İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu usta olayı cozdu...
sadrı senerle gorusmek ıyı oldu...
luce ...atın ıntıkamı cınemalarda cıtmedınmi... !!!
seneye 3 kurt cenk edecek cenk...bu lıgde..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgi kirliliğine prim yok.
Bir kere o rakı değil, şaraptı: Kalecik Karası, daha sonra Doluca. Sümer rakı içmez.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakıyı seven hangi özevladımızdı unuttum ben şimdi,Sümer rakı içmiyorsa zaten ondan bir halt olmazmış.
Ş.Güneş de bence sağlam içici.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu klüp ne zaman bu özevlatlardan kurtulur, daha doğrusu adama göre iş değil işe göre adam felsefesine geçer o zaman bir yerlere gelebilir.
bu pastayı kimseye kolay yedirtmem diyen serdar bali'nin lig tv de yorumculuk yaptığı zamanlar istanbul-Trabzon uçak biletlerini bile klübe ödettiği belgeler dönüyor Twitter'da. Lanet olsun böyle özevlada da ödeyen yönetime de.
[ATTACH=CONFIG]8060[/ATTACH]
Yorum
-
2011'de kendisi ile aynı tatil köyünde tatil yaptım. Ailesiyleydi. Bir kez bile masasında içki görmedim. Yediklerine de çok dikkat ediyordu.
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.Bali.
Ş.Güneş de bence sağlam içici.
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu klüp ne zaman bu özevlatlardan kurtulur, daha doğrusu adama göre iş değil işe göre adam felsefesine geçer o zaman bir yerlere gelebilir.
bu pastayı kimseye kolay yedirtmem diyen serdar bali'nin lig tv de yorumculuk yaptığı zamanlar istanbul-Trabzon uçak biletlerini bile klübe ödettiği belgeler dönüyor Twitter'da. Lanet olsun böyle özevlada da ödeyen yönetime de.
[ATTACH=CONFIG]8060[/ATTACH]
Yorum
-
Bu ligde yabancıların başarısız olduğu doğrudur.
Lakin hangi yabancı bu ligde 1 seneden fazla kalabilmiş?
İster yerli olsun ister yabancı, gelen hoca ile uzun süreli plan yapıp ona göre hareket edilmeli. Kim olursa olsun 1-2 seneliğine düşünülmemeli..Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.Bali.
Ş.Güneş de bence sağlam içici.En son poetricus tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 14:12.
Yorum
-
Herkes Muharrem Usta diyor da bu yönetimde bir de Nevzat Aydın gerçeği var. Bu sefer Sadri Şner yönetimindeki gibi çömez değil. Yönetime girerken pazarlık yaptığına eminim ki BMN'giiş sayfasındaki röpörtajda da yetkili iki kişiden biriyim diyor.
Benim bildiğim Nevzat Sadi Hoca'yla çalışmaz, vizyonsuz hiçbir hocayla çalışmaz, Ersun'u da çok beğenir.
Yani ben Sadi Hoca ile sezon sonuna kadar devam edileceğine ihtimal vermiyorum. Tek olasılık olurda çok istedikleri bir hoca (Lucescu gibi) sezon sonu gelebilecekse tekrar macera aramayabilirler.
Benim hissiyatım ve gelişmelerden anladığım Ersun Hoca ile anlaşacaklar.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgi kirliliğine prim yok.
Bir kere o rakı değil, şaraptı: Kalecik Karası, daha sonra Doluca. Sümer rakı içmez.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi de bu mesele trend olacak galiba. Yine de bildiğim kadarını söyleyeyim. Şenol Güneş içmez. Çok özel sosyal ortamlarda içiyorsa bilemem. Ali Kemal farklı, O ayık gezmez pek. Mevzu bu değil, içtiği şarabın, bindiği uçağın, taksinin parasını bile Trabzonspor'dan tahsil eden zihniyetle mücadele etmemiz gerekiyor. Adam içmiş içmemiş, dindarmış zamparaymış bize ne?!
Yorum
-
İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer mayıs 2010'da Viyana'da bir Türk restoranında yan masamda krallar gibi rakısını yudumluyordu. O dönem Rapid'de oynayan Jelavic'i izlemek için Viyana'daydı.. muhabbet ettik biraz da..
Çok da güzel içiyor bu arada, içmez diyenler için soylemiş olayım..SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum