Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erkan aşkından vazgeçecekse Ersun hoca gelsin. Hovardalıkları gerçekse de devam edebilir. Banane, sanane...
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Türkiye de kendi sistemi olan tek adam belki de Ersun.En az 3 sezon çalışsın ve oturtsun sistemi,gerisi zaten gelir.
      Destek olmak bu kadar mı zor ? Her türlü görüşe saygılım ama sizde 2 kez bu takımın Teknik Direktörlüğünü yapmış bu adama ve onu destekleyenlere saygı duymak zorundasınız.Karalamaya çalışmak çok terbiyesizce.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• ha birde teknik direktör kim olsun diye futbolculara soru soruldugunu yanlıs bilgi olarak kabul ediyorum.

Eger dogruysa bu affedilemez bir hata.Siz altınızda calısan adamlara sunu mudur yapayım mı?

istermisiniz diye bir soru sorar mısınız?
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu kardeşim inanmayın bu palavralara... Kulüpten sordum, bu iki kez olmuş. İkisinde de yönetim kurulunun yazılı izni var. Millet pilav üstü bir buçuk dönerin üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı yer gibi sallıyor. Rahat olun... Onunla çalışıp onun aleyhine konuşacak bir tane yönetici bulamazsınız.
          Ayrıca şu da var: Antremanlarda olsa ne olur olmasa ne olur? Yardımcı antrenörler ne işe yarıyor? Teknik direktörün görevi takıma antreman yaptırmak değil ki. Bir yerlerde okumuştum, Alex Ferguson'un antremanlarda çok nadiren olduğunu söylüyordu futbolcular. Ama çok net hatırlamıyorum, şehir efsanesi de olabilir.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ha birde teknik direktör kim olsun diye futbolculara soru soruldugunu yanlıs bilgi olarak kabul ediyorum.

Eger dogruysa bu affedilemez bir hata.Siz altınızda calısan adamlara sunu mudur yapayım mı?

sorarım tabi ki. en azından futbolda sorulur.barcelona messi'ye sormadı mı? ki sormak değil, fikir almak diyelim.
            En son artvints tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 19:16.

Yorum

• [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]

Ümit abi Özer meselesi ne olur Ersun gelirse? Onu istemiyor diye biliyorduk ki haklı da aynı zamanda Özer'i çıkarttığında ona arkadan sallayan taraftarlar da Özer'in arkadaşıymış öyle muhabbetler vardı. Sen hem Ersuncu hem Özerci hem de doğru bilgi kaynağısın direkt senin sorun bu

Yorum

• Ersun hoca son geldiginde aklımda kalan ne kadar kotu oynarsa oynasın özer ve erkan ı 11 den kesmemesi.

Yorum

ben Ersun kotu hoca demiyorum asla.Ama yeterli degil.Bize en iyisi lazım.Baska turlu İstanbullu gebeslerle mucadele etmemiz zor.

Bielsa mesela.Bence tam da Trabzonspor u buyuk basarılara tasıyabilcek,teknik bilgiye,tecrubeye ve catlaklıga sahip isim.

Sizde gayet iyi biliyorsunuz tarihin akısını az biraz catlak adamlardan baskası degistirmez.
                  Böbrek ameliyatı için 700 km yol giden adamdan daha çatlağı olamaz :-)))) Şaka bir yana, hayatında tanıyıp tanıyabileceğin en çatlak adamdır. Bakma öyle sakin durduğuna... FB soyunma odasındaki küfürlerini izle bak... Hastayım bu adama :-))))

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu kardeşim inanmayın bu palavralara... Kulüpten sordum, bu iki kez olmuş. İkisinde de yönetim kurulunun yazılı izni var. Millet pilav üstü bir buçuk dönerin üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı yer gibi sallıyor. Rahat olun... Onunla çalışıp onun aleyhine konuşacak bir tane yönetici bulamazsınız.

Eyvallah abi ben de seninle aynı kafadayım. Bu lig de Trabzonspor'u şampiyon yapacak 1. Şenol hoca(ki yaptı) 2. Ersun hocadır.

Ancak bunun en önemli şartı Yönetim ve Hocanın iyi anlaşıp sürdürmesidir ki ben Başkanla Ersun Hoca'nın anlaşacağına inanıyorum.
                    En son yüregimts tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 19:24.
                    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sorarım tabi ki. en azından futbolda sorulur.barcelona messi'ye sormadı mı? ki sormak değil, fikir almak diyelim.
                      peki cok iyi bir hoca var ama futbolcuların bazıları bunu istemiyor ne yaparsınız?

Bu futbolcuya dayalı duzen bitirdi bizi.Futbolcuya teknik direktör ismi sormak en kibar tabirle aptallıktır.

Hem sistem kuracagım diyorsunuz hemde yarın oburgun baska bir takıma gitme ihtimali olan insanlarla Trabzonspor un gelecegini kuruyorsunuz

Yorum

ha birde teknik direktör kim olsun diye futbolculara soru soruldugunu yanlıs bilgi olarak kabul ediyorum.

Zamanında yaklaşık 120 personelin çalıştığı bir kuruma, bu personelin %80'lik teveccühüyle atanmışlığım vardır. Sonuç: 10 milyon avroluk ciro bir yıl sonra 36 milyon avro... Sevgi ve güven çok şeydir.

Yorum

peki cok iyi bir hoca var ama futbolcuların bazıları bunu istemiyor ne yaparsınız?

Bu futbolcuya dayalı duzen bitirdi bizi.Futbolcuya teknik direktör ismi sormak en kibar tabirle aptallıktır.

Hem sistem kuracagım diyorsunuz hemde yarın oburgun baska bir takıma gitme ihtimali olan insanlarla Trabzonspor un gelecegini kuruyorsunuz
                          hiçbirimizin garantisi yok. futbolcunun düşüncesini öğreniyorsun.hadi bakalım seçin hocanızı, kimi isterseniz onu getireceğim demiyor heralde başkan. yapılacak bir sürü istişareden bir tanesi de futbolcularla olur.o da belli başlı futbolcularla, kaptanlarla olmuştur.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadi hoca kalsın, yardımcılığı kabul etmez mi?
                            kuyu kazacak özevlat olmazsa olmaz diyorsunuz yani
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kuyu kazacak özevlat olmazsa olmaz diyorsunuz yani
                              Acı çekmekten haz alan bir taraftar grubumuz var diyorum , rahatlik batıyor. Kulübün içinde entrikalar , olaylar olmazsa olmaz.

Yorum

• Neden Ersun YANAL?

1. Aynı Takım, Aynı Kadro, Aynı Taraftar ve sadece yönetimin birleştirici gücüyle son maçlarında çok iyi oynayan bir takım. Demek ki çok faktörden sadece %20'si antrenör.

2. Genç (54), dinamik 3-3-4 oynamaya cesaret edecek kadar, durgun ve ağır topçular yerine hücumcu bek ve stoperleri tercih edecek kadar...

3. Milli Takım'ın en iyi dönemleri dahil, Fenerbahçe'deki senesi hariç tüm takımlarda en iyi galibiyet oranını bizde tutturacak kadar da bizi tanıyan, hepsini geçtim 2 kez bizde çalışmış, hiç birinde de defolup gitsin denecek bir performansı olmadı...

4. Bir sürü önemli yeteneği klübe kazandırmayı başarmış, diğer menajer ve antrenörlere oranla çok daha başarılı nokta atışlar yapabilmiş... Constant gibi oyuncuların gitmesi gerektiğini akıl edebilmiş...

5. Benim için en önemlisi 4-2-3-1 haricinde taktik bilen ve gerçekten Trabzon'u sevip sahiplenen...

Tüm bunlar bir yana çok yakın bir süre USTA gösterdi ki, antrenörden başka yüzlerce ve ÖNEMLİ olan faktörler var...

İnanın ben Hami de gelse bu takımda başarılı olacağını düşünüyorum,

Ersun YANAL mı?

1 sene sonra mı?

DADINDAN YENMEZ!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X