Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muorinho 2. Chelsea döneminde başarılı mı olamadı.....Adam geçen sene sadece 3 maç kaybetti ligde...Ki 2si tek kale oynarken yediği 2 talihsiz golle.....Ersun'u karalamak için başka örnek yok muydu? .......

Yorum

• Ersun yanalla büyük şikecilere hiç yenilmemişiz , 3 maç 1 galibiyet 2 beraberlik ,
      ama hala Lucescuyu bekliyorum

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ozel hayatı ıle takıma cok katkı sağlıyacagı ınancında degılım en basıt ornek ne dedı constant ? kendısı gıttı ben gıdınce bana ceza verdı dedı ... evet takım ıyı futbol oynar ama hıc bır fınal macında basarı saglıyacagına ınancım yok ıyı oldugu donemlerdede durum farklı degıldı...

bızım takıma ıstedıgımız futbolu oynata bılecek 3 teknık adam var

yılmaz Vural
        senol gunes
        hami mandıralı
        denenmıs bır seyı trekrar deneyerek macera aramaya hıc gerek yok bence

Yalnız üstte yazdığın 3 adamı da denedik..... ))))
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız üstte yazdığın 3 adamı da denedik..... ))))
          Hami denenmis ama basarili olmus.

Basarilarida ligde sadece 1 yenilgi takimi 9 dan 4 e tasima Juventus maci oynattigi cesur futbol ve cesaretidir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• A Sporda canlı yayında Trabzonspor Ersun Yanalla anlaştı dediler
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Trabzonspor taraftarının vizyonunu gördükçe forumdan soğumaya başladım. Hami nedir arkadaş? Ciddi ciddi yazıyorsunuz bir de. Hay Allah'ım ya. Yılmaz Vural yazın , Hikmet Karaman yazın hatta Ünal Karaman yazın . Hami ne arkadaş, teknik direktörlük kariyeri nedir? Cürmü ne kadardır?

Yorum

• baris magath diyor
                daha 2 hafta önce adam japonya takimina imza atti

bu adamlar nasil basin mensupu oluyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• EfsaneSpor @Efsanespors şimdi37 dakika önce
                  Trabzonspor'un teklif götürdüğü Felix Magath, Japonya ekibi Sagan Tosu ile anlaştığı için Bordo-Mavililer'i reddetti. (HaberTürk)

Yorum

• Zeki Uzundurukan Lucescu 80-100 milyon civarı bir transfer bütçesi istedi dedi
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Lucescu iyi hos ama 72 yas da gercekten az degil.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• [MENTION=44314]Trapezunt[/MENTION] [MENTION=18762]Ünal Er[/MENTION] patlatin bakalim noldu gorusme

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ersun Yanalin gelmesi sorun degil ama daha onceki gibi gelecekse hic gelmesin. Eger vizyon diyorsak, Lucescu vari diyorsak ozaman bazi seylerin planlamasini yapip getirmek lazim. Ersun Yanali getirip yaninda su siraladiklarimi veya benzer isler yaparsa yonetim vizyon kelimesine katilirim yok

- Futbol sistemi belirlenmeli
                          - Sistem Altyapidan baslayip 1461 Trabzona kadar uygulanmali
                          - 1461 Trabzon hocayla baglantili calismali
                          - Profesyonel scout ekibi gelmeli
                          - Transferler(1461 dahil) sisteme uygun yapilmali

Bunlar basit ornekler, yoksa ha Ersun Yanal gelmis ha baskasi farketmez.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Ersunun 2.gelisinde cok desteklemis ve sevinmistim ama gordum ki kafasi da aklida trabzonda degil maclara konsantre olmadigi saha kenarindaki her haliyle belliydi..yine ayni olcaksa hic zahmet etmesin luce sonuna kadar zorlanmali..ha gelirse destek vercekmiyiz sonuna kadar ama son geldiginde ozellikle deplasmanlarda oynadigimiz rezil futbol dun gibi aklimda rize mersin ve gayseyi yenmistik yanlis hatirlamiyorsam 16 macda sadece 3 galibiyet alabilmistik gelen gecen tokatlamisti bizi..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zeki Uzundurukan Lucescu 80-100 milyon civarı bir transfer bütçesi istedi dedi
                              bu tarz seylere sasiliyor ya ben de o sarisaranlara sasiyorum. arkadas bu Adam Resit Akcay mi? 1 milyonluk bütce mi isteyecekti? sampiyonlar ligine, avrupa ligine ambargo koymus bir adamdan bahsediyoruz.
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Lucescu eğer gelirse kesinlikle takımda Cardozo , Yusuf , Erkan barınamaz. Adam o 3lüyü Neymar Suarez Messi vari adamlarla doldurup geri kalanıyla defans yapan birisi.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X