler var.
                  Başarı tesadüfen kazanılmaz , ne yaptığını bilen insanlar başarılı olur , bu yüzden Lucescu isteniyor . Yani bütün olay ne yapması gerektiğini bilmesiyle alakali . . .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Lucescu oğluna güzel bir gelecek hazırlamak adına arkadasında durup elinden geleni gene verecektir.
                    Burada Lucescu geleceğini söylüyor bence tartışmak yersiz. Güzel bir takım ve güzel bir sistem kurup arkadan gereken tüm desteği oğluna verip Trabzonspor ile beraber Avrupa piyasasına sunacaktır. Daha ne istiyoruz anlamıyorum.
                    Lucescu ile anlaşılıp. Minimum zararla eldeki gereksiz oyuncular gönderilmeli.
                    Bu 6 aylık süre zarfında önümüzdeki sezona hazırlıklar yapılmalı.
                    En azından UEFA ya katılma biletini almalıyız.

Yorum

• Bildiğin Güntekin Onay gözlüğü eksik sadece
                      .

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucescu oğluna güzel bir gelecek hazırlamak adına arkadasında durup elinden geleni gene verecektir.
                        Burada Lucescu geleceğini söylüyor bence tartışmak yersiz. Güzel bir takım ve güzel bir sistem kurup arkadan gereken tüm desteği oğluna verip Trabzonspor ile beraber Avrupa piyasasına sunacaktır. Daha ne istiyoruz anlamıyorum.
                        Lucescu ile anlaşılıp. Minimum zararla eldeki gereksiz oyuncular gönderilmeli.
                        Bu 6 aylık süre zarfında önümüzdeki sezona hazırlıklar yapılmalı.
                        En azından UEFA ya katılma biletini almalıyız.
                        Güzel bir özet olmus.Lucescu size gelmeyi kabul ettiyse,sizin yapmanız gereken ona istediği çalışma şartlarını hazırlamak ve sonra arkanıza yaslanıp takımı seyretmektir.

Yorum

• Lucescu- Razvan bence çok mantıklı ve olabilecek en iyi hamle.

Ama, bu iş olunca yerel basının ilk eleştiri noktası; " bizim özevlatlardan birini ( Tekkei Hami vb) yetiştirmiyor ama TS'yi oğlunu yetiştirmek için kullanıyor" olacaktır.

Ama sorsan onlara Şenol Güneş bunca yıl takımda kaldı da kimi yetiştirdi diye, cevap "koca bir sıfır".

Bırakın adam istediği gibi çalışsın, 2 yıl teknik direktör sonra bir üst pozisyon yani saha içinde değil ama halen daha takımın beyni Luce. Sırf bu sebeple tereddüt ediliyorsa büyük hata olur.

Yorum

• 06-12-2015 den bugüne çok rahatım , kime ne veriliyor , kulübün borcu nedir , hiçbiri beni ilgilendirmiyor , biz o gün kulübün saha dışı bütün sorunlarını çözebilecek yeterliliğine sahip yönetimi seçtik , bundan sonra SAHA İÇİNDE OLANLAR beni ilgilendiriyor ... Sizde deneyin , böyle iyi oluyor ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• son attığım mesajın üzerinden 1 saat geçmiş ..Ne burada, ne medyada, ne başka bir sitede

" Lucescu ile Anlaşıldı ! Resmi Sözleşmenin detayları birazdan..." diye bir haber geçmiyor hala...Para konusunda anlaşamadılar büyük ihtimal...Veya Razvan'ın alacağı, sözleşmesinin vadesinin ne kadar uzun olduğu...vs...
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Luce beni heyecanlandırıyor.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X