Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayrıca hocadan önce mbia, erkan, ekici, onur, ndoye gibi dünyaları alıp takıma katkısı sıfır olan ve yıllık ortalama 9 trilyon alıp bir volkan babacan kadar olamayan kaleciden kurtulmamız lazım
    Yahu tonya55 misin nesin bi sus gözünü seveyim .

Yorum

• İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu tonya55 misin nesin bi sus gözünü seveyim .
      İkisi de aynı şeyin laciverti.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya şu adama cevap yazıyorsunuz bir de.
        ne yapiym
        böyle güzel memleketime laf atanlari bi kasik suda bogasim geliyor
        sözde birde Tsli
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @!olgun! Hocam bi haber, bi gelişme var mı romanya'dan?

Yorum

• merak ettim ve dayanamayıp aradım ersun yanal olayını sordum imza atıldığı söyleniyor sözleşmeli hocamızmış diye ... aramaz olaydım hunharca güldü bana telefonu kapatırken bile gülüyordu ufaktan...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              merak ettim ve dayanamayıp aradım ersun yanal olayını sordum imza atıldığı söyleniyor sözleşmeli hocamızmış diye ... aramaz olaydım hunharca güldü bana telefonu kapatırken bile gülüyordu ufaktan...
              Son durum ne abi . Başka bir şey sormadın mı ?

Yorum

merak ettim ve dayanamayıp aradım ersun yanal olayını sordum imza atıldığı söyleniyor sözleşmeli hocamızmış diye ... aramaz olaydım hunharca güldü bana telefonu kapatırken bile gülüyordu ufaktan...
                http://inciswf.com/hahahah.swf diyebilir miyiz
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emin olun, Lucescu'nun bizi şampiyon yapması, Dünyada elde etmiş olduğu bütün şampiyonluklardan daha değerlidir ve Herkes kahraman olmak ister
                  Lucescu bu ülkeyi, ligi çok iyi bilir, kendisi az çok yerli hoca sayılır. sırf bu bile bizim takıma gelmemesi için bile bir sebep. yukarda yazılana katılıyorum, evet bizde şampiyon olması daha değerli olabilir ama Trbzonsporun mevcut durumda şampiyon yapılmayacağını bizim kadar kendisi de biliyordur, ne kadar üst düzey bir takım kurarsa kursun ligde doğranıp yetenekli oyuncular ve kurduğu güzel kadronun 5. 6. bitirieceği lige gelir mi?

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son durum ne abi . Başka bir şey sormadın mı ?
                    sona bırakmıştım en son sordum bu olayıda .. sanırım daha önce burda sorulmuş... sadi tekelinin yanında olabilecek yardımcı sizce kim olmalı diye...

Yorum

Kardeş sen kimi aradın merak ettim

Yorum

• Luce olmazsa Ersun'da olmaz suprız bır ısım gelır.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          buna benzer oldu

Yorum

• Juande Ramos ismide konuşuluyor. Beğendiğim hocalardan bir tanesi ama TS ile ne tarz bir kan uyuşumu gerçekleşir bilemem...

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeş sen kimi aradın merak ettim
                              sürekli isim verdim bu güne kadar ama daha vermicem...

Yorum

• Arkadaşlar siz söyleyİn bari kimİ aramış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X