Hami Mandıralı bu kadar Trabzonspora hocalık yapmak istiyorsa ve hakettiğini düşünüyorsa gitsin ya 1461te yada bir Anadolu takımında kendisini ispatlasın 3-5 sene sonra gelsin takımın başına geçsin. Ne bu abi ben başka takıma gitmem ama Trabzonsporun hocası olmayı hakediyorum. Trabzonsporun hocası 5 maç iyi oynatmakla mı olunuyor? Sonra da Hami diyenler Trabzonsporun marka değerinden, büyüklüğünden bahsediyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanyada en cok sevdigim hocadir Felix Magath vfl wolfsburgu sampion eden Adam
Basarilari elbette var ama trabzona faydali olacagina hic inanmadigim birisidir, ama senin görüsünede saygim vardir seversin o baska
Yorum
-
Beğenilmeyen Tolunay Kafkas Kayserispor gibi 4.sınıf bir kadroyla aslanlar gibi mücadele verecek, Hami efendi Ptt 1.ligin en iyi kadrosuyla hiçbir şey yapamadığı halde Trabzonspor'un başına geçecek, yok öyle bir dünya!
Henrique ve Olcan kalsın bana Ömer Şişmanoğlu'nu alın şampiyonluğa oynarım dediği dün gibi aklımda.Kaldı ki ertesi yıl alınan saçma sapan yerlilerde hep onun kulübe alınsın diye söylediği isimler olduğunu biliyoruz.Kendi varken alınan Şahin Aygüneş'i de unutmadık.
Hami Mandıralı önce gitsin adam gibi bir antrenörlük eğitimi alsın kendini geliştirsin.
Fatih Tekke'yi her ne kadar çok sevsem de kulüpte görev almasını istesem de hoca olmak için ancak şu yarım dönem için isterdim.Hami çin geçerli olan şeyler onun içinde geçerli.Onun Hami'ye göre artısı uzun yıllar yurt dışında futbol oynamış olması ve Advocaat gibi, Spaletti gibi hocalarla çalışmış olmasıdır.Gerçi Şota Hiddink'le çalıştı da noldu.Ama en azından şunu biliyoruz ki Hami gibi Olcan'la Henrique'yle başarının gelmeyeceğini, başarının ancak iyi oyuncularla geleceğinin farkında Fatih Tekke.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Mandıralı bu kadar Trabzonspora hocalık yapmak istiyorsa ve hakettiğini düşünüyorsa gitsin ya 1461te yada bir Anadolu takımında kendisini ispatlasın 3-5 sene sonra gelsin takımın başına geçsin. Ne bu abi ben başka takıma gitmem ama Trabzonsporun hocası olmayı hakediyorum. Trabzonsporun hocası 5 maç iyi oynatmakla mı olunuyor? Sonra da Hami diyenler Trabzonsporun marka değerinden, büyüklüğünden bahsediyor.
Cunku sen ve senin gibiler yillar once samet aybaba yi istemeyip broos u basimiza musallat etmistiniz.
Kariyer kariyer diye zirvalayip kulübün batmasina vesile oluyorsunuz.
Sen ve sen gibiler yillar once senol gunese de hoca degil muamelesi yapiyordunuz.
Ve ne acidirki haminn yegane dusmanlarida BMN de yaziyor bu da oldukca dusundurucu.
Sen ve senin gibileride okudukca hami yi savunmamin ne kadar dogru oldugunu görüyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Hami'nin ne başarısı var da Trabzonspora teknik direktör oluyor diyenlere Pek Guardiola ne başarısı vardı Barcanin teknik direktörlüğe gelirken?
Yada Luis Enrique getirirken başarısına mi baktılar?
Yoksa kulübün yapısını biliyor olması mi yada kulübün içinden biri olduğu için mi ?
Hami'ye yarim sezonluk bile tahammül yok arkadaş bu kulüp hangi efsane oyuncusuna sahip çıktı ki ona çıksın .Kulübün değerlerine hep bir küçük görme aşağılama çabası var.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami'nin ne başarısı var da Trabzonspora teknik direktör oluyor diyenlere Pek Guardiola ne başarısı vardı Barcanin teknik direktörlüğe gelirken?
Yada Luis Enrique getirirken başarısına mi baktılar?
Yoksa kulübün yapısını biliyor olması mi yada kulübün içinden biri olduğu için mi ?
Hami'ye yarim sezonluk bile tahammül yok arkadaş bu kulüp hangi efsane oyuncusuna sahip çıktı ki ona çıksın .Kulübün değerlerine hep bir küçük görme aşağılama çabası var.En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 20:36.
Yorum
-
Lucescu, Ersun Yanal, Magath filan derken araya Hami nerden giriyor anlamıyorum. 48 yaşındaki genç hocamız 50. yılda şampiyonluk için acaba hangi ışığı vermiş olabilir?
1) oyuncu portföyü : kulübe önerdiği fakat aldıramadığı taylandlı futbolcu teerasil dangda
2)teknik-taktik anlayış: juventus deplasmanında oynanan oyun
3)takım içi disiplin anlayışı: maloudayı kadro dışı bırakması
bunlar mıdır takımı emanet etmek için gerekçelerimiz?There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şeyi ben dün yazdım ama başka şey için, senin şu an bu örneği vermen tamamen alakasız birşey.Şöyle örnek vereyim, farzedelim ki iş yerine mühendis alacaksın iki tane fakülte mezunu başvuru yapıyor birisi okul birincisi olarak bitirmiş diğeri bi kalmış bi geçmiş, ite kaka bi diploma almış işte.Hangisini alırsın?Bunların ikisinin de iş tecrübesi yok biribirinden farksızlar mı dersin?Hami elinde diploması olan yeterliliği henüz sabit olmamış sadece adı antrenör olan biridir.Fakat Guardiola önce Barcelona B takımında teknik adamlık yapmış Barcelona takımında teknik adam olabilecek liyakatte olduğunu gösterdiği için Barcelona takımının başına geçmiştir.Yoksa Barcelona'nın da bir dünya efsane oyuncusu var neden onlardan biri olmuyor da Guardiola oluyor derim ben sana.En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 20:43.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şeyi ben dün yazdım ama başka şey için, senin şu an bu örneği vermen tamamen alakasız birşey.Şöyle örnek vereyim, farzedelim ki iş yerine mühendis alacaksın iki tane fakülte mezunu başvuru yapıyor birisi okul birincisi olarak bitirmiş diğeri bi kalmış bi geçmiş, ite kaka bi diploma almış işte.Hangisini alırsın?Bunların ikisinin de iş tecrübesi yok biribirinden farksızlar mı dersin?Hami elinde diploması olan yeterliliği henüz sabit olmamış sadece adı antrenör olan biridir.Fakat Guardiola önce Barcelona B takımında teknik adamlık yapmış Barcelona takımında teknik adam olabilecek liyakatte olduğunu gösterdiği için Barcelona takımının başına geçmiştir.Yoksa Barcelona'nın da bir dünya efsane oyuncusu var neden onlardan biri olmuyor da Guardiola oluyor derim ben sana.
Ki ben demiyorum Hami ile 3 yil 5 yil anlasalim Hami ile yarim sezon devam edilmesinden yanayım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum