Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu simdi de yegeninin ilerde ts baskani olmasinin garantisini istiyormus.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Adam istediği ile çalışır. Bize ne?

Biz Lucescu'yu sistemi kursun diye mi getiriyoruz, yoksa teknik direktörlük yapsın diye mi?

Biz böyle yapasak medyanın nasıl yapacağını tahmin edin. 100 milyon € istedi, anahtarı istedi, oğlu geliyor, 10 sene sonra torunu yardımcısı olacak...
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 71 yaşında adam çok iyi güveneceği dinamik birisi ile çalışmak zorunda, bu Razvan'dır. Kariyerinde 4 takım çalıştırmış, boş biri değil yani.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca sportif direktörü seçer, sportif direktör hocayi degil... istisnalar var midir bilmem...
          Hocayi baskan/yönetim seçer... sportif direktörün isine gelmezse 2 gün sonra hurma gibi sitifayi basar gider...
          Maalesef yanlış bir bilgi. Adı üstünde sportif direktör. Sportif işlerle ilgili karar veren mercii, müdür. Hocayı da futbolcuları da seçen, kontratları belirleyen kişi sportif direktör olmalıdır, görev tanımı budur.

Zaten bunu yapmayacaksa sportif direktörün başka ne gibi bir işlevi olabilir ki?
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bana göre Razvan gelmeyecekse Lucescu'da gelmesin.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maalesef yanlış bir bilgi. Adı üstünde sportif direktör. Sportif işlerle ilgili karar veren mercii, müdür. Hocayı da futbolcuları da seçen, kontratları belirleyen kişi sportif direktör olmalıdır, görev tanımı budur.

Zaten bunu yapmayacaksa sportif direktörün başka ne gibi bir işlevi olabilir ki?
              Tr deki takımların kötü gidişatta, önce sportif direktörün kellesini alarak, milletin gazını almasını yanlış yorumlamışız...

Yorum

• Ben Lucescu'cu değilim yanlış anlaşılmasın. Bana kalsa önceki başkanın ilk seçimi Reşit Akçay çok doğruydu ve başlangıç için çok başarılıydı, kadroya göre tabii ki. Lazio ve Warsova'yı gruplarda altına aldı. Sonra hami Reşit Akçay'ın sistemiyle ligi 4. bitirdi, UEFA'ya kaldı. Ama Reşit Akçay niye istenmez ben anlayamam. Yüzükleri ve bazen aşırı filozof olması rahatsız ediyor, ben bu konularda da kendisini sempatik bulanlardanım.

Yorum

• Lucescu gibi profesyonel dereyi görmeden paça sıvatacak şartlar sunmaz , Razvan işine ihtimal vermiyorum , olursa da bi sakıncası yok benim için , yeter ki futbolun patronu Mircea olsun.

Yorum

• Burada bir ayar göremiyorum ben... basin önünde yapilmis basit bir açiklamadan baska bir sey degil, üstelik v.Persie kupa hariç dogru dürüst oynamiyor bile, yani Terraneo'yu takan yok...
                    Köprü olayina gelirsek, bunu zaten genel menajer/baskan yardimcisi falan ya da idari menajer yapiyor... haa adami takarlar takmazlar, yetkisi daha azdir o ayri, ama bu tanimdaki sportif direktörlük o kadar da büyütülecek bir sey degil... önemli olan isimlerin özenle seçilmis olmasi, yoksa bunlari düne kadar Serhat Altinci yapiyordu, daha önce idâri menajer olarak ta Serkan Ünver...
                    Tanimlara fazla da takilmamak lazim, mesela neymis altyapi ve scouting sportifin sorumlulugundaymis, okuyan da zanneder sportif gidip topçu izliyor, altyapida maç izliyor, hikaye, öyle bir görmedim ben... haa rapor ister, eksik bir sey varsa aldirir, altyapi sorumlusunu görevlendirir, baska bir sey yok... Hoca sportifi isterse takmaz, sonuçlar da iyiyse yönetim hocayi degil sportifi gönderir... ben hiçbir yerde hocayi gönderip sportifi tutani savunani görmedim... bazi sportifler kendilerini bir sey sanip ona buna fazla karisinca gönderilip boyunlarini ölçüsünü aliyorlar
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 1 yada 2 senelik bir sözleşme yapmak isteyen 70 yaşındaki adam için, son vurgunu yapıp gidecek yorumu yapacak zihniyetin,
                      2 sene sonunda sportif drektör olup, altına teknik drektör olarak 2, 3 sene daha oğlunu getirmek istemesinin böyle yorumlamasına ben şaşmiyorum..

Yorum

• Ben haberde sportif drektörün teknik drektöre ayar verdiğini örnekliyorum.
                        Adam van persie hala oynamıyor yae diyor.
                        Cidden bu gaflet...
                        Tamam kardeşim, sempatik tesbih gelsin, komando idmanı yaptirsin, ben pes ediyorum...

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Diger görevlerini tam olarak bilmem belki ama sportif direktör hocayi seçemez, seçmemeli bence... ne yani baskan sportife "hocamiz yok seç bakalim bir tane" mi diyecek ? Oyunculari da seçmemeli, çok çok oyuncu önerir hocaya... hoca evet ya da hayir der, evet derse o zaman sportif harekete geçer... sözlesmeler konusunda evet sportifin bir agirligi olmali, ama o da muhakkak üstleri tarafindan yeri gelince onaylanir/onaylanmali
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Birisi bir fikir belirtiyor ve karşıdaki ne söylerse söylesin, kendi fikrinde gram değişiklik olmuyor. Üstüne karşıdakine kendi fikrini empoze etme çabası içine giriyor. Bir türlü vazgeçemedik şu huyumuzdan..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Sportif direktör yarı yönetim kurulu üyesi sayılır. Sportif ekip ile idari ekibin köprüsüdür. Zamanla anlamı çarpıtılmasaydı "Hoca asla sportif direktörü kendi seçemez" diyebilirdik. Öyle de olmalı.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam istediği ile çalışır. Bize ne?

Biz Lucescu'yu sistemi kursun diye mi getiriyoruz, yoksa teknik direktörlük yapsın diye mi?

Biz böyle yapasak medyanın nasıl yapacağını tahmin edin. 100 milyon € istedi, anahtarı istedi, oğlu geliyor, 10 sene sonra torunu yardımcısı olacak...
                                Bu kadar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X