Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sizin bu ersun aşkınızı napcaz bılmıyorum...

ersun bu canhıraş desteğınızı okursa duyarsa sayet...sizle çapkınlığa cıkacagına bahse gırerım..

ver elını kişinev..ver elini ukrayna...

---------

genclerdeki yada a mıllı takımdakı f.tekkeli ...hsukuru tercıhen...devrımsel iş ahlakına sahıpse gelsın gorelım cocuklar..

ama su var fb den sonra bıze geldıgınde bı burnu havalardaydı...

------

şoyle bır atasozu var..

at sahıbıne gore kısner...

usta ıle n aydın....bak 50.yıl hedefını senın omzuna yukluyoruz aklını başına denk al denırse olur...

------

ama bence sağlam at...luce son damlasına dek...zorlanmalı...

zira o at 4 nala koşar at...

-------

ersunun dizginlerini tutmak için bir gorevlıye ıhtıyac var zıra...

--------

nereye gelıyoruz...

iş ve meslek ahlakı...

sehvetıne yenık dusmemeli...

---------

bi soz vardır...

arzu erdemden gucludur dıye...

---------

hayırlısı

-----

ıkı durumada fıtım ama once luce...

kafa error verdi , herşeyi anladım
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İHO'da hoca giderse biz de gideriz demişti. Vahid için söylemişti. Sonrasında kaç hoca gitti. Sonunda ben şimdi tam öğrendim dedi, bundan sonra daha iyi yaparım dedi. 400 milyonu kucağa verdi gitti, yalnız son bir maça daha gelip bir ceza daha yazdırdı. Muharrem Bey'de ben şenol hoca boşta olsa onunla çalışırım dedi. Boşta olmadığı için B ve C planlarına geçecek. Bu saatten sonra sadi hoca kalsın diyorum başka bir şey demiyorum.

Yorum

• Şu da var.

Ersun Yanal ile birlikte bir kaç sükse transferide olacaktır ki bunların yaşı 30 ve üzeri. Önceki başkana verdiği listenin güncellenmiş halini düşünün. Adam bunları alın, şampiyon olalım dedi bir nebzede. Tabii biz ne yaptık? Şükür gitti, kurtulduk.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O kadar profesyonel bir yapı Türkiye'ye gelmedi daha hocam. Kaldı ki Trabzon'a gelsin. Türkiye'de işler duyguyla yürüyor. Daha pas yapmasını bilmeyen oyunculara, daha dedikodudan başka bir şeye rağbet etmeyen bir kitleye bu anlatılamaz
          Futbolcuya anlatırız da taraftara bu anlatılamıyor. Çok güzel bir deyiş var aslında fazla şaapmakla ilgili ama işte...
          Önemli olan ne kadar çalıştığınız değil ne kadar verimli çalıştığınız. Şirketlerde bazı özel durumlar hariç hiç kimse 8 saatlik iş zamanı diliminde 1 saatten fazla verimli çalışmıyor
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bekar olucam, ünlü olucam, yatım olucak para sıkıntım olmayacak...Ne diyorsun abi ??? İkili mücadelelerden hiç kaçmam, her topa girerim
            Hocam tekmeye bile kafa sokarsın di mi?.. Ben rakip korner direk dibinde kayarak müdahale etmezsem nsmerdim. Nefes aldırmam. Her yerde pres...

Yorum

• Ersun ve Hoca sorunsali hakkinda kisa birseylerde ben yazayim.

Ersun - kadroyu ve sorunlari biliyor. Turk anlaminda sorunu cozecek ondan daha iyi baska - ozellikle bosta (Senol Gunes'i kastederek yazmiyorum) - hoca yok.
              Lucescu - Yarim sezonluk kayip disinda ulkeyi tanimasi, uluslararasi portfoyu ile bence en iyi aday. Eger ogluyla gelmek istiyorsa cok iyi olmasa da, sorun olacak bir durum gormuyorum. Maliyetinin de oyle yazildigi kadar yuksek olacagi kanaatinde degilim.

Tercihim. Bu iki isim disinda hicbir isim bizim sorunlarimiza care olamaz. Yerli olarak yapi kuracak baska bir TD yok. Yabanci olarak ise ulkeyi, ulke futbolunu tanimamasi, kan uyusmasi, yore ile birliktelik saglamasi gibi temel sorunlar yasama ihtimali var.

O nedenle ya Lucescu ya Ersun. Farkli bir hoca macera olur bence...
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• ersuna faydası olacaksa...

bende soyle teknık bır verı vereyım 3 leme hakkında...

-------

ş gunes....95/96

ş.gunes 2005/2006 cem papıla

ş.gunes...2010/2011...

----------

durum ersunun gelecegı yonunde madem ...

taze taze...

olsun ...

------

soyle bır durumda var...

her ser den hayır dogar derler ya...

------

su 2 gelısınde hurma ıle ıhoyla veda ıyı oldu...

-------

ona tam lezzetlı bır takım kuracak bu ekıptır...

ustelık taze yenı secılmıs bır ekıp...

------

bu iş yonetımde bıtecek zaten...

onuru ekıcıyı aytacı gorduk...

goruyoruz ıkı mactır...

-------------

ve....

onur cavanda mbıa aytac ekıcı...bankonun bankosu dersek...

okay...yusuf ...cardozo....erkan....

tanımlayıcı dersek....9 eder zaten...

4/5 net transfer yetecek kı zaten...

---
                su 4 mac ustuste parasızlıktan yenılmeseydı takım...

bu sene de zevklı olacaktıya...

ıhodan kurtulmak ıcın...bu hal bıle...sukur dedırtıyorya neyse...
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

Futbolcuya anlatırız da taraftara bu anlatılamıyor. Çok güzel bir deyiş var aslında fazla şaapmakla ilgili ama işte...
                  Önemli olan ne kadar çalıştığınız değil ne kadar verimli çalıştığınız. Şirketlerde bazı özel durumlar hariç hiç kimse 8 saatlik iş zamanı diliminde 1 saatten fazla verimli çalışmıyor
                  aksine yurtdisi destekli distributor firmalar home office calismaya tesvik ediyorlar hem verimi arttirmak hem masraflardan kurtulmak icin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• uploadfromtaptalk1450692676952.jpg

Yorum

• Sırf bize Onur Kıvrakı kazandırdığı için bile Ersun hoca dogru tercih )
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam tekmeye bile kafa sokarsın di mi?.. Ben rakip korner direk dibinde kayarak müdahale etmezsem nsmerdim. Nefes aldırmam. Her yerde pres...
                        Abi Kadro yerli mi olur yabancı mı? Venezuella, Kolombiya yerlinin yerlisi

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O yazdigin yazida 3 kere evlenicene ayni kadinla tek evlen ama aldatma daha kolay degilmi burda örnek olalim bence bir klüpte efsane olalim daha iyi parayi ünü herseyi tek klüpte verir

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aksine yurtdisi destekli distributor firmalar home office calismaya tesvik ediyorlar hem verimi arttirmak hem masraflardan kurtulmak icin

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Verim anlamında kafayı çok yemiş durumdayım. Şantiyelerde insanların kaç dakika çalıştıklarını gizli gizli takip ediyorum. Bir işçi 1 saati geçmiyor. Çişe gidip gelmesi yarım saat. Telefonla konuşması 1 saat. Verim bizim insanımızda maalesef sıfır. Çünkü çalışmadan para almayı, hak etmeden para almayı AHLAK sınırları içinde görüyorlar. Ama kızın bacağı gözüktü mü o kız Ahlaksız oluyor. Sen çalıştığın yerden zaman ve dolayısıyla para çaldığında ahlaksız olmuyorsun. Bak gene döndük dolaştık Ahlak'a geldik

Yorum

Abi Kadro yerli mi olur yabancı mı? Venezuella, Kolombiya yerlinin yerlisi
                              Hocam Venezuella... Tek geçerim... Pek yerel ağızla konuşmam ama hayatımda bir kez "oy nenem'' demişliğim vardır... Amsterdam'da tanıştığım Venezuella'lı... Bak hatırlayınca yine içimden söylemek geldi; oy nenem!..

Yorum

• Hoca ersun olunca muhabbet nereler kaydı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X