Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de şöyle bir şey olmalı , gelecek yabancı hoca verim hocası olmalı. En iyi performansı almalı oyuncudan. İyi kadro ile bende başarılı olurum. Bunu da Türkiyede Ersun ve Şenol Güneş yapıyor. Yabancı olarak ise Lucescu. Magath , Bielsa , Favrenin böyle hocalar oldugunu sanmıyorum.
    şu anda şenol güneş bile değil ersun yanal'a ihtiyacımız var.çünkü iskelet oluşturulacak, ve fazla transfer yapılabilir..ilk geldiğinde tolga, serkan, hüseyin, umut, yattara klüpteydi. selçuk, colman, cale, egemen, song ve gökhan'ı ekleyerek onbiri oluşturdu. yedeğe aldığı giray ve onur da daha sonra şampiyonluk kadrosuna girdi. bu kadar isabetli transfer yapmak çok büyük bir başarı.elimizde bu duruma benzer hatta daha iyi durumda bir kadro var ve temizlik gerekiyor. bence gereken hoca belli.

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu usta olayı cozdu...

sadrı senerle gorusmek ıyı oldu...

luce ...atın ıntıkamı cınemalarda cıtmedınmi... !!!

seneye 3 kurt cenk edecek cenk...bu lıgde..
      Senin dediklerin hiç çıkmıyor Ciks reis, ama tarzın hoşuma gidiyor.
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bilgi kirliliğine prim yok.
        Bir kere o rakı değil, şaraptı: Kalecik Karası, daha sonra Doluca. Sümer rakı içmez.
        Rakıyı seven hangi özevladımızdı unuttum ben şimdi,Sümer rakı içmiyorsa zaten ondan bir halt olmazmış.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rakıyı seven hangi özevladımızdı unuttum ben şimdi,Sümer rakı içmiyorsa zaten ondan bir halt olmazmış.
          S.Bali.
          Ş.Güneş de bence sağlam içici.
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu klüp ne zaman bu özevlatlardan kurtulur, daha doğrusu adama göre iş değil işe göre adam felsefesine geçer o zaman bir yerlere gelebilir.

bu pastayı kimseye kolay yedirtmem diyen serdar bali'nin lig tv de yorumculuk yaptığı zamanlar istanbul-Trabzon uçak biletlerini bile klübe ödettiği belgeler dönüyor Twitter'da. Lanet olsun böyle özevlada da ödeyen yönetime de.

[ATTACH=CONFIG]8060[/ATTACH]
            Vay, vay, vay Trabzonspor lehine yorum yapmak için para alıyor, bilet parası verilmeyince yani menfaat bitince de kabuğuna çekilip sus pus kesiliyor, bu parayı isteyen,alanlardan daha basiretsiz olan bu karar altına imza atanlardır, bunların öz evlat oldukları konusunda şüpheliyim sahte Trabzonspor sevgisi taşıyan üvey evlat olabilirler.

Yorum

• 2011'de kendisi ile aynı tatil köyünde tatil yaptım. Ailesiyleydi. Bir kez bile masasında içki görmedim. Yediklerine de çok dikkat ediyordu.

İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              S.Bali.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu klüp ne zaman bu özevlatlardan kurtulur, daha doğrusu adama göre iş değil işe göre adam felsefesine geçer o zaman bir yerlere gelebilir.

bu pastayı kimseye kolay yedirtmem diyen serdar bali'nin lig tv de yorumculuk yaptığı zamanlar istanbul-Trabzon uçak biletlerini bile klübe ödettiği belgeler dönüyor Twitter'da. Lanet olsun böyle özevlada da ödeyen yönetime de.

[ATTACH=CONFIG]8060[/ATTACH]
                Bu milyonla örnekten sadece biri. Ne yazık ki bunlara karşı çıkmak ihanetle eşdeğer tutuluyor.

Yorum

• Bu ligde yabancıların başarısız olduğu doğrudur.
                  Lakin hangi yabancı bu ligde 1 seneden fazla kalabilmiş?
                  İster yerli olsun ister yabancı, gelen hoca ile uzun süreli plan yapıp ona göre hareket edilmeli. Kim olursa olsun 1-2 seneliğine düşünülmemeli..
                  Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                  İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Bide ali kemal var : bi macta bjk kacirmis bunu icirtmisler 3 kadeh oda demis ki ictigim kadar gol atcam bi gün sonra 3 gol atti

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      S.Bali.
                      Şimdi de bu mesele trend olacak galiba. Yine de bildiğim kadarını söyleyeyim. Şenol Güneş içmez. Çok özel sosyal ortamlarda içiyorsa bilemem. Ali Kemal farklı, O ayık gezmez pek. Mevzu bu değil, içtiği şarabın, bindiği uçağın, taksinin parasını bile Trabzonspor'dan tahsil eden zihniyetle mücadele etmemiz gerekiyor. Adam içmiş içmemiş, dindarmış zamparaymış bize ne?!
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 14:12.

Yorum

• Özkan Sümer mayıs 2010'da Viyana'da bir Türk restoranında yan masamda krallar gibi rakısını yudumluyordu. O dönem Rapid'de oynayan Jelavic'i izlemek için Viyana'daydı.. muhabbet ettik biraz da..
                        Çok da güzel içiyor bu arada, içmez diyenler için soylemiş olayım..

Yorum

• arkadaşlar kandilinizde mubarak olsun bu arada...

Yorum

• Herkes Muharrem Usta diyor da bu yönetimde bir de Nevzat Aydın gerçeği var. Bu sefer Sadri Şner yönetimindeki gibi çömez değil. Yönetime girerken pazarlık yaptığına eminim ki BMN'giiş sayfasındaki röpörtajda da yetkili iki kişiden biriyim diyor.
                            Benim bildiğim Nevzat Sadi Hoca'yla çalışmaz, vizyonsuz hiçbir hocayla çalışmaz, Ersun'u da çok beğenir.
                            Yani ben Sadi Hoca ile sezon sonuna kadar devam edileceğine ihtimal vermiyorum. Tek olasılık olurda çok istedikleri bir hoca (Lucescu gibi) sezon sonu gelebilecekse tekrar macera aramayabilirler.
                            Benim hissiyatım ve gelişmelerden anladığım Ersun Hoca ile anlaşacaklar.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilgi kirliliğine prim yok.
                              Bir kere o rakı değil, şaraptı: Kalecik Karası, daha sonra Doluca. Sümer rakı içmez.
                              İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi de bu mesele trend olacak galiba. Yine de bildiğim kadarını söyleyeyim. Şenol Güneş içmez. Çok özel sosyal ortamlarda içiyorsa bilemem. Ali Kemal farklı, O ayık gezmez pek. Mevzu bu değil, içtiği şarabın, bindiği uçağın, taksinin parasını bile Trabzonspor'dan tahsil eden zihniyetle mücadele etmemiz gerekiyor. Adam içmiş içmemiş, dindarmış zamparaymış bize ne?!
                              Bence antremanı bırakıp bodruma yat partilerine gitmişlermi,ayda kaç kez sevgili değiştirmişler bunlar hep araştırılmalı.

Yorum

• İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özkan Sümer mayıs 2010'da Viyana'da bir Türk restoranında yan masamda krallar gibi rakısını yudumluyordu. O dönem Rapid'de oynayan Jelavic'i izlemek için Viyana'daydı.. muhabbet ettik biraz da..
                                Çok da güzel içiyor bu arada, içmez diyenler için soylemiş olayım..
                                Pasaporta çıkış damgası vuruldu mu her şey değişir bu memlekette...Nice hacılar hocalar gördü bu gözler
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X