Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• usta kafaları karıştırdı
    bence lucescu olacak gibi
    ama sosyal medyayı yorumları takip ederek karar veriyor çok ilginç
    ilk defa bizi dinleyen bir başkan görüyorum
    adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk aday lucescu. İkinci aday ersun yanaldır inşallah. 3.4.hatta 5.aday bile yoktur inşallah. Trabzonu. Takımı bilen herkes bu gerçeği görür eminim. Duygusal bakmaya hiç gerek yok.

Yorum

• Bence seneyi Sir Sadi Tekelioğluyla bitirelim, ciddiyim. Geldikten sonra yediğimiz gol sayısında azalma oldu, kolay poziston vermiyoruz ayrıca Marin ve Cardozo inadıda kırıldı artık

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yani kasimpasa macindan öncemi kesinlesir diyorsun renktasim
          Kesinlesir ama aciklarlarmi bilmiyorum... lucescuyla anlasildi zaten bana soylenen o ersun yanali sordugumda herkez alacagimizi dusunsun gibi bise soyledi guldu.. sanirim bunu yapmasi gerekiyordu...

Yorum

• şu anketten sonra lucescuyu canlı canlı mezara gömdünüz
            bir de adamı mezarında ters döndürdünüz.
            Allah islah etsin hepimizi, luce mi ersun mu diye anket yapıyoruz bir de ersunu önde getiriyoruz.
            vay anasını ya
            Allah aşkına şu başlığı kitleyin de ele yabancıya rezil olmayalım.
            vizyon vizyon de de git ersuna he de.
            hey Allahım ya

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu hafta ici cok onemli... devre atadi buyuk bi hocaya birakmak istiyolar...
              Luce'nin devre arasında gelmesi ihtimal dahilinde mi ?

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son sandıklarda çıkışa geçecektir
                ustada oyle kazanmıstı...

11 senede 8 sampıyonluk alan adam...varken...

sampıyonlar lıgıne gıdemeyecegı bellı sezonda...sampıyon olan ersun...

.....

hındıstan cevızımı ...elmamı...

oylaması degılkı bu...

------

hındıstan cevızını nerden bulurum mantıgı gudulmemelı...

--------

ıyı bır yonetım sectık...

sımdı ıyı tarftarlıkta sıra...

----------

kı bunun maglubıyetlerı olacak sezon ıcınde vs...

tepe kenetlendı kenetlenecek...

------

dogru neye ınanılıyorsa ona oy atılması rıca...

sahsı fıkrımdır...
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  MRA olmalı

Şu anda tüm ülke Osmanlıspor'un deplasman galibiyetlerini konuşuyor. Kimisi stadı, kimisi genç kadroyu vs. sebep gösteriyor. Bilmiyorlar ki bunun bütün sebebi takımın başındaki kompakt futbol oynatan hocadır. Yalnız iş iç sahaya geldiği zaman, bir tuhaflıklar bir efsunlar oluyor; adamın taktikleri işlemiyor.

Buradan bütün yöneticilere sesleniyorum. Trabzonspor'un başına iki hoca gelsin: birisi iç saha maçlarını oynatsın, diğeri de MRA olsun deplasman maçlarını oynatsın. İçeride hücum futbolu, dışarıda kompakt futbol. Namağlup şampiyon oluruz
                  muhtemelen hoca ile dalga geciyorsunuz ancak rakip takım hocası dedi bu sahada top oynanmaz diye.

Bu arada eger macı tarafsız bir gozle izleseydiniz Osmanlıspor un o kadroyla dogru futbolu oynadıgını gorurdunuz.Tabi alınan skorlar kadro kalitesi ile dogru orantılı oluyor.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Luce'nin devre arasında gelmesi ihtimal dahilinde mi ?
                    Ufakta olsa evet....

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MRA olmalı

Şu anda tüm ülke Osmanlıspor'un deplasman galibiyetlerini konuşuyor. Kimisi stadı, kimisi genç kadroyu vs. sebep gösteriyor. Bilmiyorlar ki bunun bütün sebebi takımın başındaki kompakt futbol oynatan hocadır. Yalnız iş iç sahaya geldiği zaman, bir tuhaflıklar bir efsunlar oluyor; adamın taktikleri işlemiyor.

Buradan bütün yöneticilere sesleniyorum. Trabzonspor'un başına iki hoca gelsin: birisi iç saha maçlarını oynatsın, diğeri de MRA olsun deplasman maçlarını oynatsın. İçeride hücum futbolu, dışarıda kompakt futbol. Namağlup şampiyon oluruz
                      İşte fazla vizyon yüklemesinin olumsuz örneği

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kesinlesir ama aciklarlarmi bilmiyorum... lucescuyla anlasildi zaten bana soylenen o ersun yanali sordugumda herkez alacagimizi dusunsun gibi bise soyledi guldu.. sanirim bunu yapmasi gerekiyordu...
                        yani yeni hocamiz lucescumu diyorsun ??? hayirli olsun diyelimi
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Douglas kadar değil

Hahaha, iyiydi abi bu Yalnız ekstra mutlu oldum, "transfer görüşmeleri" temalı tivit atan başkanımız var çok enteresan

Yorum

• Eğer gelme ihtimali varsa bnce anket yeniden başlasın.eminim birçok kişi bnm gibi lucenin gelmeme ihtimali üzerine ersun yanalı seçti.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son günlerde konuşulanlardan dolayı bir mesaj vermek için ankete eklendiğini düşünüyorum aslında. Ama bu çok acımasızca
                              bu açıdan bakmamıştım, gaddar hissi uyandırdı bende

neyse o da şansını denesin

Yorum

• Burada gercekten iyi isimler donuyor.

Favre,Berdiyev,Bielsa,laudrup

bu kadar hoca varken tekrar aynı insanlarda ısrar etmek bana abes geliyor
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X