Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İş başı ne zaman abi?
    Önce anlaşma kesinleşsin. İmzayı görmeden konuşmak doğru değil. Bu işlerde çok kesin konuşulmaz.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce anlaşma kesinleşsin. İmzayı görmeden konuşmak doğru değil. Bu işlerde çok kesin konuşulmaz.

Abi, anlaşma sağlanırsa hemen açıklanır mı? Yoksa son maç beklerler mi sence?

Yorum

Bu takımı Ersun şampiyon yapamazsa başkası zor yapar. Görüşmek üzere sevgili kardeşim. Sana katılıyorum, umarım kaybedersin :-)))
        Kesinlikle doğru bir tespit Trabzonspor'u yaparsa Ersun Yanal şampiyon yapar,yapamazsa bugünkü şartlarda başkası şampiyon yapamaz,bende buna inanıyorum,dilerim yöneticilerimiz Ersun Yanal ile Trabzonspor menfaatlerini koruyan ve ön planda tutan bir anlaşma sağlar.

Yorum

Yok yani anlaşılırsa hemen açıklanacak mı demek istedim
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O zaman bu dar gorusunuzun etki etmesi gereken yer burasi degil. Takima hoca ariyoruz, camiye imam degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Öncelikle haddinizi bilmeyi öğrenin.
            Seviyeniz bu ise inmeyi düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi, anlaşma sağlanırsa hemen açıklanır mı? Yoksa son maç beklerler mi sence?
              Hiç bir fikrim yok. Ben olsam son maçı beklerim.

Yorum

Hiç bir fikrim yok. Ben olsam son maçı beklerim.

Mantıklı olan da bu zaten abi. Teşekkür ederim cevap için, hürmetler 😊

Yorum

• şimdi Lucescu iptal mi kesinlikle?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öncelikle haddinizi bilmeyi öğrenin.
                    Seviyeniz bu ise inmeyi düşünmüyorum.
                    Ortada bir hadsizlik gormuyorum. Ha yazdigimi anlamadiysaniz benim seviyeme gelmek icin inmeniz degil, cikmaniz gerekecek.

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ortada bir hadsizlik gormuyorum. Ha yazdigimi anlamadiysaniz benim seviyeme gelmek icin inmeniz degil, cikmaniz gerekecek.

Türkçem gayet iyidir. (Tasdikli)
                      Teşekkürler.

Yorum

• Bursa'daki maç nedir ya?.. İyi ki gitmemişim. Değirmen taşı gibi kalçalı teyzelerin düğünlerde oynaması neyse, balkon göbekli abilerin sahada oynaması da o... I-ıh, olmamış...

Vereceklerdi organizasyonu bana... Kalede Kim Kardaşyan, sağ bek Kibariye, stoperler Alessandro Ambrossio-Kate Moss, sol bek Bar Rafaeli, ön libero Miranda Kerr filan diye dizecektim takımı... Bak kimse terkediyor mu stadı...

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Noldu arkadaslar Lucescu yalanmi oldu? E hani onun vaadiyle gelmisti sayin Muharrem Usta?
                          Muharrem USTA seçim sürecinde Lucescu vaadi ile gelmedi sadece kendisini getirebileceklerini söyledi, yönetim olarak İHO zihniyetinde olsalar camianın yarınını düşünmeseler attırır imzayı getirirler de ama Lucescu'ya Trabzonspor'un tapusunu verecek halimiz de yok, yönetimde bunu düşünüyor.Uçan kuşa borcumuz olduğu bir dönemde gerçekçi olmak lazım. Ekonomik tabloyu gördükten sonra bende Lucescu'yu istemem adam gelir borcunu harcını düşünmez, transfer bütçesi ister, nazlanır, transfer yapmasan başarısızlıkta gerekçesi hazır.Ayrıca şuna eminim ki Ersun Yanal en az Lucescu kadar başarılı olacak bilgi ve deneyime sahiptir,Trabzonspor'u şu anda Türkiye'de en iyi tanıyan hocada kendisidir, bizim için en mantıklı adaydır.

Yorum

• Ersun Bey le değil 50. yıl 100. yıla kadar beklesek de şampiyon olacağımıza %0000,1 ihtimal vermiyorum.

İtiraz edecek arkadaşlara şunu söyleyeyim; ölmezsek ben burdayım. İnşallah önümüzdeki 51 yıl içinde sen yanıldın dersiniz. İnanın
                            yanılırsam en az en az sizin kadar sevineceğim.
                            TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muharrem Usta eğer önümüzdeki dönemde istikrar sağlayacağımız bir hoca ile anlaşamazsak sene sonu Lucescu veya o klasta bir hoca ile anlaşacağız diyordu. Yani kimseye Luce sözü vermedi.
                              Şunu şöyle öne alalım da sonra saçma sapan şeyler konuşulmasın buralarda.
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Quiz programında Yattara en iyi teknik direktör olarak Ersun Yanal'ı söylemişti.
                                Bu yoruma henuz su cevap gelmedi mi?

Yattara da capkin ondan olabilir! [emoji4]

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X