Bu anket şu an normal değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiger
Kurban BerdiyevNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMra ne alâka yahu ? Kurban reis diyoruz tesbih diyoruz hoca diyoruz
Bizde yüzük diyoruz, sapka diyoruz, kompakt fitbol diyoruz, 2 ayri dini tek vucütta toplanmis hali diyoruz, diyoruzda diyoruz, adamdaki özellik yaz yaz bitmiyorNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ersun'u istemiyorum ama bunu dile getirirken yok sevgilisiyle takılıyor, yok teknesi var vs. bu argümanları kullanarak bunu dile getirmiyorum zira bu beni ilgilendirmez ötede hesabını kendisi verir benim için önemli olan takıma ne verdiğidir. 3. kez gelecek olması, oyuncu portföyünün çok geniş olduğunu düşünmemem, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyunu okuyamadığını düşünmem vs. bunlar önemli etmenler. Şampiyonluğa oynatır mı oynatabilir ama şampiyon yapamaz.
Ayrıca ilginçtir, Ersun hoca geçen gün Yusuf'u övdü yetenekli oyuncu vs. diye, Yusuf'a yetenek fukarası diyenlerle Ersun'u isteyen isimler muhtemelen örtüşüyordur.
Nasıl Ersun'u kaçamak, tekne vs. muhabbetlerinden dolayı istemeyenleri eleştiriyorsam, tam zıttını savunarak (o da benim gibi çapkın vs.) hocayı isteyenleride biraz mantıklı olmaya davet ediyor, futbol argümanlarını kullanarak hocayı istemelerini umut ediyorum.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
ersun takımımız için en ideal teknik direktör, beş yıl anlaşılıp bütün alt takımlar, pilot takımlar şekillendirilmeli... o fesih ederse de epey yüklü bir tazminat koyulmalı.. kemal özdeş mutlaka yanında olmalı şartı koyulmalı... hami alt yapının koordinatörlüğüne fatih tekke ile birlikte getirilmeli, osman özköylü 1461'e hemen getirilmeli.. 23 yaşını geçen oyunculardan üstü gönderilmeli.. karadeniz bölgesi ve gurbetçi gençler taranmalı.. bir de güney amerikadan iyi bir scout ile anlaşılmalı...
Yorum
-
Arkadaşlar, Fatih Tekke ve Hami neden altyapıda hocalık yapmıyorlar? Borussia Dortmund 'un hocası Thomas Tuchel toplam 9 sene altyapıda hocalık yapmış bir isim, üstelik teknik direktörlük lisansını Almanya'da en başarılı neticelerden birini alarak kazanmış olmasına rağmen."Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
İmzalasınlar 5 yıllık Lucescu ile yapılanmaya gidelim.
77 yaşında hala ayakta durabiliyorsa muhakkak şampiyon oluruz.
Bırakın heyecanın kalmasını ayakta durabilmesi kafii çünkü o yaşta.
Bu arada Türkiye'de erkeklerin ortalama ömrü 69 yaş. Belirtmekte fayda var.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami'ye cidden 1 oy mu çıkmış? Başlıkta kaç tane Hami diyen adama rastladım. Demek ki oy kullanmamışlar.
Not: Hamici falan değilim.
Yorum
-
tivittirda ''ersun kim yaaaa o geleceğine hami veya sadi hocayla devam edilsin'' diyeni de gördü bu gözler..Futbola küsüyordum az kalsın
Ersun hocanın gelmesini istememe rağmen oyumu lucescu'ya attım her ne kadar geleceğine pek ihtimal vermesem deEn son OĞUZHAN061 tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 01:57.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum