ya anlamadığım adam diyorki kardeşim ben oğluma güvenirim altımı oymaz lafımı dinler. Lucenin yanında 2 sene ahmet dursada 2 sene sonra o yerine gelse ne değişecek aynı şey sorun aradaki kanbağımı ? Eğer bu adam kötü hocaysa belli olur zaten göz göre göre de kötü hocayı takımda değil lucescu obama gelse tutamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
[MENTION=3765]atomantcum[/MENTION]
O yazdiklarinda skinti yok ama Avrupa'da bile ne kadar geçerli ki bu ?? ben psg'den hatirliyorum, leonardo vardi, fazla konusuyordu ayilanipp dayilaniyordu, sonra sportmenlik disi bir sey yapti 1 sene men yedi, gönderdiler... zaten ne ise yaradi belli degil, sanki brezilyali topçular gelmeyecek miydi o olmasaydi ?? sadece biraz daha kolaylastirmistir isleri, o kadar... sportif direktörü fazla büyütüyoruz biz, sirf avrupa'dan gelme bir sey diye... Bi Dortmund'da önemli yetkileri var, sanirim Zorc, bir de Münih falan, oralarda farkli durum, onun haricinde ne madrid sportifi baskansiz bir sey yapabilir, ne de barselona sportifi... parayi da baskan getirir sponsorluklarla, sportif nasil para getirecek ?
[MENTION=30538]Mert Oğuzlu61[/MENTION]
Örnek çok güzel aslinda... ama benim demek istedigim yine de hocayi ÖnderÖzen seçmedi... adam görüsmelere baslamadan baskani aramistir, baskan "olmaz baskasini bul" dese ne diyecek ? "hayir ben sportifim hocayi ben seçerim" mi diyecek ?? yazilanlara bakinca öyle yetki verilmis ki sportife, sanarsin hocayi o seçiyor baskan bile karismiyor falanTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
olursa ne diyorsunuz.İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyetkili birinden duyana kadar Razvan Lucescu konusu tartışılmamalı.
Yorum
-
Bu hoca yönetimin gündeminde mi?İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@atomantcum
O yazdiklarinda skinti yok ama Avrupa'da bile ne kadar geçerli ki bu ?? ben psg'den hatirliyorum, leonardo vardi, fazla konusuyordu ayilanipp dayilaniyordu, sonra sportmenlik disi bir sey yapti 1 sene men yedi, gönderdiler... zaten ne ise yaradi belli degil, sanki brezilyali topçular gelmeyecek miydi o olmasaydi ?? sadece biraz daha kolaylastirmistir isleri, o kadar... sportif direktörü fazla büyütüyoruz biz, sirf avrupa'dan gelme bir sey diye... Bi Dortmund'da önemli yetkileri var, sanirim Zorc, bir de Münih falan, oralarda farkli durum, onun haricinde ne madrid sportifi baskansiz bir sey yapabilir, ne de barselona sportifi... parayi da baskan getirir sponsorluklarla, sportif nasil para getirecek ?
@Mert Oğuzlu61
Örnek çok güzel aslinda... ama benim demek istedigim yine de hocayi ÖnderÖzen seçmedi... adam görüsmelere baslamadan baskani aramistir, baskan "olmaz baskasini bul" dese ne diyecek ? "hayir ben sportifim hocayi ben seçerim" mi diyecek ?? yazilanlara bakinca öyle yetki verilmis ki sportife, sanarsin hocayi o seçiyor baskan bile karismiyor falan
Yorum
-
İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu falan yalan olur Trabzonspor babasının malı değil o tahtan inince oğlu geçsin başa yok öyle bir dünya.
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolursa ne diyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hoca yönetimin gündeminde mi?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar işte. Bu arada altta yazdığın haberler daha sen demeden yapıldı bile, yerel basına bakarsan bu tür yazıları görebilirsin.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Berdiyev diyorum yönetimin gündeminde mi?İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ?
Yorum
-
O değilde birden bi senaryo canlandı gözümde...
Olurya, ne Luce gelir nede oğlu. Bundan 5-10 sene falan sonra Razvan, Mircea' dan daha iyi hatta Mourinho seviyesinde bir hoca olsa, şöyle 3-5 tane Avrupa Kupası kaldırsa falan. Tamda biz 8 inci geleneksel öze dönüş projemizle 4. olmaya devam ederken forumun halini düşünemiyorum.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son kyodou tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 13:35.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Ben açıkçası sportif direktörlük olayına karşıyım. Mesela Şenol hoca zamanında yanlış hatırlamıyorsam sportif direktör Ünal hocaydı. Takım elbiseyi bırak yanıma in dedi Şenol hoca ve Ünal Karaman eşofmanları çekip kulübeye geldi. Bizim ülkede sportif direktörlük cebi doldurma ve ego tatmin yeri olmuş. Pek sağlıklı bir yapımız yok. Ayrıca başta Ersun Yanal olmak üzere gündemdeki hiçbir antrenörün sportif direktörle çalışmak isteyeceğini düşünmüyorum. Ersun un gitme sebebi zaten buydu, takım üzerinde tek yetkili ben olmazsam giderim dedi gitti."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yeri geliyor zirt pirt saygidan bahsediyorsunuz, sonra gicik kapinca ona buna yüz ifadesi üzerinden tesbihi saçi giysisi üzerinden falan vuruyorsunuz, ayip
"abi ben basarisiz olacagini hissediyorum" deseniz çok daha iyi... bende mesela Lucescu için çok emin degilim, sadece his yani... Bielsa için de ayni, adi geçen baska hocalar için de... zaten bazi isimler için bir kaç kere belirmistim "kötüdür iyidir demiyorum ama bizde tutmaz gibime geliyor" diye...
Hami'yi tek juventus maçiyla övüp onu takimin basina getirmek isteyenlere Berdiyev desen "o da kimdu" der, sampiyonluklarini küçümser, ondan sonra biraz sert yazdik mi inatçi oluruz, yoookk yaaa ??
Ersun için "geçmisine saygi duyun bari" demesini biliyoruz, ki geçmisine saygi duyuyorum, hele ilk zamanlarindaki Gençler dönemlerine falan... ama gicik oldugumuz biri olunca ne geçmisi kaliyor ne gelecegi... bu kadar da olmaz...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerdiyev diyorum yönetimin gündeminde mi?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum