Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türkçem gayet iyidir. (Tasdikli)
    Teşekkürler.
    Maalesef bir seyleri anlamak icin Turkce bilmek yetmiyor. Keza gerek de olmayabilir bazen. Isterseniz edebiyat dalinda Nobel odulunuz olsun. Ben bilgisayar muhendisiyim. Gecmisimde matematik olimpiyat birinciligi, turkce il birinciligi gibi onemsiz bircok basarim oldu ama oturup da burada sizinle sidik yaristirmayacagim kaldi ki burasi yeri degil. Senelerce de futbol oynadim izledim dinledim dusundum hayal ettim. Ve saha icinde aldigin sonuctan baska hicbir seyin pek de onemli olmadigini gordum. Size de bunu anlatmaya calistim ama siz zaten tasdikli bir turkce dehasi oldugunuz icin ne demek istedigimi hatta biraz sonra ne diyecegimi de anladiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Sabah:
      Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın imzası an meselesi

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maalesef bir seyleri anlamak icin Turkce bilmek yetmiyor. Keza gerek de olmayabilir bazen. Isterseniz edebiyat dalinda Nobel odulunuz olsun. Ben bilgisayar muhendisiyim. Gecmisimde matematik olimpiyat birinciligi, turkce il birinciligi gibi onemsiz bircok basarim oldu ama oturup da burada sizinle sidik yaristirmayacagim kaldi ki burasi yeri degil. Senelerce de futbol oynadim izledim dinledim dusundum hayal ettim. Ve saha icinde aldigin sonuctan baska hicbir seyin pek de onemli olmadigini gordum. Size de bunu anlatmaya calistim ama siz zaten tasdikli bir turkce dehasi oldugunuz icin ne demek istedigimi hatta biraz sonra ne diyecegimi de anladiniz.

Evet gerçekten Türkçe yetmiyor. Herkesin yazdıkları ortada. Benimle böyle bir tarzda konuşan biriyle muhatap olmak istemiyorum. Bilmenizi istediğim bir şey var.
        Sizin için önemli olmayan şeyler başkaları için önemli olabilir.
        Lütfen uzatmayin artık.

Yorum

• Ben de Lucescu isterdim ama olması çok zor. Şimdi ise Ersun Yanal ile şampiyonluk gelmez diyenler var, haklı olabilirler.

Ama bu arkadaşlar son 30 yıldaki sıralamalarımızı bir yazarsa sevineceğim. Sanki her yıl şampiyon oluyormuşuz gibi, "Ersun bizi şampiyon yapamaz", "Final maçlarını oynayamıyor" gibi bir söylem var.

Ben şampiyonluk istemiyorum. İlk yarıdan havlu atmayalım, en azından bir yarış içinde olalım yeter. Huzur içinde, keyif içinde maç seyredelim, gol atalım. Bi o kadar da gol yiyelim, problem değil. Takım şampiyon olunca dünyamız kurtulmayacak, dükkan kapanmayacak. Bir sonraki sene yine maçlar oynanacak, ondan sonraki sene yine...

Bu kadar başarı odaklı bakmayın, rahat olun.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• ersun yanalın ekibi kimlerden oluşacak bu çok önemli.. malum ersun maç ertesi bodruma idecek ve takımın başında antrenmanlara çıkmayacaksa bu iş kafadan yatar.. bence ersunun güvenebileceği mesut bakkal gibi biri ekipte olursa o zaman istediği gibi bodrum gecelerine akabilir..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de Lucescu isterdim ama olması çok zor. Şimdi ise Ersun Yanal ile şampiyonluk gelmez diyenler var, haklı olabilirler.

Ama bu arkadaşlar son 30 yıldaki sıralamalarımızı bir yazarsa sevineceğim. Sanki her yıl şampiyon oluyormuşuz gibi, "Ersun bizi şampiyon yapamaz", "Final maçlarını oynayamıyor" gibi bir söylem var.

Ben şampiyonluk istemiyorum. İlk yarıdan havlu atmayalım, en azından bir yarış içinde olalım yeter. Huzur içinde, keyif içinde maç seyredelim, gol atalım. Bi o kadar da gol yiyelim, problem değil. Takım şampiyon olunca dünyamız kurtulmayacak, dükkan kapanmayacak. Bir sonraki sene yine maçlar oynanacak, ondan sonraki sene yine...

Bu kadar başarı odaklı bakmayın, rahat olun.
              aynı fikirdeyim.şampiyonuğu camia kazanır.kaybettikten sonra hemen ayağı kalkıp tekrar yarışamıyorsan kazanamazsın.

Yorum

• ersunun en büyük dezevantajı sezon ortasında gelmesi.. malum bizim taraftar çok sabırsız ve kredisi sezon bitmeden dolmuş olacak..

artısı ise bu takımı tanıyor ve oyuncu gurubu onun çalışabileceği oyuncu grubu .. devre arasında uğur demirok gelir bir sol bek alırsak bu takım 2. yarı çok iyi şeyler yapabilir..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Oyuncu değişiklik tercihlerini saymazsak Ersun' dan iyi yerli hoca yok.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• luce 100 milyon dolar bütçe istedi gibi bir haber gördüm bu gün.. bu bütçe sadece transfer bütçesi mi yoksa takımın teknik ekip dahil toplam bütçesi mi onu bilmek lazım.. bu sene takıma harcadığımız bütçe tazminatlar vs dahil 50-60 milyon dolar olmuştur zaten.. eğer gelirleri biraz artırabilirsek bu bütçelere oynayabiliriz ama 100 milyon bizi aşar..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• Arkadaş benim anlamadığım Ersun antremanlara çıkmıyo oraya buraya gidiyo deniliyo .

Allah aşkına yeni gelmiş bir yönetim herkesin herşey farklı olacak diyerek güvendiği Usta buna izin verir mi sizce...
                      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Ben Ersun Yanal hocamız olsun diyemem. Ama Hocamız olmasına karşı çıkmam. Bana göre bize gelebilecek en iyi yerli hocalardan birisi. Özellikle de Muharrem Beyin çalışma şeklini göz önüne alırsak. Adam sistem diyor. Bunu Türk hocalardan bir tek Ersun Yanal ile yapabilirsiniz bana göre.

Karşı çıkan arkadaşların hassasiyetlerine de hak veriyorum. Yani öyle fırsat bulunca şehirden kaçmak nedir? Imam yellenirse cemaat... hesabı. Belki kendisine bu konuda birşeyler söylenir, hatta söyleyecektir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sadi hoca kalsın, yardımcılığı kabul etmez mi?
                          İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersun yanalın ekibi kimlerden oluşacak bu çok önemli.. malum ersun maç ertesi bodruma idecek ve takımın başında antrenmanlara çıkmayacaksa bu iş kafadan yatar.. bence ersunun güvenebileceği mesut bakkal gibi biri ekipte olursa o zaman istediği gibi bodrum gecelerine akabilir..

Yorum

• Eğer Usta Ersun'la görüşüyorsa emin olun "istanbula gitme mevzusu" başta olmak üzere her şeyi konuşuyordur. Usta gibi bi adamın bunca taraftar tepkisine rağmen "şu parayı kabul ediyor musun, tamam pazartesi gel başla gerisi hallolur" kafasıyla iş yürüteceğini düşünmüyorsunuz herhalde?

Taraftarın Ersun'a dair çekincelerini emin olun en iyi Usta biliyordur ve tüm bunlar o görüşmelerin konusu içindedir.

Rahat olun..
                            En son gometra tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 19:04.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaş benim anlamadığım Ersun antremanlara çıkmıyo oraya buraya gidiyo deniliyo .

Allah aşkına yeni gelmiş bir yönetim herkesin herşey farklı olacak diyerek güvendiği Usta buna izin verir mi sizce...
                              Yahu kardeşim inanmayın bu palavralara... Kulüpten sordum, bu iki kez olmuş. İkisinde de yönetim kurulunun yazılı izni var. Millet pilav üstü bir buçuk dönerin üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı yer gibi sallıyor. Rahat olun... Onunla çalışıp onun aleyhine konuşacak bir tane yönetici bulamazsınız.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu kardeşim inanmayın bu palavralara... Kulüpten sordum, bu iki kez olmuş. İkisinde de yönetim kurulunun yazılı izni var. Millet pilav üstü bir buçuk dönerin üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı yer gibi sallıyor. Rahat olun... Onunla çalışıp onun aleyhine konuşacak bir tane yönetici bulamazsınız.
                                ben Ersun kotu hoca demiyorum asla.Ama yeterli degil.Bize en iyisi lazım.Baska turlu İstanbullu gebeslerle mucadele etmemiz zor.

Bielsa mesela.Bence tam da Trabzonspor u buyuk basarılara tasıyabilcek,teknik bilgiye,tecrubeye ve catlaklıga sahip isim.

Sizde gayet iyi biliyorsunuz tarihin akısını az biraz catlak adamlardan baskası degistirmez.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X