İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce anlaşma kesinleşsin. İmzayı görmeden konuşmak doğru değil. Bu işlerde çok kesin konuşulmaz.
Abi, anlaşma sağlanırsa hemen açıklanır mı? Yoksa son maç beklerler mi sence?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımı Ersun şampiyon yapamazsa başkası zor yapar. Görüşmek üzere sevgili kardeşim. Sana katılıyorum, umarım kaybedersin :-)))
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce anlaşma kesinleşsin. İmzayı görmeden konuşmak doğru değil. Bu işlerde çok kesin konuşulmaz.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman bu dar gorusunuzun etki etmesi gereken yer burasi degil. Takima hoca ariyoruz, camiye imam degil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Seviyeniz bu ise inmeyi düşünmüyorum.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, anlaşma sağlanırsa hemen açıklanır mı? Yoksa son maç beklerler mi sence?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir fikrim yok. Ben olsam son maçı beklerim.
Mantıklı olan da bu zaten abi. Teşekkür ederim cevap için, hürmetler 😊
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle haddinizi bilmeyi öğrenin.
Seviyeniz bu ise inmeyi düşünmüyorum.
Yorum
-
İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtada bir hadsizlik gormuyorum. Ha yazdigimi anlamadiysaniz benim seviyeme gelmek icin inmeniz degil, cikmaniz gerekecek.
Teşekkürler.
Yorum
-
DEEP BLUE
Bursa'daki maç nedir ya?.. İyi ki gitmemişim. Değirmen taşı gibi kalçalı teyzelerin düğünlerde oynaması neyse, balkon göbekli abilerin sahada oynaması da o... I-ıh, olmamış...
Vereceklerdi organizasyonu bana... Kalede Kim Kardaşyan, sağ bek Kibariye, stoperler Alessandro Ambrossio-Kate Moss, sol bek Bar Rafaeli, ön libero Miranda Kerr filan diye dizecektim takımı... Bak kimse terkediyor mu stadı...
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNoldu arkadaslar Lucescu yalanmi oldu?E hani onun vaadiyle gelmisti sayin Muharrem Usta?
Yorum
-
Ersun Bey le değil 50. yıl 100. yıla kadar beklesek de şampiyon olacağımıza %0000,1 ihtimal vermiyorum.
İtiraz edecek arkadaşlara şunu söyleyeyim; ölmezsek ben burdayım. İnşallah önümüzdeki 51 yıl içinde sen yanıldın dersiniz. İnanın
yanılırsam en az en az sizin kadar sevineceğim.TRABZONSPOR.
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta eğer önümüzdeki dönemde istikrar sağlayacağımız bir hoca ile anlaşamazsak sene sonu Lucescu veya o klasta bir hoca ile anlaşacağız diyordu. Yani kimseye Luce sözü vermedi."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleQuiz programında Yattara en iyi teknik direktör olarak Ersun Yanal'ı söylemişti.
Yattara da capkin ondan olabilir! [emoji4]
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum