Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç elde etmek ahmaklıktır diyor einstein

ertuğrul bursada
    mourinho chelseade
    ziya - ersun bizde
    Dagliash - liverpoolda
    felix magath - wolfsburgda

Kim eski hocayı denediyse başarılı olamadı . Olanı da görmedim belkide hatırlamıyorumda..Bize başarıya aç hoca lazım genç eğitimi fazla. Türk olmayacak

olmadı murat yakın gelsin en kötü

Yorum

• Şikeciler twitterde Ersun Yanal için yalvarıyorlar biz ise Ersun kim gitsin karılarla gezsin diyoruz
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eline gecen ilk yuksek meblag ile kerhaneye giden bir guruhun ahlak abidesi kesilip Ersun hocaya bu noktadan vurmasini keyifle izliyorum. Adam hem zengin hem de herseye sahip ; istedigini sever istedigiyle yatar kime ne.Sen o imkana sahip olursan yapmazsin olur biter, kimsenin ozel yasantisina burnunu sokamazsin. Bu kadar yobaz bir toplum asyanin en ucra sehirlerinde de yoktur heralde.
        haklısın hocam..Tek çekincem hocanın dört elle işine sarılması birde yönetimin medyayı kamuoyunu doğru ve net bilgilendirip gerektiğinde yönlendirmesi..bunu yapabilirsek A hoca B hoca çok farketmez..Ersun hoca da tercihler içinde en uygunu..3 favorim var..Luce,Favre,Ersun...Sorun sistemde,istikrar da..bunu kaçırıyoruz maalesef..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç elde etmek ahmaklıktır diyor einstein

ertuğrul bursada
          mourinho chelseade
          ziya - ersun bizde
          Dagliash - liverpoolda

Kim eski hocayı denediyse başarılı olamadı . Olanı da görmedim belkide hatırlamıyorumda..Bize başarıya aç hoca lazım genç eğitimi fazla. Türk olmayacak

senol günes bizde
          fatih terim gassarayda
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç elde etmek ahmaklıktır diyor einstein

ertuğrul bursada
            mourinho chelseade
            ziya - ersun bizde
            Dagliash - liverpoolda

Villas boas nasıl mesela

Yorum

• Ersun bahane sohbet şahaneye döndü iş
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                haklısın hocam..Tek çekincem hocanın dört elle işine sarılması birde yönetimin medyayı kamuoyunu doğru ve net bilgilendirip gerektiğinde yönlendirmesi..bunu yapabilirsek A hoca B hoca çok farketmez..Ersun hoca da tercihler içinde en uygunu..3 favorim var..Luce,Favre,Ersun...Sorun sistemde,istikrar da..bunu kaçırıyoruz maalesef..
                Bizim medya ATATÜRK'ü çok sever. Biraz benzin koydun mu hepsi Ersun'cu olur merak etme...
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim medya ATATÜRK'ü çok sever. Biraz benzin koydun mu hepsi Ersun'cu olur merak etme...
                  hele şöyle 1000-2000 tane de bedava kombine dağıt taparlar adama

Yorum

• Fatih Terim - GS iki lig şampiyonluğu / 1 Ş ligi Çeyrek final
                    Şenol Güneş - TS bir Lig Şampionluğu / 1 Türkiye Kupası / 1 Türkiye Süper Kupa
                    Jose Mourinho - Chelsea 2 Lig şampiyonluğu

Yorum

• ozel hayatı ıle takıma cok katkı sağlıyacagı ınancında degılım en basıt ornek ne dedı constant ? kendısı gıttı ben gıdınce bana ceza verdı dedı ... evet takım ıyı futbol oynar ama hıc bır fınal macında basarı saglıyacagına ınancım yok ıyı oldugu donemlerdede durum farklı degıldı...

bızım takıma ıstedıgımız futbolu oynata bılecek 3 teknık adam var

yılmaz Vural
                      senol gunes
                      hami mandıralı
                      denenmıs bır seyı trekrar deneyerek macera aramaya hıc gerek yok bence
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 3 yıl Ersun Yanal herşeyi bir kenara brakıp sadece destekleyerek başarı
                        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Hemşerim size ne ersunun çapkınlığından ,cinsel hayatından cizvit rahibi mı adam.Eşinden boşanmış ,zengin,karizmatik,ünlü bir insan yer içer bilmem ne yapar size neeeeeeeeeeeeee size ne. Hoca olarak başka alternatif yok lucescu baştan beri söylüyorum gelmeyecek vahit gibi rica minnet geleceksede hiç gelmesin.Hanı herşeyi geçtim hami diyen adam var ya hami hami kimdir hemşerim ligde en önemli 2 sınavı vardı fB ye iptal oluncaya kadar yeniliyordu gs'den kendi sahamızda 4 yedik 50.yılda tekrar dirilecez, zirve yarışı verecez diyoruz adam hami diyorya.Hasbin Allllah....
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hami olacağına 1000 kez Yılmaz Vural olsun .
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ersun hocam gelsinde çömlekçi de kutlama yapalım
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Terim - GS iki lig şampiyonluğu / 1 Ş ligi Çeyrek final
                                Şenol Güneş - TS bir Lig Şampionluğu / 1 Türkiye Kupası / 1 Türkiye Süper Kupa
                                Jose Mourinho - Chelsea 2 Lig şampiyonluğu
                                heynckes bayern münih 3kez
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X