Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muharrem Usta eğer önümüzdeki dönemde istikrar sağlayacağımız bir hoca ile anlaşamazsak sene sonu Lucescu veya o klasta bir hoca ile anlaşacağız diyordu. Yani kimseye Luce sözü vermedi.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Malesef anlayamadığımız konu bu.
      Mesele daha önce takımın başına gelmesi değil, mesele daha önce başarı için gereken ortamın sağlanamamış olması, zamanın ve de sabrın gösterilmemiş olması. Sen Ersun'u getir, 2 transfer dönemi ve 2 full sezon geçir, ondan sonra bak bakalım başarı var mı yok mu ?

Şu ülkede iki adamın değeri bilinemiyor. Biri Şenol diğeri Ersun.
      bu forumda istikrar konusunda en ısrarcı adamlardan biriyim.Mustafa Reşit Akcay gibi bir deger camia da ve forumda afedersiniz itin kıcına sokulup cıkardıldıktan sonra gonderildi.

Bize su asamada herkesin tamam budur diyecegi kalitede bir isim lazım.Bu isim kesinlikle Ersun Yanal degil.Kadro kalitesi meselesine gelince Reşit hocanın elindeki kadroya soyle bir goz gezdirin derim.

Ersunun şikecilere,kucuk sikecilere ya da cincona gitme olasılıgı olsa Trabzonspor u tercih edermiydi?Ben cevap vereyim asla.Yada 2 sene takımla birlikte iyi iş cıkarsa ve tam o sırada İstanbul kluplerinden teklif alsa ardına bakmadan gider mi?Ben soyleyeyim evet gider.

Ne kalite,ne basarı ne tecrube olarak Ersun Yanal sampiyonluk yuruyusu ve uzun sureli sistem kurulması icin,Dünyada adından soz ettirecek bir Trabzonspor icin yeterli isim degil.

Mesele sanırım hayallerin buyuklugu ile ilgili.
      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 17:54.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen belirle. Ben peşinen kabul ediyorum.
        Ağabey ben Ersun Yanalın 2017-2018 yılına kadar kazanacağı bir Lig şampiyonluğu için bir BMN üyesi renktaşımıza konbine taahhüt ediyorum..Benim başarı kriterim 50. Yıl şampiyonluğudur..Umarım bu iddayı kaybederim..ama Ersuna inanmıyorum..
        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Konu dışı -

Trtspor'da Bursaspor'un stad açılışı var, her maç böyle dolsa efsane atmosfer olur orada .
          Bursa dışından taşıma otobüslerle dolduruldu o stad. Malum katılımcı dolayısı ile. Her maç dolmaz bu gidişle

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ağabey ben Ersun Yanalın 2017-2018 yılına kadar kazanacağı bir Lig şampiyonluğu için bir BMN üyesi renktaşımıza konbine taahhüt ediyorum..Benim başarı kriterim 50. Yıl şampiyonluğudur..Umarım bu iddayı kaybederim..ama Ersuna inanmıyorum..
            Bu takımı Ersun şampiyon yapamazsa başkası zor yapar. Görüşmek üzere sevgili kardeşim. Sana katılıyorum, umarım kaybedersin :-)))

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aranızdaki tartışmaya maydonoz olmak istemem ama senin ki de dar bir görüş.
              Dar goruslu oldugumu dusunmen hanimefendinin bu gorusunun saha ici sonucundan baska birseyin onemsenmedigi gunumuz futbolunda etkisiz oldugunu soylemem mi? Yoksa onun goruslerine saygi duymadigimi dusunmen mi? Ikincisi olamaz; cunku hanimefendinin gorusunun yanlis oldugunu, benimkinin dogru oldugunu ya da dile getirmemesini soylemedim. Sadece bu ortam ve kosullarda boyle bir dusuncenin etkisiz oldugunu soyledim. Geriye birincisi kaliyor. Sizce haksiz miyim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursa dışından taşıma otobüslerle dolduruldu o stad. Malum katılımcı dolayısı ile. Her maç dolmaz bu gidişle
                Maç başlayınca kalabalık azaldı enteresan, insanlar gidiyor
                .

Yorum

• Hadi hayırlısı... Bu gece çok önemli...

Yorum

Bu takımı Ersun şampiyon yapamazsa başkası zor yapar. Görüşmek üzere sevgili kardeşim. Sana katılıyorum, umarım kaybedersin :-)))
                    Bu bir vedamı? 2018 e kadar görüşmeyecekmiyiz
                    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

Hadi hayırlısı... Bu gece çok önemli...
                      Şu an görüşme varmış abi doğru mu ?

Yorum

• Evet. Anlaşma kesinleşiyor bu gece...

Yorum

• Giray BULAK, Fatih Tekke ve Hami Mandıralı'nın geçmişteki teknik direktörlük deneyimleri en fazla PTT 1.Lig seviyesinde bir hocalık için yeterlidir,Trabzonspor gündemine gelebilmeleri için öncelikle alt liglerde kendilerini ispatlayarak, CV lerine yazabilecekleri şampiyonluk, her hangi bir başarı veya kamu oyu gündemine oturacak parlak sonuçların altına imza atmaları gerekir.Böyle bir başarıları var mı hocalarımızın?. Yok.Peki bugün hangi süper lig, PTT 1.Lig takımı adı geçen hocaların adını anıyor, hangi takımlar kendilerine teklif getirmiş, hiç bir takım, o halde özellikle yerel basınımız evrensel ve ulusal bir takım olan Trabzonspor'u rahat bırakın lütfen.

Yorum

• Ersun Yanalı şike meselesi üzerinden vurmaya çalışanlar 2011deki teknik direktörümüzün çalıştığı takımın şu anda hangi davadan yargılandığına bir baksın önce
                            En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 18:04.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu bir vedamı? 2018 e kadar görüşmeyecekmiyiz
                              Olur mu kardeşim öyle şey :-))) Keşke yüzyüze her gün görüşsek.

Yorum

Evet. Anlaşma kesinleşiyor bu gece...
                                İş başı ne zaman abi?
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X